- 12.05.2021
- 0.0 Reitingas
- 1027 Peržiūrų
- Aptarti
Neįprasti sumuštiniai su tunu aliejuje, virtais kiaušiniais ir avokadais, kuriuos mano šeima labai pamėgo. Visiškai nieko sudėtingo, tačiau labai skanu.
Ingredientai
- batonas: 4 riekių
- kiaušiniai: 2
- tunas aliejuje: 180 gramų
- avokadai: 1
- mėlynieji svogūnai: 0,5
- krapai: kelių šakelių
- česnakas: 1 skiltelės
- majonezas: ~1-2 šaukštų
- garstyčios: 1 arbatinio šaukštleio
- druska: žiupsnelio
- malti juodieji pipirai: žiupsnelio.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kiaušinius išverdame.
2. Batono riekeles lengvai paskrudiname.
3. Išvirtus kiaušinius nulupame.
4. Kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.
5. Tuną nuvarviname ir dedame į dubenį su kiaušiniais.
6. Avokadą perpjauname perpus ir išimame kauliuką.
7. Avokado minkštimą supjaustome nedideliais gabaliukais ir dedame į dubenį. Taip pat sudedame susmulkintus svogūnus, česnaką bei krapus.
8. Dubenėlyje sumaišome mėgstamą majonezą su garstyčiomis ir supilame į dubenį su produktais. Pagardiname druska ir pipirais. Išmaišome.
9. Gauta mase aptepame paskrudintas batono riekeles. Patiekiame ir skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau sumuštinių receptų rasite: Sumuštiniai.
Recepto Autorius Samčio užrašai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau