- 08.03.2021
- 0.0 Reitingas
- 949 Peržiūrų
- Aptarti
Aš labai mėgstu įvairiausius žuvies patiekalus. Ir kad man žuvis neatsibostų, aš vis ieškau naujų receptų. Man asmeniškai šitokia traški žuvis buvo tikras atradimas. Vaikai valgė, net pirštelius laižydami. O šiaip jie nėra didžiuliai žuvies mėgėjai.
Ingredientai
- baltos žuvies filė: 700 gramų (naudoju pangasiją)
- kukurūzų dribsniai (corn flakes): ~200 gramų
- kiaušiniai: 2
- miltai (apvoliojimui)
- druska
- juodieji pipirai.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia žuvies filė gabaliukus pagardiname druska bei juodaisiais pipirais.
2. Tuomet kukurūzus sudedame į paprasčiausią maišelį ir kočėlo pagalba "pakočiojame" iki norimo smulkumo. Arba tiesiog galima sudėti į virtuvinį kombainą ir tada sumalti iki džiūvėsėlių smulkumo.
3. Į tris skirtingas lėkštes sudedame miltus, išplaktus kiaušinius bei kukurūzų dribsnius.
4. Tada žuvies filė apvoliojame miltuose, nupurtome perteklių, merkiame į kiaušinio plakinį ir po to apvoliojame dribsniuose.
5. Keptuvėje įkaitiname aliejų.
6. Kepam keptuvėje įkaitintame aliejuje ant mažos kaitros, kol iš abiejų pusių gražiai apskrunda.
7. Patiekiame su salotomis, mėgstamais padažais ir skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau žuvies filė receptų rasite: Žuvies filė receptai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau