Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2021 » Kovo » 09
Catholic leaders encourage congregants to avoid J&J coronavirus vaccin
09.03.2021, 20:22
Catholic leaders encourage congregants to avoid J&J coronavirus vaccine due to aborted fetal tissue
Johnson & Johnson’s (J&J) rushed-to-market Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccine was recently granted emergency use authorization (EUA) from the U.S. Food and Drug Administration (FDA), which means there is now a third Big Pharma contender vying for a piece of the Chinese virus fear pie. Not everyone is excited about the new jab, though, including the U.S. Conference of Catholic Bishops (USCCB).
Skaityk toliau
Veganiški avižiniai sausainiai be riebalų, be cukraus ir be glitimo
09.03.2021, 16:29
Veganiški avižiniai sausainiai be riebalų, be cukraus ir be glitimo
Šie veganiški avižiniai sausainiai gali idealiai pakeisti įvairius kaloringus užkandžius prie arbatos ar kavos. Jie gaunasi pakankamai saldūs bei sotūs, bet tuo pačiu ir labai lengvi, nekaloringi. Taip pat ilgai išlieka švieži.
Skaityk toliau
Veganiška bananų duona - pyragas
09.03.2021, 16:18
Veganiška bananų duona - pyragas
Atradau šiek tiek daugiau laisvo laiko ir nusprendžiau, kad labai pasiilgau veganiškos bananų duonos pyrago. Bananų duonų esu kepusi pačių įvairiausių, bet ne visada likdavau patenkinta rezultatu.
Skaityk toliau
Makaronai Su Orkaitėje Keptais Vyšniniais Pomidorais Ir Kiaulienos Šon
09.03.2021, 15:52
Makaronai su orkaitėje keptais vyšniniais pomidorais ir kiaulienos šonine
Nepameluosiu - tai išties nuostabus ir skanus makaronų patiekalas. Visai nesudėtinga pagaminti, o ir ingredientai paprasti. Niekada netikėjau, kad orkaitėje iškepti vyšniniai pomidorais šitaip gali derėti prie makaronų ir šoninės. Būtinai rekomenduoju pamėginti.
Skaityk toliau
Lengvai pagaminami rikotos sūrio blyneliai su parmezano sūriu pagal Ol
09.03.2021, 15:46
Lengvai pagaminami rikotos sūrio blyneliai su parmezano sūriu pagal Oliverį
Neseniai žiūrėjau Oliverio laidą ir akis užkliuvo už šių rikotos sūrio blynelių. Ne dėl to, kad blynelius labai mėgčiau dažnai kepti, bet dėl to, kad pats Oliveris, juos rekomendavo valgyti šalia taurės vyno. O vyną tai aš mėgstu.
Skaityk toliau