- 06.06.2021
- 0.0 Reitingas
- 1405 Peržiūrų
- Aptarti
Ši pikantiška česnakinė varškės užtepėlė (arba padažas) su žalumynais itin tinka prie bulvinių patiekalų arba tiesiog ant rytinės duonos riekelės. Aš pati dažniausiai ją pasiruošiu prie labai pamiltų bulvinių blynų, o štai mano vyras dažniausiai prašo, kad paruoščiau prie keptos duonos. Pamėginkite, manau, kad tikrai nenusivilsite.
Ingredientai
- varškė: 400 gramų
- grietinė: ~6 šaukštų (arba natūralus jogurtas)
- česnakas: ~4 skiltelių
- druska: šiek tiek
- krapai: šiek tiek.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į varškę įspaudžiame česnakus.
2. Tada sudedame smulkintus krapus, pagardiname pagal savo skonį druska, sudedame grietinę ir viską gerai išmaišome. Skanaujame!
3. Patarimas: Grietinės arba natūralaus jogurto galima dėti ir mažiau arba daugiau, reguliuokite pagal savo norimą tirštumą.
Rekomendacija: Daugiau užtepėlių receptų rasite: Užtepėlės.
Recepto Autorius Dalia's Home Foods
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau