- 12.04.2021
- 0.0 Reitingas
- 731 Peržiūr
- Aptarti
Visai nesudėtingai pagaminami, bet be galo skanūs sumuštiniai su antiena. Tokiais drąsiai galima pavaišinti, ne tik šeimos narius, bet ir užklydusius svečius. Nuostabaus skonio jiems pridavė humusas, kurį, prisipažinsiu, vis dar bandau prisijaukinti savo virtuvėje.
Beje, labai tikslių kiekių šiame sumuštinių recepte galima nesilaikyti, nes tepame ir dedame visko tiek, kiek patiems norisi.
Ingredientai
- karštai rūkyta antienos filė su oda: 250 gramų (naudoju "Kitchen me" prekinio ženklo)
- mėgstamos bandelės
- humusas ir mėgstamas tepamas sūris (patepimui)
- salotų mišinys
- pomidorai: 1
- agurkai: gabaliuko
- ridikėliai: kelių
- melionas: pagal skonį.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia pasirinktas bandeles perpjauname išilgai.
2. Tada vienas puseles patepame humusu, dedame salotų mišinį, agurko, pomidoro riekeles, supjaustytą antienos filė ir ant viršaus ridikėlio griežinėlius.
3. Kitas puseles patepame tepamu sūriu, dedame salotų mišinį, supjaustytą antienos filė ir meliono rutuliukus. Štai ir viskas. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau sumuštinių receptų rasite: Sumuštiniai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau