Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Gegužės » 22

ECDC bomba: "Beždžionių raupų protrūkis, atrodo, nutekėjo iš Ukrainos laboratorijos

Dabartinis beždžionių raupų protrūkis kilo iš biologinio ginklo laboratorijos Ukrainoje, pranešė Europos ligų kontrolės centro šaltinis.

Nepriklausomas tyrėjas daktaras Benjaminas Braddockas (Benjamin Braddock) teigia, kad neįvardytas šaltinis iš Europos ligų prevencijos ir kontrolės centro (ECDC) jam pranešė, jog atlikus preliminarią šiuo metu plintančio beždžionių raupų štamo analizę nustatyta, kad virusas pateko iš laboratorijos ir gali būti susijęs su JAV biologiniais tyrimais Ukrainoje.

"ECDC šaltinis man sakė, kad preliminari beždžionių raupų viruso analizė rodo, jog tai yra "trečioji laboratorijos padermė su nežinomomis savybėmis" ir kad kalbama, jog tai kažkaip susiję su Maskvos kaltinimais dėl JAV biologinės veiklos Ukrainoje", - šeštadienį tviteryje rašė Braddockas (Braddock).

Infowars.com praneša: Be to, pranešama, kad Rusijos ir Kinijos jungtinė darbo grupė pradėjo tyrimą, siekdama išsiaiškinti, "iš kur jis atsirado, ar jis aptinkamas JAV atliekamuose tyrimuose Ukrainoje, Gruzijoje; ar yra ryšys su JAV vykdomais biologiniais tyrimais dėl raupų Ukrainoje", - pridūrė jis.

Atsižvelgiant į didėjantį beždžionių raupų atvejų skaičių JAV ir Europoje, ECDC šaltinis, kaip pranešama, teigia, kad agentūra ketina įsigyti biotechnologijų bendrovės "Bavarian Nordic" vakcinų nuo raupų (Imvanex), nors jos nebuvo išbandytos su šia konkrečia beždžionių raupų atmaina.

"Pagrindinis ECDC dėmesys šiuo metu sutelktas į tai, kad būtų nupirkta kuo daugiau BN vakcinos. 'Jie perka dar prieš sužinodami, ar ji išvis veiksminga prieš šią beždžionių raupų atmainą. Nenustebčiau, jei jie apskritai praleistų jos veiksmingumo bandymus", - tviteryje rašė Braddockas.

Netrukus po Rusijos invazijos į Ukrainą Pasaulio sveikatos organizacija perspėjo Ukrainos valdžios institucijas sunaikinti visus biolaboratorijose tiriamus didelio pavojaus sukėlėjus, kad būtų išvengta "bet kokio galimo išplitimo" į visuomenę.

Rusijos parlamentinė komisija dėl JAV biologinių laboratorijų Ukrainoje tyrimo penktadienį apkaltino JAV, kad slaptose biologinėse laboratorijose Ukrainoje atliekami neteisėti raupų ir ebolos tyrimai.

"Šiandien pateikėme analizę, kokiais patogenais Ukrainoje ypač domėjosi JAV", - penktadienį žurnalistams sakė viena iš komisijos pirmininkų Irina Jarovaja. "Be patogenų, kurie teritoriškai susiję su Ukraina, [laboratorijose] buvo tiriami virusai ir patogenai, kurie endeminiu požiūriu yra labai toli nuo Ukrainos, pavyzdžiui, Ebola ir raupai."

Iki šio pastarojo protrūkio beždžionių raupų atvejai buvo užfiksuoti tik centrinės ir Vakarų Afrikos šalyse, todėl ekspertus glumina pastarosiomis savaitėmis Šiaurės Amerikoje ir Europoje sparčiai pasirodantys beždžionių raupų atvejai.

"Aš esu apstulbęs dėl to. Kiekvieną dieną atsibundu, o užsikrėtusių šalių daugėja", - sakė virusologas Oyewale Tomori (Oyewale Tomori), anksčiau vadovavęs Nigerijos mokslų akademijai ir priklausantis kelioms PSO patariamosioms taryboms.

"Tai nėra toks plitimas, kokį matėme Vakarų Afrikoje, todėl gali būti, kad Vakaruose vyksta kažkas naujo", - sakė jis.

Įdomu tai, kad JAV Biomedicininių pažangių tyrimų ir plėtros tarnyba (BARDA) neseniai įsigijo 13 mln. dozių "Bavarian Nordic" vakcinos "Jynneo" nuo raupų ir beždžionių raupų, tačiau Sveikatos ir žmogaus paslaugų tarnyba (HHS) išplatino pareiškimą, kuriame teigiama, kad didelis užsakymas neturi nieko bendra su vykstančiu beždžionių raupų protrūkiu.

"Naujausias BARDA vakcinos nuo raupų pirkimas buvo standartinių ir nuolatinių pasirengimo pastangų dalis ir nebuvo susijęs su konkrečiais įvykiais", - penktadienį "Axios" sakė HHS atstovas spaudai.

"BARDA bendradarbiavo su pramonės atstovais, kad sukurtų ir įsigytų vakcinų ir gydymo priemonių galimam kritiniam atvejui dėl raupų, iš kurių kai kurios gali būti naudojamos ir beždžionių raupų atveju", - pridūrė atstovas spaudai.

Pažymėtina, kad nuo 1980 m., kai šis virusas buvo išnaikintas, JAV nebuvo nė vieno natūralaus raupų atvejo.

Kodėl JAV vyriausybė jaučiasi priversta pirkti raupų ir beždžionių raupų vakcinų siuntą, ypač dabar?

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.07.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Sūrio rutuliukai su česnaku
Gaminame namuose. Sūrio rutuliukai su česnaku. Iš gautos masės formuojame nedidelius rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Aliejaus turi būti tiek, kad sūrio rutuliukai jame pl...

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Varškėčiai su cinamonu
Gardžių varškėčių su cinamonu receptas. Virti varškėčiai patiekiami su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abejais atvejais varškėčiai apibarstomi cinamonu. Skanaus!...

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 20:59 Receptai – Patiekalai Skanus Varškės Ir Uogų Vyniotinis

Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
07.05.2024 laikas 20:12 „Mano tėvas nužudė NSO liudininkus Rosvelyje“

NSO tyrinėtojas Antonis Bragalija garsėja kruopščiais tyrimais ir paieškomis. Jam pavyko pritraukti daugybę įvairių su NSO susijusių epizodų liudininkų. Tačiau dauguma jų yra įvykių, tiesiogiai susijusių su Rosvelyje įvykusia NSO katastrofa, liudi...

Skaityti daugiau

07.05.2024 laikas 19:18 Senovinės gydomosios taurės paslaptis: unikali jėzuitų vienuolio dovana Romos imperatoriui

Labai seniai jėzuitų vienuolis Atanasijus Kircheris Šventosios Romos imperijos imperatoriui Ferdinandui III įteikė labai neįprastą dovaną. Ji atrodė kaip paprasta medinė taurė. Tačiau šis indas slėpė nuostabią paslaptį. Į ja įpylus tyro šaltinio v...

Skaityti daugiau

07.05.2024 laikas 10:20 Kuo maitinti rožes pavasarį?

Pavasaris – geriausias metas rožes maitinti prieš žydėjimą arba žydėjimo metu. Tada jos žydės visą vasarą. Kuo maitinti rožes, kad jos ilgai žydėtų.

Skaityti daugiau