Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Spalio » 12

Naudokite šio augalo lapus: atsikratysite raukšlių, spuogų, tamsių dėmių ir saulės alergijos!

Šiandiena pateiksime receptą kuris yra labai efektyvus naminis kremas, šviesina odą ir atsikrato strazdanų, aknės ir tamsių dėmių, išlaiko sveiką odos spalvą.

Petražolės turi daug mineralų ir vitaminų, o jų sultyse yra eterinio aliejaus, kuriame gausu kalio ir mangano. Todėl, padeda esant: lėtiniam nuovargiui, šlapimo takų infekcijoms, karščiavimui, inkstų ligoms, diabetui ir akių uždegimui gydyti.

Jos turi stiprių atstatančių ir balinančių savybių, dažnai naudojamas kosmetikoje. Jos atgaiviną ir balina odą, gydo paraudimus, patinimus, šalina spuogus ir inkštirus, suteikia odos sveikatos tonusą.

Veido odos priemonės gamyba

Štai kaip parengti šį veiksmingą losjoną:

Sudedamos dalys:

  • 2 šaukštai kapotų petražolių lapų;
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių arba obuolių actas;
  • 200 ml vandens.

Paruošimas:

Užvirinkite vandenį ir sudėkite petražolių lapus, palikite juos virti virš mažos ugnies 15 minučių. Tada nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Kai mišinys atvės, įpilkite 1 šaukštelį obuolių acto arba citrinos sulčių ir supilkite į stiklinį indą. Laikykite šaldytuve.

Naudojimas:

Jūs turite taikyti šį losjoną du kartus per dieną, ryte ir vakare.
Jis valo ir balina odą ir uždengs poras. Be to, pašalina tamsias dėmes, strazdanas ir spuogus, suteiks šviesų odos tonusą.

Vos per mėnesį, jūs pastebėsite įspūdingą efektą!
 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
2
Man ir idomu kaip naudoti
avatar
0
1
O kaip naudoti? Nusiprausti, ilgai laikyti? Iškart nusivalyti ar visai nevalyti?
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.06.2019 laikas 12:42 Receptai – Patiekalai Varškės spurgos
Gardžių varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos. Varškės spurgos apibarstomos cukraus pudra arba apšlakstomos lydytu šokoladu. Skanaus!

Skaityti daugiau

01.07.2019 laikas 21:56 Receptai – Patiekalai Keptas triušis (majonezo marinatas)

Gaminame. Keptas triušis. Prieš kepant orkaitę įkaitiname iki 180 laipsniu. Triušio gabaliukus dedame į kepimo maišą ir kepame apie 1,5 valandos. Jeigu norite, kad triušiena labiau apskrustų, išimkite iš maišo ir dar pakepinkit...

Skaityti daugiau

05.08.2019 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Varškėčiai be kiaušinių receptas
Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
09.05.2024 laikas 07:34 Nustatytas išorinis moterų psichopatijos požymis
Amerikiečių psichologai iš Naujosios Meksikos universiteto Albukerkėje atrado išorinį požymį, rodantį moterų psichopatiją.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:21 Išspręstas senovės šumerų šifras
Dublino Trejybės koledžo (Airija) mokslininkas daktaras Martinas Worthingtonas paskelbė tyrimą, kuris gali visiškai pakeisti senovės Mesopotamijos ikonografijos suvokimą. Jis pasiūlė labai tikėtiną ir paprastą senovės šumerų simbolių, kurie nuo XIX a...

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:09 Sinajaus dykumoje aptiktas faraono Tutmozės Didžiojo poilsio namas
Egipte Turizmo ir antikvarinių vertybių ministerijos archeologinė misija Sinajaus dykumoje aptiko 3500 metų senumo statinį, kuriame ekspertai nustatė „karališkąją poilsio vietą“.

Skaityti daugiau