Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2020 » Birželio » 11

11.5. Geriausi liaudiški maisto papildai. Nė dienos be žalumynų racione!

Nė Dienos Be Žalumynų Racione!

Dabar priviso daugybė visokių firmų ir firmelių, gaminančių neįsivaizduojamus kiekius įvairių žolinių preparatų – gydomųjų tablečių, kapsulių ir kt. Beveik tiek pat, jeigu ne daugiau gaminama ir vadinamųjų maisto papildų. Tarsi ir neblogai būtų, kad pagaliau gremėzdiška oficialioji medicina, girgždėdama, braškėdama, nusimesdama amžiais kauptas konservatizmo rūdis, primygtinai spaudžiama visuomenės, liaudies medicinos atstovų, pradėjo sunkų kelią ir vis dažniau imasi gintis nuo ligų natūraliomis, o ne cheminėmis vaistinėmis priemonėmis. Deja, dažniausiai šiuo keliu sukama ne todėl, kad imta suvokti vykstančių procesų esmę, beviltiškas ligonių problemas, o, ko gero, todėl, kad atsivėrė neribota, nekontroliuojama pasipelnymo iš dabar “madingo” gydymo žolėmis rinka. Daugelis tituluotų oficialiosios medicinos atstovų, anksčiau niekinusių liaudies gydymo metodus, dabar patys skelbiasi esą “liaudies gydytojais”… Tačiau jų metodai ir rekomendacijos dažniausiai baigiasi tuo, kad žmonės verčiami pirkti brangius “natūralius” vaistus vaistinėse ir klinikose. Štai čia ir išlenda jų “liaudiškumas”. Mat dažniausiai reklamuojami užsienio firmų pagaminti tokie “natūralūs” preparatai ir, akivaizdu, ne be naudos sau.

Šios mano knygos tikslas – papasakoti mūsų iškankintiems žmonėms apie tai, kas auga mums po pat nosimi, ir kaip be jokių finansinių išteklių panaudoti visa tai savo, vaikų ir vaikaičių sveikatos labui.

Liaudis sukaupė milžinišką patirtį, kaip iš pačių sudėtingiausių situacijų, susijusių su sveikata, išsikapstyti vėl sugrįžus prie Žmogiško maisto, kurį reikia derinti su organizmą maitinančiais ir valančiais maisto papildais.

Kodėl aš primygtinai siūlau jums nė dienos nepragyventi be žalumynų?

Nors anksčiau žmonės nenusimanė apie sudėtingas biochemines, energetines, informacines termiškai neapdorotų maisto produktų savybes, praktinė patirtis išmokė juos su Dievo palaima pradėti valgymą nuo šviežių, žalių produktų, o jau paskui imtis virto ar kitaip pagaminto maisto.

  • Tik dabar mes žinome, kad padėjus nuskintą žalią augalo lapą šalia anksčiau nuskinto ir jau apvytusio pastarasis pradeda atsigauti… Tai ir yra apykaita energetiniame-informaciniame lygyje.
  • Jeigu sergančiam žmogui pašalina pažeistą organą, tai šalia gulinčių ligonių tokie pat sveiki organai padeda jam “neskęsti”. Tai irgi apykaita energetiniame-informaciniame lygyje.
  • Nuoširdžiai tikinčių žmonių kolektyvinė malda prašant sveikatos skatina augalus greičiau augti ir bręsti, prikelia beviltiškus ligonius. Tai apykaita energetiniame-informaciniame lygyje.
  • Didžiausia šviežių, žalių produktų vertybė yra būtent ta, kad juos valgančio žmogaus kūno ląstelėse padidėja mikroenergetinė įtampa, informacinis palaikymas. O tai lemia daugybę teigiamų pasekmių: pagerėja ląstelių aprūpinimas deguonimi, pagreitėja metabolizmas (sudėtingų skaidymo, įsisavinimo ir energijos išsiskyrimo reakcijų visuma), sustiprėja imunitetas, suaktyvėja ląstelių regeneracija (atsinaujinimas), o visas medžiagų apykaitos procesas vyksta kur kas greičiau.

