- 02.07.2020
- 0.0 Reitingas
- 865 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai paruošimui:
Tešlai
- sviestas – 200 g
- miltai – 3 stiklinės
- kefyras – 1 stiklinė
- kepimo milteliai – 1 arbatinis šaukštelis
- druska – žiupsnis
- vanilinas – 10 g.
Įdarui
- vyšnios – 500 g, be kauliukų
- cukrus – ½ stiklinės.
Paruošimo žingsniai:
Išsijok miltus į dubenį. Berk druską, kepimo miltelius ir permaišyk. Paskui dėk suminkštėjusį sviestą, pertrink jį su miltais, supilk kefyrą ir užmaišyk tešlą.
Plonai iškočiok tešlą. Jos storis turi būti apie 3 mm. Supjaustyk juostelėmis. Ilgis 20-30 cm, plotis 7-8.
Išdėliok vyšnias viduryje į eilę, kaip foto. Pabarstyk cukrumi ir „padaryk dešrelę“.
Dėk suktinukus spirale į formą ir kepk 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min.
Išimk iš formos, kai atauš, ir pabarstyk cukraus pudra.
Taip pat galima į kiekvieną suktinuką dėti savo įdarą (abrikosai, obuoliai, riešutai). Šis vyšnių pyragas perpjautas atrodo labai neįprastai!
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau