Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai | Patiekalai » 2021 » Liepos » 2

Marinuoti salierų stiebai

Marinuoti salierų stiebai
  • 02.07.2021
  • 3.7 Reitingas
  • 1123 Peržiūros
  • Aptarti

Šį kartą pasidalinsiu kiek kitokiu užkandžiu, kai nesinori jokių saldainių ar sausainių. Pagaminti itin paprasta, užtruksite vos kelias minutes, tik teks palaukti, kol saliero stiebai pasimarinuos. O po to, jau liks tik skanauti!

Ingredientai

  • baltasis actas: ketvirtadalio stiklinės
  • vanduo: ketvirtadalio stiklinės
  • smulki druska: 1 arbatinio šaukštelio
  • cukrus: 1,5 arbatinio šaukštelio
  • salierų stiebai: 2.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia saliero stiebus supjaustome plonais griežinėliais.

2. Tada visus ingredientus sumaišome stiklainyje ir paliekame šaldytuve bent jau 60 minučių.

3. Kuo ilgiau palaikysite salierą marinate tuo jis taps gardesnis.:)

4. Aš tiesą pasakius, tai du marinuotus stiebus suvalgau iškart, tad rekomenduoju iš karto daryti dvigubą arba trigubą porciją. Na nebent bijote, kad nepatiks, tada pradžioje nerizikuokite, o antru kartu, jei patiko gaminkite daug. Skanaus!

Recepto Autorius Medėjos blogas

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale.

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
19.02.2024 laikas 21:14 Receptai | Patiekalai Medaus pyrago su grietinėle kepimas pagal močiutės receptą: puikus šventinis desertas
Medaus pyragas su grietine yra vienas populiariausių desertų, kurį prisimename iš vaikystės. Mūsų močiutės ir mamos mokėjo kepti net tada, kai parduotuvėse buvo ribotos galimybės įsigyti ingredientų.

Skaityti daugiau

17.02.2024 laikas 21:53 Receptai | Patiekalai Karšti patiekalai / Netikras zuikis
Norint įgyti įdomesnius skonius, šiam receptui galite naudoti įvairius priedus, tokius kaip slyvos, razinos, pistacijos ar saulėje džiovinti pomidorai. Iš tokio kiekio mėsos galima kepti vieną didelį ar keletą mažesnių zuikučių. E...

Skaityti daugiau

17.02.2024 laikas 14:01 Kiti rašo Nepataisoma žala: kas nutinka vaikams po lyties keitimo operacijos?
Kad lyties keitimo procedūros ir lytinį brendimą blokuojantis hormoninis gydymas pasižymi ilgalaike žala paauglių (ir ne tik) psichosocialinei gerovei, pažymi ir Floridoje įsikūręs Amerikos pediatrų koledžas (ACPeds), vasario 7 d....

Skaityti daugiau

21.02.2024 laikas 20:19 WEF įsako vyriausybei suimti piliečius, kurie augina savo maistą
Pasaulio ekonomikos forumas nurodė viso pasaulio vyriausybėms kriminalizuoti piliečių galimybę auginti savo daržoves namuose. Pasak WEF, maisto auginimas namuose prisideda prie vadinamojo pasaulinio virimo, todėl turi būti uždraustas....

Skaityti daugiau

21.02.2024 laikas 19:25 Kurią kūno dalį vonioje prausiate pirmiausia, daug ką pasako apie jūsų charakterį
Jei esate moralus ir doras žmogus, higieną laikote labai svarbiu savo kasdienio gyvenimo aspektu. Tai gali reikšti, kad kiekvieną rytą prausiatės po dušu ruošdamiesi būsimai dienai. Galbūt net jau esate nusistatę tam tikrą maudymosi tvarką....

Skaityti daugiau

21.02.2024 laikas 18:33 Vienas iš geriausių patarimų apie santykius, drąsiai imkite jį į širdį
Šis iš pirmo žvilgsnio paprastas patarimas padės sustiprinti jūsų santykius su šeima ir draugais. Jei to nedarote, būtinai pradėkite, skirkite kelias papildomas minutes laiko savo santykiams.

Skaityti daugiau