- 01.08.2020
- 0.0 Reitingas
- 1484 Peržiūros
- Aptarti
Tai labai paprastas šparaginių pupelių konservavimo receptas. Minimumas ingredientų, bet skonis žavi.
Iš pradžių šparagines pupeles reikia apvirti puode 7-10 min, po to nukošti.
Kai pupelės šiek tiek atvės, jas dedam į stiklainius kartu su plonai supjaustytomis paprikom ir česnakais, užpilame marinatu, stiklainius statom į puodą ir kaitinam.
Kai vanduo puode užvirs, kaitinam dar 10 min. Jei pupeles laiku nenuskynėt, tai kaitinkite ilgiau.
Užsukus dangtelius, stiklainius parai šiltai apklojam.
Marinatas:
1 litrui vandens reikia
- 1 v.š druskos,
- 3 v.š cukraus, 1
- 00 ml acto 9 %.
Paprikų ir česnakų kiekį reguliuokit pagal savo skonį. O galima ir visai nedėti...
Pasidalino: vakavimas.lt
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau