Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » 2021 » Rugpjūčio » 6

Jūrų lydekos su pomidorų padažu

žuvis, žuvies patiekalai, jūros lydeka, žuvies filė, kalėdiniai

Jūrų lydekos su pomidorų padažu - patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite pagal šį receptą. Daug gerų, išbandytų receptų, kuriuos privalai išmėginti!

Ingredientai

1 kg žuvies filė,

šaukštas druskos,

150 g augalinio aliejaus,

2 šaukštai miltų.

Padažui:

1,5 kg pomidorų,

300 g svogūnų,

150 g aliejaus,

po 5 laurų lapelius, juodųjų pipirų grūdelius, gvazdikėlius,

3 šaukštai cukraus,

šaukštas druskos,

50 g smulkiai kapotų krapų,

2 šaukštai vaisių acto.

Recepto paruošimas

1. Gabaliukais supjaustytą žuvį apvoliokite pasūdytais miltais ir iškepkite keptuvėje augaliniame aliejuje.

2. Paruoškite padažą: į keturias dalis supjaustytus pomidorus trumpai pakaitinkite uždengtame puode, pertrinkite ir perkoškite. Gautą tyrę vėl supilkite į puodą ir pastatykite virti. Įdėkite supjaustytus ir pakepintus svogūnus, gvazdikėlius, laurų lapelius, pipirus, druskos, cukraus, krapus.

3. Tyrei užvirus, supilkite actą ir vėl pakaitinkite iki virimo. Iškeptas žuvis sudėkite į uždengiamą indą, atvėsinkite ir pastatykite į šaldytuvą. Patiekite po 10-12 valandų su skrudinta balta duona.

Rekomendacija: Daugiau lydekos receptų rasite: Lydekos receptai.

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
21.04.2024 laikas 11:58 Receptai – Patiekalai Švelnus, purus rabarbarų ir obuolių pyragas
Šis variantas toks paprastas, kad jį tikrai pagaminti net ir virtuvės naujokas. O galutinis rezultatas tikrai geras. Kiekvienas gabaliukas prie kavos susivalgo su didžiule šypsena. Pamėginkite!

Skaityti daugiau

21.04.2024 laikas 11:09 Receptai – Patiekalai Žirnienė su mėsos kukuliais, kurią visi girią!

Šiandien parodysiu Jums labai paprastą, bet itin skanią žirnių sriubą (kaip mano močiutė vadindavo - žirnienę) su mėsos kukuliais, bulvėmis ir morkomis. Ilgiausia proceso dalis, tai išmirkyti žirnius per naktį, kad jie greitai ...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Pilno grūdo avižinių dribsnių ir razinų sausainiai
Labai paprastai pagaminami, bet be galo gardūs sausainiai. Jeigu Jūs esate iš tų, kuriems razinos galėtų išvis neegzistuoti, tada naudokite džiovintas spanguoles arba kitas džiovintas mėgstamas uogas. Avižinių dribsnių bei razinų ...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau