- 22.03.2023
- 5.0 Reitingas
- 3083 Peržiūros
- Aptarti
Šiuos kotletus mėgsta visa mano šeima! Vietoj įprastų maltos mėsos kotletų gaminu maltos vištienos krūtinėlės kotletus. Paruošti iš pačių paprasčiausių, nebrangių produktų, ir labai greitai. Dalijuosi receptu.
Skanu!
Pagaminimo būdas:
Vištienos krūtinėlė supjaustoma mažais gabaliukais ir sudedama į didelį dubenį.
Pabarstykite ją druska, pipirais ir įmuškite kiaušinį.
Įmaišykite grietinę ir miltus. Šaukštu kruopščiai išmaišykite visus ingredientus.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir įmaišykite į mėsos mišinį. Pomidorą supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į masę.
Sudėkite stambia tarka sutarkuotą sūrį ir viską gerai išmaišykite.
Masę iškočiokite šaukštu. Kepkite kotletus iš abiejų pusių iki auksinės spalvos augaliniame aliejuje.
Kepkite su pasigardžiavimu ir tada viskas tikrai pavyks!
Sudedamosios dalys:
- Vištienos krūtinėlė - 400 g
- Druskos ir juodųjų pipirų - pagal skonį
- Vištienos kiaušinis - 1 kiaušinis
- Grietinė - 60 gramų
- Kvietiniai miltai - 20 gramų
- Svogūnas - 1/2 gabalėlio
- Pomidoras - 1 vnt.
- Sūris - 50 gr.
Ar jums patinka kapotos mėsos kotletai? Parašykite komentaruose. Spauskite "Patinka" ir užsiprenumeruokite mano kanalą - iš anksto dėkoju!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau