- 01.08.2020
- 0.0 Reitingas
- 5100 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
- 1 kg. šparaginių pupelių,
- 1,5 kg. pomidorų,
- 800 gr. paprikų,
- 3 didelės morkos,
- 3-4 galvos svogūnų,
- 1 čili pipiras (g.b mažiau),
- 1-2 galvos česnakų,
- 50-100 ml aliejaus,
- 1,5 v.š druskos,
- 100 gr cukraus,
- 150 ml acto.
Cukraus ir acto kiekį galite reguliuoti pagal savo skonį.
Į indą su storu dugnu įpilame aliejų ir pakepiname svogūnus.
Kai svogūnai lengvai apskrus, dedam supjaustytas ar sutarkuotas morkas ir kepiname, kol morkos truputį suminkštės (apie 5 min.)
Tuomet įpilame blenderiu sutrintus pomidorus ir troškiname 10 min.
Po to sudedame ne apvirtas, norimo dydžio gabaliukais supjaustytas šparagines pupeles ir troškiname 10min. Jei pupelės peraugusios, tai jas reikia iš pradžių apvirti 7-10 min atskirame puode.
Galiausiai dedame supjaustytas paprikas, čili pipirus ir kaitinam dar 5 min. Prieš baigiant troškinti, dedame česnakus ir actą.
Dabar supilstome į stiklainius, užsukame dangtelius ir šiltai apklojame.
Troškinant puodas turi būti uždengtas.
Jei jūsų pomidorai mėsingi ir jums truks skysčio, tai galit įpilti šiek tiek pomidorų sulčių ar vandens.
Pasidalino: vakavimas.lt
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau