- 23.02.2021
- 0.0 Reitingas
- 633 Peržiūros
- Aptarti
Galiu drąsiai pasakyti, kad aš mėgstu žuvį. O dar drąsiau galiu pasakyti, kad aš tiesiog dievinu stintas. Jų sezonas man galėtų trukti visus metus, bet gaila, kad taip nėra. Šį kartą mano pats paprasčiausias būdas, kaip jas iškepti keptuvėje su miltais. Taip paprasta, bet taip nerealiai skanu. Valgai ir dar norisi ir jau galvoji kaip bėgsi nusipirkt, kad galėtum ir dar kept. Tobula.
Ingredientai
- šviežios stintos;
- druska;
- juodieji pipirai;
- miltai;
- aliejus (kepimui).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia stintas išdarinėkite bei apibarstykite druska.
2. Palikite šiek tiek pastovėti.
3. Tada miltus sumaišykite su juodaisiais pipirais.
4. Apvoliokite stintas pasiruoštame miltų mišinyje.
5. Gerai įkaitinkite aliejų keptuvėje.
6. Kepkite stintas iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Lepinkitės!
Rekomendacija: Daugiau stintų receptų rasite: Stintų receptai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau