Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Gruodžio » 5

Vandenilio peroksidas vaistas ar nuodas?

Dėmesio:  Food Grade Vandenilio Peroksidas nėra maistas ar maisto papildas.

Vandenilio peroksidas

Autoriai, tyrėjai bei kai kurie Hab. Mokslo Daktarai yra atlikę ypač daug tyrimų ir analizių, kurių metu pastebėjo, kad naudojant skiestą vandenilio peroksidą yra poveikis kovojant su įvairiomis ligomis.

1. Jo randama visuose gyvuose organizmuose.

2. Žmogaus organizmas pats gamina vandenilio peroksidą, kaip pirmą gynybinę liniją prieš bakterijas, parazitus ir virusus. Vandenilio peroksidas yra viena pagrindinių, natūrali imuninės sistemos sudedamoji dalis.

3. Vaisiai ir daržovės natūraliai yra prisotinti vandenilio peroksido, todėl mes turim valgyti kuo daugiau augalinio maisto, kad kraujas būtų aprūpintas deguonimi.

4. Didelės vandenilio peroksido dozės randamos motinos pirmajame piene, vadinamajame priešpienyje. Priešpienis suaktyvina naujagimio imuninę sistemą.

5. Daug vandenilio peroksido yra lietaus vandenyje. Lietus dezinfekuoja žemę ir skatina augalų augimą.

Kadangi šis tinklapis pirmiausia yra apie grožį, todėl privalau paminėti, kad vandenilio peroksidas nuostabiai veikia odą – valo ir sutraukia poras, balina, todėl ji tampa skaisti ir švytinti.

O svarbiausia yra tai, kad vandenilio peroksidas gydo tokias ligas kaip astma, įvairios alergijos formos, cukrinis diabetas, leukemija, sklerozė, degeneracinė disko liga, aukštas kraujo spaudimas, artritas, nugaros skausmai, migrena, aukštas cholesterolis, ausų uždegimas, dantenų uždegimas, vaginozė, pienligė, kvėpavimo takų uždegimai, Alzheimerio liga, herpes virusas, artritas, širdies ligos, galvos skausmai, nagų grybelis, kraujotakos ligos, depresija, odos ligos, užkrėstos žaizdos, nudegimai. Ir tai dar toli gražu ne visos ligos, nuo kurių gali padėti vandenilio peroksido terapija. Pasaulyje gydymą vandenilio peroksidu naudoja net kai kurios klinikos.

Visi negalavimai, sunkios ligos – tai bakterijos, virusai, parazitai, grybai,, „įsitaisę“ mūsų organizme, o būtent juos vandenilio peroksidas ir “degina”. Taipogi, nemažai ligų sukelia toksinai, kurie atsiranda iš pesticidų, konservantų bei pramoninės taršos. Dažnai pakanka tik tuos toksinus pašalinti ir kūnas jau pradeda gyti.

Jei vandenio peroksidas toks stebuklingas, kodėl apie jį tiek mažai žinom, kodėl jis nėra šiuolaikinės medicinos dalis, kodėl Jūsų daktaras apie jį tyli? Ogi todėl, kad iš jo neuždirbsi pinigų. Vandenio peroksido yra vandenynuose, lietuje, daržovėse, galų gale – kiekvienoje mūsų ląstelėje. Taip pat jis klasifikuojamas kaip maistas, nes jo yra šviežiame maiste. Vandenio peroksidas neabejotinai saugus, kadangi jį gamina pats mūsų organizmas. Taigi, niekas neturi teisės patentuoti vandens ir deguonies, o be patento nėra ir pelno. Viskas labai paprasta – medicinos ir farmacijos pramonė šiais laikais yra tokia didelė, kad jei bent dalis žmonių dabar pasveiktų – pasaulio ekonomika griūtų. Taigi pamąstykite, ar visi nori kad jūs būtumėte sveiki?

SVARBU: Vartokite tik MAISTINĮ vandenilio peroksidą. Visos kitos klasifikacijos turi įvairiausių priedų, kurie yra pavojingi vartoti. Vandenilio peroksido vartojimas niekada neturėtų sukelti jokio nepatogumo ar skausmo.

Grožio procedūroms naudokite tik 3 proc. tirpalą. 3 proc. tirpalui gauti: sumaišykite 11 dalių distiliuoto vandens su 1 dalimi 35% maistinio vandenilio peroksido.

Vandenilio peroksidą galima skiesti ir ne su distiliuotu vandeniu. Tik pasirūpinkite, kad vanduo būtų kuo švaresnis.

SVARBU: būkite atsargūs, kad nepakliūtų į akis.

Vandenilio peroksidas gydymui.

Vandenilio peroksido gydymo poveikis organizmui iš dalies yra panašus į homeopatinių vaistų poveikį, t.y. pradėjus jį vartoti, ligos ar negalavimo simptomai gali sustiprėti. Peroksidas „sujudina“ bakterijas, infekcijas bei virusus, tūnančius jūsų organizme ir pradeda juos šalinti. Labai svarbu pradėti vartoti mažesniais kiekiais, jei organizmas yra ypač užterštas. Staigus didelio kiekio toksinų ir kitų nepageidaujamų medžiagų šalinimas iš organizmo gali sukelti įvairių negalavimų, o jiems atsiradus labai svarbu nesustoti (rekomenduojama sumažinti suvartojamą kiekį), nes išjudinti toksinai gali „nusėsti“ kitose organizmo vietose, kas gali būti pavojinga. Labai svarbu NEVIRŠYTI kiekio, teisingai skiesti, stebėti organizmo reakciją. Gerti tik esant tuščiam skrandžiui.

Jei vartojimas sukelia nepatogumus – sumažinkite kiekį ir stebėkite organizmo tolerancijos lygį. Vandenilio peroksido poveikis nėra panašus į aspirino ar antibiotikų. Jis veikia lėtai, todėl nemėginkite didinti kiekio. Taip pat jo vartoti negalima, jei turite implantų ar kitokių svetimkūnių. Jūsų organizmas gali atpažinti tai kaip antikūnį, o ne organizmo visumos dalį ir pradėti mėginti tai šalinti, sukeldamas neprognozuojamus padarinius. Ypač pavojinga, jei turite metalinių dalių, sąnarių ir pan. Jei vis tiek nuspręstumėte mėginti – pradėkite nuo mažo kieko ir kruopščiai stebėkite organizmo reakcijas. Ką nors pajutę toje vietoje (dieglius, skausmą ir pan.) nutraukite vandenilio peroksido vartojimą. (Iš atsiliepimų: žmonės vartojantys vandenilio peroksidą ir turintys metalinių ir ne metalinių svetimkūnių, jokių neigiamų poveikių nejaučia, tačiau rekomenduotina vartoti atsargiai, didinti lašelių kiekį po truputį ir įdėmiai stebėti organizmą).

Net dilgčiojimas pilve reiškia, kad vartojate per didelę koncentraciją. Taip pat vanduo iš “čiaupo” gali turėti geležies ir kitų elementų, su kuriais peroksidas reaguoja, tai gali sukelti skrandžio dilgčiojimą ar sunkesnius simptomus.

Vartojimas

Dėmesio! Vartoti tik „ant“ tuščio skrandžio 40 min. iki maisto ir 2 val. po maisto. Kitaip vandenilio peroksidas gali reaguoti skrandyje su maistu.

Vandenilio peroksidu gydymas Jei problemos yra rimtos, apsistokite ties 25 lašais 3 kartus per dieną 1-3 savaites. Toliau pereikite iki 25 lašų 2 kartus per dieną, kol problema išnyks. Tai gali užtrukti nuo 1-6 mėnesių. Nepasiduokite. Organizmui prisisotinti reikia laiko.

35% maistinį vandenilio peroksidą lašinti į (mažiausiai) 150 ml vandens (ne daugiau 450 ml per dieną).

