- 01.08.2020
- 0.0 Reitingas
- 1622 Peržiūros
- Aptarti
Išilgai perpjautus agurkus sudedam į stiklainius, užpylame šiek tiek pravėsusiu marinatu, sustatom į puodą ir kaitinam. Kai vanduo puode užvirs, kaitinam dar 5 min. po to užsukam dangtelius ir šiltai apklojam.
Marinatas:
1 litrui vandens reikės:
- 1,5 v.š druskos,
- 5 v.š cukraus,
- 100 ml acto 9 %,
- 2 v.š grūdėtų garstyčių padažo,
- 1-2 v.š džiovintų prieskonių mišinio agurkų marinavimui.
Daugelis nemėgsta sterilizavimo, konservuoja karšto pilstymo būdu:
konservavimui paruoštos daržovės užpilamos verdančiu marinatu ar vandeniu, paliekamos 10-15 min pastovėti. Tada marinatas nupilamas, užvirinamas ir vėl supilstomas į stiklainius ir jie užsukami. Kartais užpilama dar trečią kartą.
Aš pjaustytas daržoves arba sterilizuoju, arba verdu puode.
Pasidalino: vakavimas.lt
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau