Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Birželio » 13

Ploni pyragėliai su bulvėmis. Skonio neperduoti žodžiais

Ploni pyragėliai su bulvėmis. paranormal.lt

Plona, švelni tešla su storu bulvių įdarų.

Sudėtis:

Tešlai:

  • 1stiklinė šilto bulvių nuoviro, sultinio;
  • 1 arbatinis šaukštelis džiovintų mielių;
  • 1 šaukštelis cukraus;
  • 0,5 šaukštelio druskos;
  • 2,5 puodelių miltų;

Įdarui:

  • 6-7 vidutinės bulvės;
  • 2-3 svogūnai;
  • 50 gramų sviesto;
  • Druska, malti juodieji pipirai;
  • Augalinis aliejus kepimui.

Paruošimo receptas.

  1. Nulupkite bulves, supjaustykite griežinėliais ir virkite sūdytame vandenyje iki pabaigos (kol išvirs) (paranormal.lt).
  2. Svogūnus patušinti svieste. Nuo bulvių nupilkite nuovirą, sultinį (dalį pasilikite tešlai) ir sutraiškyti jas.
  3. Gautame nuovire ištirpinkite mieles, cukrų, druską. Supilkite 2 puodelius miltų ir užminkyti minkštai lipnią tešlą.
  4. Palikite šiltoje vietoje valandai. Praėjus valandai, supilkite likusius miltus ir minkykite dar kartą.
  5. Tešla paskirstoma į 3 dalis, kiekviena formuojama į dešros formą. Toliau, skersai supjaustyti į gabalus.
  6. Kiekvieną gabaliuką iškočiokite į kuo plonesnius paplotėlius. Į vidurį įdėkite šaukštą aštraus įdaro.
  7. Paplotėlio kraštus pakelti ir užspausti. Pyragėlį apversti siūlę žemyn ir priploti, iki maždaug 5-7 mm storio.
  8. Pyragėlius dėti siūle žemyn, dideliu kiekiu karšto aliejaus. Greitai paruduos iš abiejų šonų.
  9. Gautus pyragėlius džiovinkite ant servetėlės nuo alyvos pertekliaus.

Patiekiami karšti su grietine. Skanaus!

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar