Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Rugsėjo » 26

NSO ir britų policininko Alano Godfrio pagrobimas

1980-ųjų metų lapkričio ir gruodžio mėnesiais rytinėje Anglijos pakrantėje labai dažnai buvo pastebimi NSO, vos ne kiekvieną dieną. Skraidančios lėkštės buvo persekiojamos policijos automobiliais, ateiviai suko ratus virš Šiaurės jūroje esančių naftos platformų ir virš NATO karinių bazių. Visos šios ateivių bangos kulminacija tapo skandalingas policininko pagrobimas nedideliame Todmordeno miestelyje Vakarų Jorkšyre.

Ši istorija nutiko 1980 m. lapkričio 28 d. Ją detaliai ištyrė britų ufologė Dženė Rendlz (Jenny Randles). Šiame straipsnyje remiamasi būtent jos surinktais duomenimis, o ne rėksmingais straipsniais spaudoje. Dar reikia paminėti, kad postsovietinėje erdvėje apie šį įvykį praktiškai nieko nebuvo žinoma.

Policijos konsteblis Alanas Godfris (Alan Godfrey) tą vakarą patruliavo ir važiavo Bernli Roudu (Burnley Road) Todmordeno pakraštyje. Jis vykdė užduotį - surasti pradingusias karves.

Beje, konsteblis ilgai stebėjosi, kaip jos ten atsidūrė, kaip sugebėjo ateiti, nepalikdamos jokių pėdsakų drėgnoje žemėje. Baigęs paieškas ir apie tai pranešęs dispečeriui, Godfris ruošėsi vykti atgal į nuovadą ir perduoti budėjimą savo kolegai. Tačiau netrukus jam teko dar labiau nustebti.

Iš pradžių Alanas Godfris nusprendė, kad link jo artėja 5-os valandos autobusas, kuris iš miesto darbininkus vežiojo į aplinkinius kaimelius.

NSO ir britų policininko Alano Godfrio pagrobimas

Kai iki objekto liko apie 30 metrų, konsteblis pamatė, kad „autobusas“ yra labai keistas. Jis buvo ovalo formos, nesiekė kelio juostos ir tiesiog plaukė ore. Tose vietose, kur važiavo keistasis objektas, šalikelėje judėjo krūmai.

Godfris sustabdė savo automobilį, pasiėmė planšetę, kuri buvo skirta autoįvykių schemų braižymui, ir ėmė piešti neatpažinto objekto eskizą. Tačiau tuo metu sužibo ryški šviesa, konsteblis vėl vairavo automobilį Bernli Roudu, NSO niekur nebuvo. Atminties aptemimas. Planšetė su neatpažinto skraidančio objekto piešiniu buvo dingusi.

Alanas Godfris apsisuko ir nuvažiavo atgal. Šlapiame po lietaus kelyje buvo matyti sausa vieta. Drėgmė išgaravo toje vietoje, kurioje nusileido ateiviai.

Sugrįžęs į policijos nuovadą, jis palygino laikrodžių parodymus ir suprato, kad atmintyje išsitrynė 15-os minučių tarpas.

Iš pradžių konsteblis labai abejojo ar jam verta pateikti oficialią ataskaitą apie šį įvykį, tačiau vėliau tam pasiryžo, kai sužinojo, kad tą vakarą jis nebuvo vienintelis liudininkas. Sunkvežimio vairuotojas paskambino į policiją ir pranešė apie ryškią šviesą, pastebėtą virš miesto. Pagal laiką viskas sutapo.

Be to, kelių policininkų būrys Kalder Velėjaus (Calder Vallcy) pelkėse ieškojo Halifakse pavogto motociklo ir taip pat pranešė apie baltai mėlyną švytėjimą, nusileidusį Todmordene. Ir šį kartą su chronologija viskas buvo tvarkoje.

Konsteblis Godfris nusprendė parašyti ataskaitą apie tai, kas nutiko. Jis gana nustebo, kai policijos valdyba leido apie šį įvyki pranešti vietiniam laikraščiui. Iš šio laikraščio apie atsitikimą tapo žinoma ufologams, į įvykio vietą išvyko tyrėjų grupė iš Mančesterio.

Ant Godfrio batų buvo pastebėti įbrėžimai, kurie galėjo atsirasti, kai sąmonę praradęs policininkas buvo kažkur tempiamas. Tačiau vyras nieko neprisiminė. Ištrinti prisiminimai - tai tvirtas įrodymas, kad buvo pagrobtas ateivių. Psichiatras iš Mančesterio nusprendė panaudoti regresinę hipnozę.

Alanas papasakojo, kad tuo metu, kai nušvito šviesa, policijos racija ėmė traškėti nuo statinės elektros iškrovų, o automobilio variklis užgeso. Po to švytėjimas tapo akinantis, vyras neteko sąmonės.

Alano Godfrio pagrobimas Kai vėl atgavo sąmonę, konsteblis buvo keistoje patalpoje, kurios interjeras labiau priminė kambarį name, o ne kosminio laivo kabiną. Be to, ant grindų gulėjo didelis juodas šuo, taip dar labiau sustiprindamas namų jaukumo įspūdį.

Su Alanu telepatiškai bendravo vyras, apsirengęs ilgais, biblijinius amžius primenančiais rūbais. Jis prisistatė Jozefu. Jozefas turėjo tarnų - žemo ūgio būtybės, kaip „penkiamečiai vaikais" su didelėmis galvomis, „panašiomis į lemputes". Greičiausia, kad tai buvo robotai.

Pagal šį apibūdinimą mažosios būtybės identifikuojamos kaip „pilkieji" ateiviai iš Zeta Tinklo. Tokie patys, kurie sudužo 1954-ais metais prie Rosvelio, nors truputį ir besiskiriantys.

Jozefas Godfrio klausinėjo įvairių dalykų apie gyvenimą. Nebuvo jokių medicininių tyrimų, kurie būdingi pagrobimo atvejams, jokių injekcijų ar pjūvių, siekiant paimti kraujo ar audinių pavyzdžius. Paprasčiausiai vyko pokalbis. Nors kontakto metu įvyko ir kiti atminties praradimai.

Po hipnozės seanso konsteblis atvirai pareiškė, jog yra įsitikinęs, kad jį buvo pagrobę ateiviai. Tačiau jis nežino ar šie atsiminimai buvo tikri, ar jis matė kažkiek iškreiptą tikrovę, pavyzdžiui, paveiktas kokio nors ateivių narkotiko.

Spauda šio atvejo nepraleido tylomis. Buvo organizuota tikra pasityčiojimo kompanija, kurioje buvo tiksliai nurodyti policininko asmens duomenys. Vėliau konsteblis buvo priverstinai išsiųstas atlikti psichiatrinius tyrimus. Vienu žodžiu, viskas vyko pagal planą, kuris buvo nušlifuotas per ne vienerius metus ir kuris buvo universalus visų šalių vyriausybėms.

NSO ir britų policininko Alano Godfrio pagrobimas

Psichiatrai, nors tai atrodytų keista, buvo sąžiningi ir kategoriškai pareiškė, kad Alanas Godfris yra visiškai sveikas ir gali toliau tarnauti policijoje. Tačiau vis tiek po kelių metų vadovybė primygtinai jam rekomendavo eiti į užsitarnautą pensiją.

Pats įdomiausias dalykas yra kambarys, atrodantis kaip tipiška anglų namų svetainė, gal tik be židinio. Užtat su šunimi. Į bendrą vaizdą neįsiliejo tik žemaūgiai biorobotai ir keisti Jozefo rūbai.

Galima manyti, kad Alanas Godfris nebuvo įtemptas į ateivių laivą, kurio dydis buvo kaip didelio autobuso. Paprasčiausiai buvo atvertas nedidelis hipererdvinis portalas ir jis nugabentas kažkur į kitą vietą. Po to tokiu pačiu būdu sugrąžintas atgal ir pasodintas už automobilio vairo, o pats automobilis buvo vėl užvestas.

Tokia prielaida kažkiek paaiškina kitų pagrobtųjų pasakojimus, kuriuose buvo teigiama, kad skraidanti lėkštė iš vidaus yra žymiai didesnė, nei iš išorės, ir visiškai nesuprantama, kaip joje gali būti didelės patalpos. Iš tikrųjų žmonės buvo gabenami ne į lėkštę, o kažkur kitur.

Be to, ši istorija patvirtina, kad „klasikiniai" ateivių humanoidai, t.y. pilkos ar žalios spalvos neūžaugos su didelėmis galvomis ir juodomis akimis - tai tik biorobotai. Tarnai, turintys atlikti juodą darbą.

Viskas baigėsi, kai nutilo spaudoje pakeltas triukšmas. Žurnalistus ėmė dominti „karštesnės" sensacijos, apie konsteblį Godfrį pamiršo visi, išskyrus ufologus.

Reikia paminėti, kad Alanas garbingai atlaikė jį užgriuvusią šlovę ir nepalūžo. Panašu, kad buvo laukiama, kad jis palūžtų. Norėjo, kad konsteblis patirtų nervinį priepuolį, po kurio būtų buvęs apšauktas bepročiu, kuriam viskas tik pasirodė. Tokia standartinė valdžios taktika. Paprasčiausiai Godfriui pasisekė, kad jis buvo policininku, todėl specialiosios tarnybos neišdrįso jo fiziškai pašalinti

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.08.2019 laikas 08:29 Receptai – Patiekalai Organizmo draugės – gervuogės
Dabar miškuose gausu įvairių uogų, taip pat ir gervuogių. Jos ne tik skanios, bet ir turi daug naudingų medžiagų. Be to, vartojamos kaip vaistas įvairioms ligoms gydyti. Gervuogėmis gardinami įvairūs desertai, kepiniai ir kokteili...

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 19:34 Receptai – Patiekalai Burnoje tirpstantis šokoladinis keksas
Sviestą kaitinkite puode, kol ištirps. Suberkite cukrų, kakavos miltelius, supilkite pieną. Viską išmaišykite ir pakaitinkite minutę laiko. Puodą nukelkite nuo kaitlentės. Į dubenį suberkite smulkintą šokoladą ir ant jo užpilkite ...

Skaityti daugiau

19.07.2019 laikas 07:09 Receptai – Patiekalai Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau