- 23.07.2020
- 0.0 Reitingas
- 1920 Peržiūrų
- Aptarti
Daug metų konservuoju agurkus šiuo receptu.
Mums labai patinka, todėl noriu ir jums priminti šį receptą. Gal patiks. Pomidorus ir paprikas sutriniau su blenderiu ir dideliam puode užkaičiau.
Kaitinau 20 min. be dangčio ir po to subėriau druską, cukrų, pipirus, įpyliau aliejų ir pakaitinau dar 5 min. Į verdančia tyrę sudėjau griežinėliais pjaustytus agurkus, smulkintus česnakus, actą ir uždengusi dangtį, kaitinau dar 5 min, po to greitai viską sudėjau į sterilius stiklainius, užsukau dangtelius, apverčiau ir šiltai apklojau.
- 2,5 kg pomidorai,
- 2,5 kg agurkų,
- 3 didelės paprikos,
- 3 galvutės česnakų,
- 8 v. š. cukraus,
- 2 v. š. druskos su kaupu,
- 100 ml aliejaus,
- 150 ml obuolių acto (nebūtina, bet aš dėjau, nes mums patinka) pusę čili pipiro, pusę a.š maltų pipirų.
Gaunasi aštrokos, saldžiarūgščio skonio salotos. Mums jos labai tinka prie šašlykų.
Receptu pasidalino: vakavimas.lt
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau