Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Onkologinė Mityba » 2020 » Birželio » 11

11.5. Geriausi liaudiški maisto papildai. Nė dienos be žalumynų racione!

Nė Dienos Be Žalumynų Racione!

Dabar priviso daugybė visokių firmų ir firmelių, gaminančių neįsivaizduojamus kiekius įvairių žolinių preparatų – gydomųjų tablečių, kapsulių ir kt. Beveik tiek pat, jeigu ne daugiau gaminama ir vadinamųjų maisto papildų. Tarsi ir neblogai būtų, kad pagaliau gremėzdiška oficialioji medicina, girgždėdama, braškėdama, nusimesdama amžiais kauptas konservatizmo rūdis, primygtinai spaudžiama visuomenės, liaudies medicinos atstovų, pradėjo sunkų kelią ir vis dažniau imasi gintis nuo ligų natūraliomis, o ne cheminėmis vaistinėmis priemonėmis. Deja, dažniausiai šiuo keliu sukama ne todėl, kad imta suvokti vykstančių procesų esmę, beviltiškas ligonių problemas, o, ko gero, todėl, kad atsivėrė neribota, nekontroliuojama pasipelnymo iš dabar “madingo” gydymo žolėmis rinka. Daugelis tituluotų oficialiosios medicinos atstovų, anksčiau niekinusių liaudies gydymo metodus, dabar patys skelbiasi esą “liaudies gydytojais”… Tačiau jų metodai ir rekomendacijos dažniausiai baigiasi tuo, kad žmonės verčiami pirkti brangius “natūralius” vaistus vaistinėse ir klinikose. Štai čia ir išlenda jų “liaudiškumas”. Mat dažniausiai reklamuojami užsienio firmų pagaminti tokie “natūralūs” preparatai ir, akivaizdu, ne be naudos sau.

Šios mano knygos tikslas – papasakoti mūsų iškankintiems žmonėms apie tai, kas auga mums po pat nosimi, ir kaip be jokių finansinių išteklių panaudoti visa tai savo, vaikų ir vaikaičių sveikatos labui.

Liaudis sukaupė milžinišką patirtį, kaip iš pačių sudėtingiausių situacijų, susijusių su sveikata, išsikapstyti vėl sugrįžus prie Žmogiško maisto, kurį reikia derinti su organizmą maitinančiais ir valančiais maisto papildais.

Kodėl aš primygtinai siūlau jums nė dienos nepragyventi be žalumynų?

Nors anksčiau žmonės nenusimanė apie sudėtingas biochemines, energetines, informacines termiškai neapdorotų maisto produktų savybes, praktinė patirtis išmokė juos su Dievo palaima pradėti valgymą nuo šviežių, žalių produktų, o jau paskui imtis virto ar kitaip pagaminto maisto.

  • Tik dabar mes žinome, kad padėjus nuskintą žalią augalo lapą šalia anksčiau nuskinto ir jau apvytusio pastarasis pradeda atsigauti… Tai ir yra apykaita energetiniame-informaciniame lygyje.
  • Jeigu sergančiam žmogui pašalina pažeistą organą, tai šalia gulinčių ligonių tokie pat sveiki organai padeda jam “neskęsti”. Tai irgi apykaita energetiniame-informaciniame lygyje.
  • Nuoširdžiai tikinčių žmonių kolektyvinė malda prašant sveikatos skatina augalus greičiau augti ir bręsti, prikelia beviltiškus ligonius. Tai apykaita energetiniame-informaciniame lygyje.
  • Didžiausia šviežių, žalių produktų vertybė yra būtent ta, kad juos valgančio žmogaus kūno ląstelėse padidėja mikroenergetinė įtampa, informacinis palaikymas. O tai lemia daugybę teigiamų pasekmių: pagerėja ląstelių aprūpinimas deguonimi, pagreitėja metabolizmas (sudėtingų skaidymo, įsisavinimo ir energijos išsiskyrimo reakcijų visuma), sustiprėja imunitetas, suaktyvėja ląstelių regeneracija (atsinaujinimas), o visas medžiagų apykaitos procesas vyksta kur kas greičiau.

Žalios lapinės daržovės ypač vertingos dėl jose esančio chlorofilo. Be jau visiems žinomų jo savybių, chlorofilas turi dar ir kažkokių stiprių, iki galo neištirtų galių – ir gydomųjų, ir informacinių, ir gaivinančių. Chlorofilas organizmui yra ne tik aukščiausios biologinės kokybės baltymų šaltinis (!). Jis geriau nei gydymas visais žinomais geležies preparatais pagerina baltymų įsisavinimo procesą, reguliuoja kraujospūdį, sumažina insulino poreikį (būtent todėl aš ir gydau diabetą griežta vegetariška dieta), pagerina kraujotaką, suaktyvina skydliaukės darbą (štai kodėl su ja susijusių ligų neįmanoma išgydyti be griežtos augalinio maisto dietos), pagreitina žaizdų gijimą, sustabdo visų auglių vystymosi procesą. Termiškai neapdorotas maistas sukuria puikią organizmo vidinę ekologinę situaciją, t.y. sunaikina patogenines, ligas sukeliančias bakterijas ir sudaro sąlygas naudingoms bakterijoms atgimti bei vystytis.

Nė vieni vaistai pasaulyje negali prilygti net tūkstantajai daliai žalumynuose slypinčios ir žmonių gydymo stebuklus darančios galios.

Autorinis sutikimas (be sutikimo platinti draudžiama). Visos šios knygos dalis bus galima skaityti bloge pavadinimu Onkologinė mityba.

Rašytojas natūropatas

Anatolijus Malovičko

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
21.01.2025 laikas 19:52 Receptai Lietiniai blynai su varške: lengvas ir skanus receptas!
Lietiniai blynai su varške – tai klasikinis ir mėgstamas patiekalas, kuris sužavi savo skoniu ir lengvu paruošimu. Šis receptas puikiai tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam valgymui. Su gausiu įdarų pasirinkimu, nuo tradicinės v...

Skaityti daugiau

21.01.2025 laikas 19:25 Receptai Kiaulienos karbonadas: paprastas ir skanus receptas, kurį pamilsit!
Kiaulienos karbonadas – tai klasikinis patiekalas, kuris dažnai puikuojasi šeimos pietų stalu. Šis skanus ir traškus mėsos patiekalas yra greitai pagaminamas ir puikiai tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam valgymui. Sužinokite, ...

Skaityti daugiau

20.01.2025 laikas 07:30 Receptai Bananiniai keksiukai su braškėmis: greitas ir skanus receptas
Bananiniai keksiukai su braškėmis – tai puikus būdas panaudoti pernokusius bananus ir pasimėgauti sezoninėmis uogomis. Šis receptas yra ne tik paprastas, bet ir leidžia improvizuoti, pridedant įvairių ingredientų pagal jūsų skonį....

Skaityti daugiau

23.01.2025 laikas 19:19 Nemyliu savo vyro, nuolat galvoju apie skyrybas. Jis sako, kad tai tik etapas, o aš galvoju, kad tai pabaiga
Šiandien vis daugiau žmonių susiduria su sunkumais, kai jų santuokos nepateisina lūkesčių. Ši istorija pasakoja apie 30 metų moterį, kuri po dukters gimimo pradėjo suvokti, kad jos santykiai su vyru niekada nebuvo paremti meile. Ką daryti, kai supran...

Skaityti daugiau

23.01.2025 laikas 18:56 Mano vyras ir dukra mane išdavė. Mano vyras mane apgaudinėjo, o dukra viską žinojo
Gyvenimas dažnai pateikia išbandymų, kurių nesitikime. Ši istorija pasakoja apie moters patirtį, kurią sukrėtė vyro išdavystė ir šeimos santykių pokyčiai. Per savo gyvenimą ji patyrė džiaugsmų ir skausmų, tačiau niekas negali paruošti jos tokiai skau...

Skaityti daugiau

23.01.2025 laikas 18:07 Astronomai pirmą kartą aptiko ledu padengtų žvaigždžių. Kaip tai įmanoma?
Kosmosas visada buvo pilnas paslapčių, tačiau naujausi atradimai dar labiau praplečia mūsų supratimą apie žvaigždžių formavimo procesus. Astronomai neseniai aptiko du neįprastus objektus, kurie, nors ir primena žvaigždžių formavimosi etapus, skiriasi...

Skaityti daugiau

23.01.2025 laikas 07:24 Putinas ‘reikalauja išduoti Fauči dėl nusikaltimų žmoniškumui’ kaip Ukrainos taikos susitarimo dalies

Šis straipsnis nagrinėja V. Putino teiginius apie daktarą A. Faučį, kurie, pasak Rusijos prezidento, esą turi įtakos pasaulinei COVID-19 pandemijai. Nors kaltinimai atrodo neaiškūs, jie atskleidžia gilesnę geopolitinę taktiką, kuri gali paveikti J...

Skaityti daugiau

22.01.2025 laikas 20:36 Turite problemų su regėjimu? Pamilkite žalius burokėlius!
Burokėliai, šiandien vis labiau populiarėjanti daržovė, turi gilias šaknis Viduržemio jūros regione, kur jie auginami jau daugiau nei keturis tūkstančius metų. Šiame straipsnyje panagrinėsime ne tik burokėlių istoriją ir kulinarines savybes, bet ir j...

Skaityti daugiau