
- 01.08.2020
- 0.0 Reitingas
- 1138 Peržiūrų
- Aptarti
Išilgai perpjautus agurkus sudedam į stiklainius, užpylame šiek tiek pravėsusiu marinatu, sustatom į puodą ir kaitinam. Kai vanduo puode užvirs, kaitinam dar 5 min. po to užsukam dangtelius ir šiltai apklojam.
Marinatas:
1 litrui vandens reikės:
- 1,5 v.š druskos,
- 5 v.š cukraus,
- 100 ml acto 9 %,
- 2 v.š grūdėtų garstyčių padažo,
- 1-2 v.š džiovintų prieskonių mišinio agurkų marinavimui.
Daugelis nemėgsta sterilizavimo, konservuoja karšto pilstymo būdu:
konservavimui paruoštos daržovės užpilamos verdančiu marinatu ar vandeniu, paliekamos 10-15 min pastovėti. Tada marinatas nupilamas, užvirinamas ir vėl supilstomas į stiklainius ir jie užsukami. Kartais užpilama dar trečią kartą.
Aš pjaustytas daržoves arba sterilizuoju, arba verdu puode.
Pasidalino: vakavimas.lt
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau