Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 22

Adenovirusės infekcijos gydymas natūraliais receptais

Tai DNR virusas, kuris pirma kartą buvo išskirtas iš adenoidų audinio. Jo vaidmuo yra daugialypis, todėl apima ūmų kvėpavimo takų susirgimą, ryklės–akių gleivinės uždegimą, endeminį keratokonjunktyvitą, ūmų hemoraginį šlapimo pūslės uždegimą bei gastroenteritą, apsinuodijimo simptomus.

Sergantis žmogus yra infekcijos šaltinis: jis išskiria į aplinką su gleivėmis virusą iš nosies ir gerklės, vėlesniuose ligos etapuose, ir su išmatomis. Kaip manoma, perdavimo būdai: oru ir išmatomis.

Kaip pasireikš liga priklauso nuo jos patekimo į organizmą kelio. Pavyzdžiui, kvėpavimo takų infekcija plinta oro-lašeliniu būdu, tuo tarpu gastrointestinalinė infekcija fekaliniu–oraliniu būdu, kuomet užkratas patenką į burną nuo užterštų objektų. Patekęs į ląsteles virusas dauginasi jose, jas suardo ir sukelia ūminę ar lėtinę infekciją.

Ligos inkubacinis laikotarpis prasideda patekus ant gleivinės ir trunka nuo 1 iki 13 dienų.

Adenovirusės infekcijos gydymas natūraliais receptais

Ligos simptomai ir požymiai:

1. Ūmi viršutinių kvėpavimo takų infekcija: sezoniškumas pavasarį ir rudenį. Pusė infekcijų yra besimptomės. Kita pusė gali pasireikšti karščiavimu, sloga, kosuliu, gerklės skausmu, kurie tęsiasi 3-5 dienas. Jaunesni vaikai gali sirgti tonzilitu ar vidurinės ausies uždegimu. Retais atvejais liga komplikuojasi tracheobronchitu, bronchitu ar pneumonija.

2. Ryklės–akių gleivinės infekcija: dažniausiai serga mokyklinio amžiaus vaikai. Būdingas karščiavimas, gerklės skausmas, sloga bei akių paraudimas. Akių gleivinės uždegimas paprastai prasideda vienoje akyje ir persimeta į kitą. Pacientas jaučia diskomfortą, nedidelį skausmą, niežulį. Akys ašaroja, rytais akys būna sulipę nuo traiškanų. Liga praeina per 5 dienas.

3. Epideminis keratokonjunktyvitas: tai labai užkrečiama ligos forma, kuri gali būt lengvai platinama per nešvarias rankas. Taip pat galima užsikrėsti per užterštus oftalmologinius instrumentus, skysčius. Ragenos traumos padidina užsikrėtimo riziką. Ligos klinika gana ryški – pažeidžiamos abi akys, pacientas bijo šviesos, ašaroja, jaučia stiprų skausmą. Gali varginti galvos skausmai bei bendras silpnumas. Vaikams gali pakilti temperatūra bei padidėti limfmazgiai. Liga gali tęstis kelias savaites, pažeista ragena gali randėti, pablogėti rega.

4. Ūmus hemoraginis šlapimo pūslės uždegimas: dažniausiai serga 5-15 metų vaikai, berniukai dažniau nei mergaitės. Atsiranda skausmingas, dažnas šlapinimasis su gausia kraujo priemaiša. Šis simptomas išnyksta per 3 dienas, likę simptomai išlieka ilgiau.

5. Gastroenteritas: 1-2 savaites trunkantis vandeningas viduriavimas, lydimas karščiavimo. Ši forma pavojinga naujagimiams, kadangi gali sąlygoti pilvaplėvės limfmazgių padidėjimą ir žarnos invaginaciją.

Šiuo metu yra daugybė natūralių liaudies gydymo būdų nuo adenoviruso infekcijos, daugelis iš jų yra veiksmingos, kaip prevencinė priemonė.

Natūralūs adenoviruso infekcijos gydymo receptai:

Receptas 1. Paruošimui reikės, 350 gramų medaus, dvi stiklines kagoro, 250 gramų alavijų lapų. Alavijo lapų nereikia plauti, tiesiog nuvalykite dulkes, tada jie yra susmulkinami. Užpilkite medaus ir kagoro, sumaišome ir dvi savaites paliekame nusistovėti vėsioje, tamsioje vietoje, po to išspauskite ir perkoškite. Rekomenduojama vartoti šį vaistą tris ar keturis kartus per dieną, po vieną šaukštą.

 Receptas 2. Ant dviejų šaukštų susmulkintų ropių užpilkite vieną puodelį šilto vandens, uždėkite ant silpnos ugnies 15 minučių, po to tegul 1 valandą nusistovi, vėliau perkošiama. Gerkite po 3-4 kartus,  1/4 puodelio per dieną arba išgerkite stiklinę prieš miegą.

Receptas 3. Paruošiant šį receptą, reikia vieno puodelio žalių (nevalytų) avižų, penkių stiklinių virinto pieno ir medaus pagal skonį. Kruopščiai nuplaukite avižas ir užpilkite pieną ir padėkite mišinį ant ugnies, po užvirimo, verdame valandą, tada perkošiame ir sumaišome su medumi. Nuoviras vartojamas mažais gurkšneliais visą dieną.

Receptas 4. Sumaišome: 250 gramus nuvalyto ir smulkiai supjaustytą svogūną, 25 gramus medaus, 200 gramus cukraus. Užpilame 1 litrą šilto vandens, uždedame ant lėtos ugnies ir laikome 1 valandą. Atvėsiname, perpilame į tamsų indą, uždarome ir padedame į šaltą vietą. Vartojame šilta, 6-7 kartus per dieną po šaukštelį.

Jei turite rimtų sveikatos problemų ar stiprų skausmą, rekomenduojame pasikonsultuoti su gydytoju. Savigyda gali būti pavojinga jūsų sveikatai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 18:14 Receptai – Patiekalai Grikių košė su kepintomis morkomis

Gaminame. Grikių košė su kepintomis morkomis Grikius nuplauname. Puode užviriname 2 stiklines sultinio (arba vandens) ir suberiame grikių kruopas. Puodą uždengiame dangčiu ir kaitiname ant labai mažos ugnies apie 15-20 minučių,...

Skaityti daugiau

29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai regėjimo gerinimui
Akys liaudies medicinoje, liaudiški patarimai regėjimo gerinimui, akys, regėjimas, regėjimo gydymas, rega, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 20:37 Kaip Volstrito finansininkas tapo šimtmečio sukčiumi: sėkmingiausio istorijoje vagies Bernio Madoffo istorija
Bernis Madoffas - amerikiečių finansininkas, sukūręs didžiausią istorijoje finansinę piramidę. Per 40 darbo metų jo bendrovė apgavo apie 3 mln. žmonių - ir labai turtingų, ir viduriniosios klasės atstovų. Bendra apgautų indėlininkų finansinių nuostol...

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 13:29 AstraZeneca visame pasaulyje atšaukia Covid vakciną

Bendrovė „AstraZeneca“ visame pasaulyje atšaukia savo „Covid“ vakciną, praėjus keliems mėnesiams po to, kai pripažino, kad ji gali sukelti gyvybei pavojingus sužalojimus.

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau