Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 7

Sumaišykite šiuos 3 ingredientus ir gausite tankius ir stiprius plaukus

Jums ši priemonė patiks! Instant Hair Growth Castor Oil & Honey Mask

Natūralus tonikas plaukams

Mes visi prarandame plaukus, bet kai kurie žmonės jų praranda per daug.

Kiekvieną dieną prarandame 50-100 plaukų, tačiau, jei jūs prarandate daugiau nei tai, jūs tikrai turite ką nors daryti.

Genetika, ligos, gimdymas, vaistai, maistas ar nėštumas gali sukelti plaukų slinkimą.

Dažniausios plaukų slinkimo priežastys:

  • genetika;
  • valgymo sutrikimas;
  • autoimuninis sutrikimas;
  • chirurgija;
  • svorio kritimas;
  • stresas;
  • vėžio terapija;
  • nėštumas;
  • geležies trūkumas;
  • vaistai;
  • plaukų priežiūros priemonės;
  • menopauzė.

Jūs niekada neturite naudoti cheminių produktų, nes jie tik pablogins jūsų problemą.

Išbandykite natūralų toniką, tai padės sustiprinti plaukus.

Geros naujienos yra tokios, kad jums nereikės išleisti visų savo pinigų, kad pasigaminti tai:

Ricinos aliejus

Jame yra daug ricinolio rūgšties. Ši rūgštis įsiskverbia į folikulus (Plauko folikulas yra vieta, iš kurios auga plaukas. Tai yra odos (epidermio) įduba, apsupta jungiamojo audinio sluoksnio. Plauko folikule yra plauko šaknis, riebalų liauka ir plauką pakeliantis lygusis raumuo. Visi žmogaus plaukų folikulai susidaro prieš jam gimstant, jų yra ~5 mln.

Plauko šaknis yra folikulo viduje. Ji yra sudaryta iš aktyviai besidalijančių ląstelių. Naujos ląstelės iš apačios stumia senesnes, ir dėl to plaukas auga. Iš vidinių šaknies ląstelių sluoksnių susidaro plauko stiebas, iš išorinių – išorinė plauko makštis. Plauko šaknyje taip pat yra ląstelės melanocitai, kurie gamina pigmentą melaniną. Plauko šaknies apačioje yra jungiamojo audinio spenelis (papilla), kuriame yra daug kraujagyslių, maitinančių plauką, ir nervų, rašo vikipedija.) ir subalansuoja pH. Tai svarbu, kai reikia spręsti plaukų slinkimo ir pleiskanų prevenciją.

Kiaušinio trynys

Trynys turi vitaminų, baltymų ir riebalų rūgščių. Vitaminas E skatina plaukų augimą ir maitina plaukus. Lecitinas apsaugo plaukus nuo skilinėjimo, išsišakojimo.

Medus

Antioksidantai meduje minkština plaukus ir sustiprina folikulus. Jie skatina plaukų augimą, maitina plaukus ir apsaugo nuo plaukų slinkimo.

Ingredientai:

  • 2 šaukštai ricinos aliejaus;
  • 1 kiaušinis;
  • 1 šaukštas medaus.

Paruošimas:

Sumaišykite ingredientus dubenėlyje ir gerai išmaišykite. Užtepkite pagamintą mišinį ant galvos odos ir paskleiskite ant šaknų. Užsimaukite dušo kepuraite ir palaukite 2-4 valandas.

Gerai nuplaukite. Optimaliems rezultatams pasiekti jums reikės naudoti šią kaukę du kartus per savaitę. Jūs būsite nustebinti, kaip šis mišinys sustiprins jūsų plaukus.

Daugiau žiūrėkite vaizdo įraše: Instant Hair Growth Castor Oil & Honey Mask

Sumaišykite šiuos 3 ingredientus ir gausite tankius ir stiprius plaukus

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
Ačiū,ryto pat pradėsiu procedūrą,sena,žinoma, vaikystėsje pakol tėvai rūpinosi,taip prieš pirtį ištepdavo,dar su ajerų nuoviru perplaudsvo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.07.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai „Gietininiai“ sausainiai
Gaminu juos sūnui labai dažnai! Kepk juos nors kasdien, taip skanu ir paprasta. Norisi naminių sausainių. Tokių, žinote, lengvų,paprastų, greitai paruošiamų. Ir į galvą ateina grietininių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

05.06.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Nuo tokių pyragaičių nestorėjama. Užsirašykite receptą – ir skanu, ir nekenkia!

Šaldytuve liko neišgerta kefyro stiklinė, o jūs nežinote, ką su ja daryti? Pasigaminkite šiuos skanius pyragėlius! Be to šie pyragėliai paruošiami neįtikėtinai greitai, nereikia mielių, nereikia sugaišti laiko pasigaminti tešlą...

Skaityti daugiau

07.02.2018 laikas 11:06 Receptai – Patiekalai Vitaminų gėrimas
Šakeles gerai nuplaukite, nusausinkite, žirklėmis smulkiai sukarpykite spyglius ir užpilkite šaltu parūgštintu vandeniu, uždenkite ir palaikykite tamsioje vietoje 2–3 dienas, retkarčiais pamaišykite. Galima pasaldinti medumi ar cu...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.05.2024 laikas 20:53 Atrastas seniausias uždaras baseinas
Albanijoje, Durreso mieste, archeologai kasinėdami aptiko 1600 metų senumo uždarą plaukimo baseiną - pirmąjį tokio tipo baseiną. Jis buvo prabangios romėnų vilos dalis.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:39 Atskleista viena pagrindinių Egipto piramidžių paslapčių
Mokslininkų grupė iš Egipto, JAV ir Australijos pristatė revoliucinį tyrimą. Jis įrodo, kad daugiau kaip 30 Gizos piramidžių ir šalia esančių statinių statybos vietos buvo parinktos neatsitiktinai.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:27 "Hubble" teleskopas atrado sistemą su trimis saulėmis
Kosminio teleskopo "Hubble" misijos komanda paskelbė stulbinančią trijų žvaigždžių sistemos, pavadintos HP Tau, nuotrauką.

Skaityti daugiau