Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 3

Natūralus vitaminas ir receptas nuo uodų vasarą! Tai veikia!

Norite, kad uodai jus nekandžiotu? Vartokite šį vitaminą! Daugelis žmonių bandė tai ir prisiekia jo efektyvumu!

Kai mes svajojame apie vasarą ir malonius susitikimus gamtoje, pavyzdžiui, prie jūros, miške, mes nenorime pagalvoti apie uodus ir kitus vabzdžius, kurie yra neišvengiama prisiminimų dalis.

Atsižvelgiant į tai, kad preparatai prieš uodus buvo pradėti naudoti nuo 1956 metų, tai nebėra didžiulė problema jau daugeliui žmonių.

Natūralus vitaminas ir receptas nuo uodų vasarą! Tai veikia!

Tačiau, yra žmonių, kuriems tai labai svarbu. Tiesą sakant, šalutinį poveikį šių purškalų nereiktų pamiršti, cheminis kvapas lieka atstumiantis ir po panaudojimo ilgą laiką.

Jei esate vienas iš tų žmonių, kurie yra alergiški cheminių medžiagų purškalams arba esate natūralių medžiagų šalininkas, tada vitaminas B1 yra puiki priemonė jums.

Vitaminas B1, dar vadinamas tiaminas, svarbus mineralas organizmui, kuris sustiprina imunitetą ir kovoja su stresu (anti-stresu). Jis dažniausiai aptinkamas šiuose maisto produktuose, pavyzdžiui, ruduose ryžiuose, kiaušiniuose, avižiniuose dribsniuose, kepenyse, mielėse, šparaguose ir kopūstuose.

Raganų lazdynas (Hamamelis)

Nereikia nerimauti dėl per didelės dozės, jis kaip ir, bet koks perteklius yra šalinamas iš organizmo šlapinimosi metu.

 Kalbant apie uodus, svarbu paminėti, kad jis keičia žmogaus kvapą kuris tampa nepatrauklus uodams.
Tiesą sakant, jūsų kvapas, jiems tampa "mielių" kvapu, kurio uodai vengia. Tai skamba puikiai, ar ne?

Raganų lazdynas (Hamamelis) Nepaisant to, kad tyrimų šia tema nėra padarytą, bet tai tikrai verta pabandyti, nes tai natūrali priemonė ir neturi jokio šalutinio poveikio. Faktiškai, daugelis žmonių kurie bandė, prisiekia jo veiksmingumu.

Taip pat, B1 papildai primygtinai rekomenduojami žmonėms po skandžio šuntavimo operacijos, lėtinio alkoholizmo, anoreksijos ir Krono ligos, nes šios ligos sumažina jo kiekį organizme.

Norint, išlaikyti uodus baimėje, galite vartoti B1 papildus, o taip pat pasigaminti savo uodų repelentą. Patartina vartoti kas dieną po 100 mg tiamino.

Natūralus uodų repelentas

Ingredientai:

1 puodelis atvėsinto virinto vandens;
½ šaukštelio raganų lazdyno (Hamamelis);
15 lašų arbatmedžio aliejaus;
15 lašų levandų aliejaus.

Paruošimas:

Sumaišykite visus ingredientus ir gerai išmaišykite. Supilkite į purškimo buteliuką ir naudokite, kai reikia.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 19:48 Receptai – Patiekalai Ploni pyragėliai su bulvėmis. Skonio neperduoti žodžiais
Skanūs ir ploni pyragėliai iš bulvių. Pyragėlių receptas. Naujiena, niekada dar nevalgiau tokius bulvių pyragėlius. Būtinai gaminsiuos kitą kartą.

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 12:55 Receptai – Patiekalai Purus pyragas per penkias minutes

Kepiniai su kefyru – daugelio šeimininkių, mokančių gaminti ne tik skaniai, bet ir greitai, mėgiamas ingredientas. Iš kefyro stiklinės galima iškepti visą dubenį keksiukų arba didelį purų pyragą…

...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Niekas nesuvokia, kas tai per pyragas be tešlos! Varškės – bananų saldėsis prie arbatos

Išbandęs šį kepinį, niekas nesuvokia, kad jis yra be tešlos! Tai skanus varškės – bananų vyniotinis prie arbatos!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 13:29 AstraZeneca visame pasaulyje atšaukia Covid vakciną

Bendrovė „AstraZeneca“ visame pasaulyje atšaukia savo „Covid“ vakciną, praėjus keliems mėnesiams po to, kai pripažino, kad ji gali sukelti gyvybei pavojingus sužalojimus.

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:20 Nustatyti dinozaurus pakeitę gyvūnai
Tarptautinė paleontologų komanda atrado ir aprašė iki šiol nežinomos žinduolių rūšies, gyvenusios Žemėje maždaug prieš 65,5 mln. metų, suakmenėjusias liekanas. Šie padarai gyveno praėjus vos 610 000 metų po dinozaurų išnykimo...

Skaityti daugiau