- 21.09.2021
- 0.0 Reitingas
- 1536 Peržiūrų
- Aptarti
INGREDIENTAI:
900 g. vištienos krūtinėlės;
2 svogūnai;
3 česnako skiltelės;
gabaliukas imbiero;
aliejus kepimui;
2 v.š. kario prieskonių;
druska, pipirai;
1/2 a.š. Garam Masala prieskonių;
4 pomidorai;
400 g. kokosų pieno;
šviežios kalendros.
GAMINIMAS:
1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Suberkite smulkintus svogūnus ir pakepinkite iki aukso spalvos.
2. Kai svogūnai apkeps, sudėkite smulkintą česnaką ir imbierą. Išmaišykite ir kepkite 2 minutes. Sudėkte smulkintus pomidorus ir kepkite, retkarčiais pamaišydami, kol suminkštės. Įpilkite kario prieskonius, pakepkite dar 2 minutes.
3. Įdėkite smulkintas vištienos krūtinėles, pagardinkite druska, pipirais ir kepkite 5 minutes. Įpilkite stiklinę vandens, uždenkite keptuvę ir patroškinkite 10 minučių.
4. Įpilkite kokosų pieno, pagardinkite Garam Masala prieskoniais ir dar šiek tiek patroškinkite, kol padažas sutirštės.
5. Troškinį patiekite su ryžiais.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau