Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 10

Natūralūs ciberžolės receptai sveikatai gerinti

Iki šiol buvo žinoma, kad Ciberžolė daro teigiamą poveikį žmonių sveikatai: padeda pasveikti nuo daugelio ligų be jokio šalutinio poveikio. Natūralios medicinos gydytojų nuomone, ciberžolė gali pakeisti cholesterolį mažinančius vaistus, antidepresantus, vaistus nuo skausmo ir uždegimo, kai kuriuos preparatus, skirtus diabetui gydyti ir t. t. Tačiau labiausiai neįtikėtina žinia yra ta, kad ciberžolė gali pašalinti smegenų pažeidimus žmonėms, kurie atsirado dėl galvos traumos ar insulto.

Iš dažinės ciberžolės stiebų ir šaknų išgaunamas natūralus dažiklis kurkuminas yra labiau ištirtas negu ar-turmeronas. Abejonių nekelia, kad jis slopina uždegimą ir turi stiprų antioksidacinį poveikį, todėl neutralizuoja laisvuosius radikalus organizme, kurie pagreitina senėjimo procesus ir lemia ligų progresavimą.

Natūralūs ciberžolės receptai sveikatai gerinti

Natūralūs receptai, sveikatai gerinti:

Nuo skrandžio ir virškinimo trakto ligų, viduriavimo ir dujų kaupimosi žarnyne padės tirpalas iš šaukštelio maltos ciberžolės ir šilto vandens (240 ml). Gerti po 120 ml 2 kartus per dieną.

Nuo gerklės skausmo padės skalavimo skystis iš pusės šaukštelio ciberžolės, pusės šaukštelio druskos ir 240 ml šilto vandens. Tirpalas dezinfekuoja, pašalina gleives, malšina gerklės skausmą, taip pat gydo dantenų bei burnos ertmės ligas.

Nuo rinito ir sinusito padės nosies ertmių plovimas su šiltu vandeniu, kuriame ištirpinta šiek tiek druskos ir ciberžolės (400 ml vandens šaukštelis prieskonių). Veikia antiseptiškai, šalina gleives.

Nuo ūmių kvėpavimo takų infekcijų ir peršalimo padės vonia padeda apsiplovimai su šiltu, ciberžolėmis prisotintu vandeniu. Taip pat rekomenduojama valgyti medaus, sumaišyto su ciberžole.

Nuo nudegimų padės alavijų gelis, sumaišytas su ciberžolės milteliais ir tirštos konsistencijos. Mažina skausmą, dezinfekuoja, gydo.

Sergant cukriniu diabetu rekomenduojama kasdien vartoti po tabletę mumijaus ir 500 mg ciberžolės.

Sergant dilgėline, ciberžolę naudoti kaip prieskonį patiekalams gardinti. Teigiama, kad vartojant daugiau šio prieskonio, greičiau praeina nemalonūs simptomai.

Nuo alerginės astmos priepuolių padeda 120 ml karšto pieno, kuriame išmaišyta pusė šaukštelio ciberžolės. Gerti prieš valgį 2 – 3 kartus per dieną. Šis receptas tinka ir paprasčiausiai peršalus. Tik tuomet ciberžolės reikėtų naudoti šiek tiek daugiau.

Sergant mažakraujyste, ant tuščio skrandžio vartoti šaukštą medaus su ketvirtadaliu šaukštelio ciberžolės. Šis mišinys aprūpins organizmą geležimi bei kitais mineralais.

Nuo uždegiminių akių ligų gali padėti kompresai. 0,5 l vandens sumaišyti su 2 šaukšteliais ciberžolės ir užvirti. Kai pusė skysčio išgaruos, nuimti nuo ugnies. Palaukti, kol atvės, nukošti ir nuovire suvilgytą marlę uždėti ant akių. Procedūrą kartoti 3 – 4 kartus per dieną.

Nuo baltmės (vitiligo) gali padėti šis receptas. 250 g ciberžolės užpilti 4 l vandens ir palikti per naktį. Rytą virti, kol išgaruos pusė skysčio. Likusį skystį sumaišyti su 300 ml garstyčių aliejaus. Kaitinti, kol vanduo išgaruos. Aliejų supilti į tamsaus stiklo butelį. Porą mėnesių kiekvieną rytą ir vakarą tepti aliejumi baltas dėmes.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.06.2019 laikas 20:03 Receptai – Patiekalai Omletas su pievagrybiais ir špinatais
Pievagrybius supjaustome plonais griežinėliais arba kvadratėliais ir apkepiname keptuvėje ištirpintame svieste. Dedame nuplautus ir pasmulkintus špinatus ir kepame dar kelias minutes, kol špinatai sukris. Pilame kiaušinio plakinį,...

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 08:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karščiavimo

Karščiavimas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karščiavimo, karščiavimas, karščiavimo gydymas, karščiavimo receptai, vaistažolės karščiavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kai...

Skaityti daugiau

30.11.2019 laikas 18:36 Receptai – Patiekalai Geriausia bandelių tešla. Kaip ją pagaminti?
Mano šeima mėgsta kepti bandeles. Jų paruošimui naudoją specialią tešlą. Ji gaminama iš dviejų komponentų: tešlos ir mielių mišinio. Norėdami pasigaminti mielių mišinį reikia 50 ml vandens ir vieno arbatinio šaukštelio cukraus....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 13:29 AstraZeneca visame pasaulyje atšaukia Covid vakciną

Bendrovė „AstraZeneca“ visame pasaulyje atšaukia savo „Covid“ vakciną, praėjus keliems mėnesiams po to, kai pripažino, kad ji gali sukelti gyvybei pavojingus sužalojimus.

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:20 Nustatyti dinozaurus pakeitę gyvūnai
Tarptautinė paleontologų komanda atrado ir aprašė iki šiol nežinomos žinduolių rūšies, gyvenusios Žemėje maždaug prieš 65,5 mln. metų, suakmenėjusias liekanas. Šie padarai gyveno praėjus vos 610 000 metų po dinozaurų išnykimo...

Skaityti daugiau