- 30.03.2023
- 0.0 Reitingas
- 393 Peržiūros
- Aptarti
Įdaras koldūnams be mėsos gali būti labai skanus ir naudingas siekiant paįvairinti mitybą.
Koldūnai - tai patiekalas, kuris įvairiais pavadinimais populiarus daugelyje kultūrų. Italijoje jie vadinami tortellini ir ravioli, Švedijoje - kropkakor, Kinijoje ir Japonijoje - gedze, Baltarusijoje - koldūnai.
Pievagrybių įdaras koldūnams
Grybų įdarą labai lengva paruošti, o svarbiausia - greitai. Svarbiausia pasirinkti aromatingus grybus, kurie patiekalui suteiks ypatingo žavesio. Tam mums reikės:
Ingredientų:
- pievagrybių - 700 g;
- svogūno - 2 vnt;
- druskos - 1 šaukštelis;
- maltų juodųjų pipirų - žiupsnelis;
- augalinis aliejus - 5-6 šaukštai.
Paruošimas:
- Sulaužykite grybus, bet jų neplaukite - jie sugers vandenį, o paskui jį išleis atgal į įdarą.
- Supjaustykite juos savavališkai griežinėliais, svogūną - pusžiedžiais.
- Kepkite kartu augaliniame aliejuje, kol taps traškūs, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
- Tada įdarą suplakite trintuvu iki vientisos masės ir galėsite naudoti koldūnams.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau