- 30.03.2023
- 0.0 Reitingas
- 147 Peržiūrų
- Aptarti
Įdaras koldūnams be mėsos gali būti labai skanus ir naudingas siekiant paįvairinti mitybą.
Koldūnai - tai patiekalas, kuris įvairiais pavadinimais populiarus daugelyje kultūrų. Italijoje jie vadinami tortellini ir ravioli, Švedijoje - kropkakor, Kinijoje ir Japonijoje - gedze, Baltarusijoje - koldūnai.
Pievagrybių įdaras koldūnams
Grybų įdarą labai lengva paruošti, o svarbiausia - greitai. Svarbiausia pasirinkti aromatingus grybus, kurie patiekalui suteiks ypatingo žavesio. Tam mums reikės:
Ingredientų:
- pievagrybių - 700 g;
- svogūno - 2 vnt;
- druskos - 1 šaukštelis;
- maltų juodųjų pipirų - žiupsnelis;
- augalinis aliejus - 5-6 šaukštai.
Paruošimas:
- Sulaužykite grybus, bet jų neplaukite - jie sugers vandenį, o paskui jį išleis atgal į įdarą.
- Supjaustykite juos savavališkai griežinėliais, svogūną - pusžiedžiais.
- Kepkite kartu augaliniame aliejuje, kol taps traškūs, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
- Tada įdarą suplakite trintuvu iki vientisos masės ir galėsite naudoti koldūnams.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau