Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 29

Inkstų ligų gydymas medumi

Medus palankiai veikia inkstų audinius, dezinfekuoja šlapimtakius, naikina ligas sukeliančius mikrobus. Jis šiek tiek stimuliuoja šlapimo skyrimąsi. Meduje esančios medžiagos išplečia inkstų kraujagysles, o gausybė kitų naudingųjų medžiagų padeda pasišalinti šlakams. Jis naudingas ne tik nuo inkstų ligų, bet ir jų profilaktikai. Gydymosi tikslu rekomenduotina per parą suvalgyti 80-120 g medaus. Galima jį užgerti citrinos ar erškėtuogių sultimis. Inkstų ligas efektyviai gydo kaštonų, pievų žolynų ir trešnių medus.

liepu medus

Gydant inkstų ir šlapimo sistemos ligas, geresnių rezultatų pasiekiama medų derinant su vaistingųjų augalų nuovirais.

◾ 3 šaukštus džiovintų smulkintų bruknių lapų užpilkite 3 stiklinėmis verdančio vandens, atvėsinkite, perkoškite. Šiame nuovire ištirpinkite šaukštą medaus ir vartokite po 1 stiklinę 3 kartus per dieną.
◾ Šaukštą ožiažolės šaknų ir erškėtuogės vaisių lygių dalių mišinio užpilkite 2 stiklinėmis verdančio vandens, atvėsinkite, perkoškite. Įdėkite šaukštą medaus ir vartokite po 2 kartus per dieną.
◾ Sergant lėtiniu pielonefritu rekomenduojama medų vartoti su žemuogių arba beržų pumpurų arbata.
◾ Labau tinka spanguolės. Jos pagerina patiekalų skonio savybes. Spanguolių gėrimai veikia baktericidiškai. Spanguoles pertrinkite mediniu grūstuvu, užpilkite virintu nekarštu vandeniu. Pagal skonį įdėkite medaus ar cukraus. Galima vartoti ir šviežiai išspaustas praskiestas spanguolių sultis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.11.2019 laikas 19:27 Receptai – Patiekalai Gardūs Plikytos Tešlos Tradiciniai Eklerai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 22:01 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos salotos su obuoliu ir vištiena
Sluoksniuotos salotos receptas. Lengvos, sočios su pikantiška rūgštele – štai tokios salotos gaunasi galutiniame rezultate. Skanaus!

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Grietine + Receptas/Video

Jeigu dievinate cukinijas ir ieškote vis naujų jų paruošimo būdų, štai jums puikus receptas. Cukinijų blynai – vienas geriausių sezoninių užkandžių. Juos galima patiekti su grietinės padažu. O galima į blyną įvynioti mėso...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.05.2024 laikas 20:53 Atrastas seniausias uždaras baseinas
Albanijoje, Durreso mieste, archeologai kasinėdami aptiko 1600 metų senumo uždarą plaukimo baseiną - pirmąjį tokio tipo baseiną. Jis buvo prabangios romėnų vilos dalis.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:39 Atskleista viena pagrindinių Egipto piramidžių paslapčių
Mokslininkų grupė iš Egipto, JAV ir Australijos pristatė revoliucinį tyrimą. Jis įrodo, kad daugiau kaip 30 Gizos piramidžių ir šalia esančių statinių statybos vietos buvo parinktos neatsitiktinai.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:27 "Hubble" teleskopas atrado sistemą su trimis saulėmis
Kosminio teleskopo "Hubble" misijos komanda paskelbė stulbinančią trijų žvaigždžių sistemos, pavadintos HP Tau, nuotrauką.

Skaityti daugiau