Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 17

Neįtikėtina! Štai kodėl verta tai daryti kiekvieną vakarą prieš miegą!

Pėdų masažas namuose. Jau kitą dieną pajusite nuostabius rezultatus! This Is Why You Need To Put Essential Oils On The Bottom Of Your Feet Every Night Before Bed

Neįtikėtina! Štai kodėl verta tai daryti kiekvieną vakarą prieš miegą!

Kojos - ideali kūno vieta tepti aliejų. Ši praktika tampa vis populiaresnė, nes refleksologija - viena iš pagrindinių eterinių aliejų naudojimo priežasčių kojoms.

Tai turėtumėte išbandyti. Kodėl mes eidami miegoti turėtume tepti eterinį aliejų ant kojų ir ne tik?

Jei tepate aliejų ant apatinės pėdos dalies, aliejus pasieks kiekvieną kūno ląstelę per 20 minučių. Taip yra todėl, kad poros ant kojų pėdų yra storesnės, jos veikia kaip šiaudai, greitai įtraukiant junginius į kraują!

Kojų pėdos ir delnai yra vienintelės mūsų kūno dalys, kurios negamina riebalinių liaukų, todėl aliejus gali greitai įsigerti į kūną. Įsitikinkite, kad aliejus netepamas ant drėgnų kojų ar rankų. Labai svarbu jas išdžiovinti.

Yra žinoma, kad kiekviena nervų linija mūsų kūne baigiasi kojose. Moksliškai įrodyta, kad kiekvienoje kojoje yra 7200 nervų galūnių. Remiantis refleksologija, nykštys yra susijęs su smegenimis ir galva. Kiti du pirštai susiję su akimis, o kiti du pirštai su ausimis. Trečdalis viršutinės pagalvėlės - su plaučiais, o viduryje - su mūsų virškinimu ir skrandžiu. Kaip matote, mūsų kojos atspindi visą mūsų kūną, todėl nenuostabu, kad aliejus būstų naudojamas kojoms!

Reflexology

рефлексология

Naudojamas tokių aliejų, kaip kokoso, migdolų, alyvuogių, padidina saugumą dėl odos sudirginimo ir jautrumo rizikos. Kadangi pėdos yra mažiau jautrios galite naudoti ir eterinius aliejus, netgi čiobrelių (oregano) ir citrusinius aliejus nemaišant su kitais aliejais.

Kai jūs naudosite aliejų tepdami ant kojų pėdų, naudojamas aliejus pateks tiesiai į kraują, nepatekęs į kepenis. Tai reiškia, kad aliejus nesikaups kepenyse.

Kodėl apie tai kalbu? Tiesiog, prieš miegą ar esant labai pavargus, užtepkite aliejaus ant kojų pėdų, o dar geriau po vonios, palaukus kol nudžiūs pėdos patepkite aliejumi, tai padės jums atsipalaiduoti ir atstatyti jėgas. Lengvas pėdų masažas su eteriniais aliejais turės teigiamą poveikį visai organų sistemai. Padės jūsų organizmui pailsėti per naktį.

Kitą dieną pasijusite daug geriau ir kupini energijos!

Pabandykite jau šį vakarą tai padaryti, o jeigu pasijusite ryte žvalesni, prisiminkite, kas padėjo....

Neįtikėtina! Štai kodėl verta tai daryti kiekvieną vakarą prieš miegą!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 19:31 Receptai – Patiekalai Vaflių receptas

Labai senas, bet geras.. niekada nenusibodęs, skanių vaflių receptas.

Skaityti daugiau

31.10.2017 laikas 10:13 Receptai – Patiekalai Gudobelės žiedai ir vaisiai gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: gudobelė, vanduo, Paprastoji sukatžolė.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.05.2024 laikas 20:53 Atrastas seniausias uždaras baseinas
Albanijoje, Durreso mieste, archeologai kasinėdami aptiko 1600 metų senumo uždarą plaukimo baseiną - pirmąjį tokio tipo baseiną. Jis buvo prabangios romėnų vilos dalis.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:39 Atskleista viena pagrindinių Egipto piramidžių paslapčių
Mokslininkų grupė iš Egipto, JAV ir Australijos pristatė revoliucinį tyrimą. Jis įrodo, kad daugiau kaip 30 Gizos piramidžių ir šalia esančių statinių statybos vietos buvo parinktos neatsitiktinai.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:27 "Hubble" teleskopas atrado sistemą su trimis saulėmis
Kosminio teleskopo "Hubble" misijos komanda paskelbė stulbinančią trijų žvaigždžių sistemos, pavadintos HP Tau, nuotrauką.

Skaityti daugiau