Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Onkologinė Mityba » 2020 » Birželio » 11

11.5. Geriausi liaudiški maisto papildai. Nė dienos be žalumynų racione!

Nė Dienos Be Žalumynų Racione!

Dabar priviso daugybė visokių firmų ir firmelių, gaminančių neįsivaizduojamus kiekius įvairių žolinių preparatų – gydomųjų tablečių, kapsulių ir kt. Beveik tiek pat, jeigu ne daugiau gaminama ir vadinamųjų maisto papildų. Tarsi ir neblogai būtų, kad pagaliau gremėzdiška oficialioji medicina, girgždėdama, braškėdama, nusimesdama amžiais kauptas konservatizmo rūdis, primygtinai spaudžiama visuomenės, liaudies medicinos atstovų, pradėjo sunkų kelią ir vis dažniau imasi gintis nuo ligų natūraliomis, o ne cheminėmis vaistinėmis priemonėmis. Deja, dažniausiai šiuo keliu sukama ne todėl, kad imta suvokti vykstančių procesų esmę, beviltiškas ligonių problemas, o, ko gero, todėl, kad atsivėrė neribota, nekontroliuojama pasipelnymo iš dabar “madingo” gydymo žolėmis rinka. Daugelis tituluotų oficialiosios medicinos atstovų, anksčiau niekinusių liaudies gydymo metodus, dabar patys skelbiasi esą “liaudies gydytojais”… Tačiau jų metodai ir rekomendacijos dažniausiai baigiasi tuo, kad žmonės verčiami pirkti brangius “natūralius” vaistus vaistinėse ir klinikose. Štai čia ir išlenda jų “liaudiškumas”. Mat dažniausiai reklamuojami užsienio firmų pagaminti tokie “natūralūs” preparatai ir, akivaizdu, ne be naudos sau.

Šios mano knygos tikslas – papasakoti mūsų iškankintiems žmonėms apie tai, kas auga mums po pat nosimi, ir kaip be jokių finansinių išteklių panaudoti visa tai savo, vaikų ir vaikaičių sveikatos labui.

Liaudis sukaupė milžinišką patirtį, kaip iš pačių sudėtingiausių situacijų, susijusių su sveikata, išsikapstyti vėl sugrįžus prie Žmogiško maisto, kurį reikia derinti su organizmą maitinančiais ir valančiais maisto papildais.

Kodėl aš primygtinai siūlau jums nė dienos nepragyventi be žalumynų?

Nors anksčiau žmonės nenusimanė apie sudėtingas biochemines, energetines, informacines termiškai neapdorotų maisto produktų savybes, praktinė patirtis išmokė juos su Dievo palaima pradėti valgymą nuo šviežių, žalių produktų, o jau paskui imtis virto ar kitaip pagaminto maisto.

  • Tik dabar mes žinome, kad padėjus nuskintą žalią augalo lapą šalia anksčiau nuskinto ir jau apvytusio pastarasis pradeda atsigauti… Tai ir yra apykaita energetiniame-informaciniame lygyje.
  • Jeigu sergančiam žmogui pašalina pažeistą organą, tai šalia gulinčių ligonių tokie pat sveiki organai padeda jam “neskęsti”. Tai irgi apykaita energetiniame-informaciniame lygyje.
  • Nuoširdžiai tikinčių žmonių kolektyvinė malda prašant sveikatos skatina augalus greičiau augti ir bręsti, prikelia beviltiškus ligonius. Tai apykaita energetiniame-informaciniame lygyje.
  • Didžiausia šviežių, žalių produktų vertybė yra būtent ta, kad juos valgančio žmogaus kūno ląstelėse padidėja mikroenergetinė įtampa, informacinis palaikymas. O tai lemia daugybę teigiamų pasekmių: pagerėja ląstelių aprūpinimas deguonimi, pagreitėja metabolizmas (sudėtingų skaidymo, įsisavinimo ir energijos išsiskyrimo reakcijų visuma), sustiprėja imunitetas, suaktyvėja ląstelių regeneracija (atsinaujinimas), o visas medžiagų apykaitos procesas vyksta kur kas greičiau.

Žalios lapinės daržovės ypač vertingos dėl jose esančio chlorofilo. Be jau visiems žinomų jo savybių, chlorofilas turi dar ir kažkokių stiprių, iki galo neištirtų galių – ir gydomųjų, ir informacinių, ir gaivinančių. Chlorofilas organizmui yra ne tik aukščiausios biologinės kokybės baltymų šaltinis (!). Jis geriau nei gydymas visais žinomais geležies preparatais pagerina baltymų įsisavinimo procesą, reguliuoja kraujospūdį, sumažina insulino poreikį (būtent todėl aš ir gydau diabetą griežta vegetariška dieta), pagerina kraujotaką, suaktyvina skydliaukės darbą (štai kodėl su ja susijusių ligų neįmanoma išgydyti be griežtos augalinio maisto dietos), pagreitina žaizdų gijimą, sustabdo visų auglių vystymosi procesą. Termiškai neapdorotas maistas sukuria puikią organizmo vidinę ekologinę situaciją, t.y. sunaikina patogenines, ligas sukeliančias bakterijas ir sudaro sąlygas naudingoms bakterijoms atgimti bei vystytis.

Nė vieni vaistai pasaulyje negali prilygti net tūkstantajai daliai žalumynuose slypinčios ir žmonių gydymo stebuklus darančios galios.

Autorinis sutikimas (be sutikimo platinti draudžiama). Visos šios knygos dalis bus galima skaityti bloge pavadinimu Onkologinė mityba.

Rašytojas natūropatas

Anatolijus Malovičko

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
23.12.2024 laikas 11:39 Receptai Skani trinta sriuba su lašiša: paprastas receptas
Sriuba su lašiša yra puikus pasirinkimas, kai norite pasimėgauti skonio ir maistingumo deriniu. Ši trinta sriuba pasižymi ne tik kreminiu skoniu, bet ir gausiu vitaminų bei omega-3 riebalų rūgščių, kurios yra naudingos mūsų sveika...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 17:05 Receptai Kalėdų antis grilyje: skonis ir tradicija susijungia
Kalėdų šventės yra puiki proga mėgautis ypatingais patiekalais, ir antis grilyje yra vienas iš geriausių pasirinkimų. Šis receptas sujungia sultingą mėsą, aromatingą įdarą ir išskirtinius vaisių prieskonius, kurie suteikia unikalų...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 16:57 Receptai Marinuota skumbrė: skanus ir maistingas užkandis
Marinuota skumbrė yra ne tik skanūs, bet ir maistingi užkandžiai, kurie puikiai tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Ši žuvis yra kupina omega-3 riebalų rūgščių, baltymų ir vitaminų, todėl jos įtraukimas į mitybą gali te...

Skaityti daugiau

24.12.2024 laikas 08:59 Zonos 51 informatorius: netikra ateivių invazija 2025 m. įves vieną pasaulinę vyriausybę
Pastaraisiais metais vis dažniau kalbama apie nežemiškas būtybes ir jų galimus kontaktus su žmonija. Tačiau ar tai tikrai yra nauja realybė, ar gali būti, kad tai yra gerai suplanuota dūmų uždanga? Šiame straipsnyje nagrinėsime, kaip žiniasklaida ir ...

Skaityti daugiau

23.12.2024 laikas 20:10 Kalėdinės dovanos pagal Zodiako ženklus: idėjos
Kalėdos – tai laikotarpis, kai norime dovanoti ne tik materialius daiktus, bet ir emocijas, dėmesį bei šilumą. Pasirinkdami dovanas, vadovaudamiesi Zodiako ženklų ypatumais, galite pritaikyti jas pagal asmens charakterį ir pomėgius. Šiame straipsnyje...

Skaityti daugiau

23.12.2024 laikas 15:20 Kaip žydai suorganizavo Antrąjį pasaulinį karą, - siekdami sukurti savo valstybę Izraelį

Barono Edmundo Benjamino Rotšildo atsiminimai, rašyti XX amžiaus pradžioje, atskleidžia intriguojančias ir kontroversiškas istorines tiesas, susijusias su Antrojo pasaulinio karo ir žydų bendruomenės vaidmeniu. Nuo Pirmojo pasaulinio karo sukeltų ...

Skaityti daugiau

23.12.2024 laikas 08:49 Mokslininkas teigia, kad jūsų sąmonė sapnuodama gali patekti į kitus matmenis
Sapnai visada buvo paslaptinga ir intriguojanti tema, keliančia klausimų apie mūsų sąmonės gylį ir realybės prigimtį. Ar kada nors pastebėjote, kad tam tikri sapnai kartojasi, palikdami stiprų emocinį įspūdį? Dabar mokslininkai siūlo hipotezę, kad ši...

Skaityti daugiau

22.12.2024 laikas 17:17 Kaip sustabdyti plaukų slinkimą: SUPER veiksmingos priemonės
Plaukų slinkimas yra problema, su kuria susiduria daugelis, o natūralios priemonės gali būti puikus sprendimas. Nuo senovės žmonės naudojosi įvairiais augalais ir žolelėmis, kad sustiprintų plaukų šaknis ir išvengtų slinkimo. Šiame straipsnyje apžvel...

Skaityti daugiau