Žalios lapinės daržovės ypač vertingos dėl jose esančio chlorofilo. Be jau visiems žinomų jo savybių, chlorofilas turi dar ir kažkokių stiprių, iki galo neištirtų galių – ir gydomųjų, ir informacinių, ir gaivinančių. Chlorofilas organizmui yra ne tik aukščiausios biologinės kokybės baltymų šaltinis (!). Jis geriau nei gydymas visais žinomais geležies preparatais pagerina baltymų įsisavinimo procesą, reguliuoja kraujospūdį, sumažina insulino poreikį (būtent todėl aš ir gydau diabetą griežta vegetariška dieta), pagerina kraujotaką, suaktyvina skydliaukės darbą (štai kodėl su ja susijusių ligų neįmanoma išgydyti be griežtos augalinio maisto dietos), pagreitina žaizdų gijimą, sustabdo visų auglių vystymosi procesą. Termiškai neapdorotas maistas sukuria puikią organizmo vidinę ekologinę situaciją, t.y. sunaikina patogenines, ligas sukeliančias bakterijas ir sudaro sąlygas naudingoms bakterijoms atgimti bei vystytis.

Nė vieni vaistai pasaulyje negali prilygti net tūkstantajai daliai žalumynuose slypinčios ir žmonių gydymo stebuklus darančios galios.

Autorinis sutikimas (be sutikimo platinti draudžiama). Visos šios knygos dalis bus galima skaityti bloge pavadinimu Onkologinė mityba.

Rašytojas natūropatas

Anatolijus Malovičko

Nutiko kažkas, ko negalite paaiškinti? Persekioja paranormalūs reiškiniai? Žinote liaudies receptą ir ne tik? Pasidalinkite savo istorija - rašykite patys. Nemokamai! Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų.
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
08.07.2020 laikas 22:03 Ghislaine Maxwell Placed in COVID Isolation Amid Fears She’ll Soon Be Found Dead
Ghislaine Maxwell has been placed in COVID isolation for 14 days at the Metropolitan Detention Center in Brooklyn, as fears continue to mount that she will not survive long enough to stand trial and potentially implicate a cabal of elites involved in Jeffrey Epstein’s pedophile ring....

Skaityti daugiau

08.07.2020 laikas 21:46 Ghislaine Maxwell’s ‘Secret Stash of Sex Tapes’ Implicate Elite Pedophiles, Says Former Friend
Ghislaine Maxwell has a ‘secret stash‘ of Jeffrey Epstein’s sex tapes featuring his powerful friends and will use the footage as an ‘insurance policy’ to save herself, according to a former friend who explained: ‘Ghislaine has always been as cunning as they come. She wasn’t going to be with Epstein ...

Skaityti daugiau

08.07.2020 laikas 10:18 Alaus actas gaminimas namuose
Alų supilkite į stiklinį sterilų indą. Į alų supilkite acto grybą arba šlakelį nepasterizuoto obuolių sidro acto. Galite papildomai nieko nepilti, bet ir acto grybas, ir nepasterizuotas obuolių sidro actas paskatins fermentaciją. Acto grybas dar papildomai suteiks ir gerų skoninių savybių. Indą užde...

Skaityti daugiau

08.07.2020 laikas 10:13 Silkė marinuota dūminio alaus acto marinate

Silkę išdarinėkite, supjaustykite juostelėmis. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Inde sluoksniuokite silkę su svogūnais ir prieskoniais. Šiltame vandenyje išmaišykite medų, supilkite alaus actą. Užpilkite marinatu silkę. Palaikykite šaldytuve per naktį.

...

Skaityti daugiau

08.07.2020 laikas 09:59 Duona su rūkytais lašinukais. Senovinis receptas.
O jau kvepėjo kai kepė… Įpatingai skani paskrudinta sausoje keptuvėje. Vien dėl to verta kepti. Įsivaizduokite lašinukai esantys duonoje pačirška skrudinant ir paleidžia riebaliuką ir kvapą

Skaityti daugiau