Svarbu: lentelė yra orientacinio pobūdžio (bet kuriuo atveju neviršykite 25 lašų!). Žmonių organizmas yra skirtingas, skirtingas kūno svoris, skirtinga kraujotakos sistemos būklė, skirtingas metabolizmo bei įsisavinimo greitis ir pan. Lašelių kiekį didinkite po truputį ir stebėkite savo organizmą. Jei jaučiate neigiamus simptomus, koncentracijos nebedidinkite, stebėkite organizmo reakciją. Po to, palaipsniui, galite vėl mėginti didinti ir toliau.

35 proc. vandenilio peroksidas  yra labai didelė koncentracija, todėl elkitės atitinkamai. Jeigu vandenilio peroksidas netyčia pateko ant odos, vietą nedelsiant plaukite dideliu kiekiu vandens. Patekęs ant odos, koncentruotas vandenilio peroksidas (8 proc. ir daugiau) sukelia išbalimą po oda. Tai yra tiesiog įstrigęs deguonis ir paprastai viskas normalizuojasi be jokios žalos. Pūslių susidarymas gali atsirasti, jei kontaktuojama ilgą laiką. Išpylus, užpylus, apsipylus ar nurijus didelį kiekį vandenilio peroksido ar jo koncentrato, – plauti dideliu kiekiu vandens, tai yra visų pagrindinių skubių procedūrų pagrindas. Jeigu vandenilio peroksidas atsitiktinai pateko į akis, nedelsiant praplaukite dideliu kiekiu vandens.

Taip pat:

Anginos gydymui

Skalaukite gerklę 3 proc. vandenilio peroksidu 3 kartus per dieną.

Ausų gydymui

Atsigulkite ant šono ir įsilašinkite kelis lašus 3% vandenilio peroksido į ausį. Palaikykite 5 – 10 minučių ir pakartokite procedūrą su kita ausimi. Ausyje girdėsite burbuliavimą bei traškėjimą, gali būti baugoka, tačiau neišsigąskite, tai visiškai saugu. Šią procedūrą reikės pakartoti 3 kartus per dieną.

Nagų  bei pėdų grybelio gydymui

Einant miegoti, gerai apipurkškite pėdas, tarpupirščius ir pirštus perpus su vandeniu atskiestu peroksidu. Arba mirkykite kojas tokiame tirpale. Rekomenduojama bent 20 min. du kartus per dieną (ryte, atskėlus bei vakare, einant miegoti) arba 1 valandą vieną kartą per dieną. Procedūrą atlikite bent 4 kartus per savaitę. Tęskite tol, kol pasveiksite. Ypač sunkiems atvejams gydymas gali užsitęsti iki kelių mėnesių – nenuleiskite rankų, be to gydymo efektyvumą ir prasidedančius sveikimo procesus tikrai pastebėsite jau po kelių seansų.

Vandenilio peroksidas grožiui.

Valomoji kaukė

Kadangi vandenilio peroksidas padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, o taip pat valo ir dezinfekuoja, naudokite jį įvairių veido ir kūno dėmių, bėrimo, paraudimo, spuogų gydymui.

  • 5 lašai 3 proc. vandenilio peroksido
  • 1 v. šaukštas grietinės

Viską sumaišykite, vatos skritulėliu taškiniu prisilietimu patepkite problemines vietas, leiskite apdžiūti, pakartokite kelis kartus, nuplaukite drungnu vandeniu. (Nenaudokite daugiau kaip 2 kartus per savaitę).

Universalus receptas

Sveikos, lygios ir švytinčios odos efektui reikės:

  • 5 lašų 3 proc. vandenilio peroksido
  • 1 v. šaukšto alijošiaus sulčių

Šią kaukę laikykite 30 min. Visam kūnui prireiks proporcingai didesnio kiekio. Patikėkite, tikrai verta. Jei norite išties stulbinamų rezultatų, procedūrą kartokite kasdien bent porą savaičių.

Balinanti ir maitinanti kaukė

  • 5 lašai 3 proc. vandenilio peroksido
  • 2 v. šaukštai riebios varškės
  • 1 kiaušinio trynys
  • 1 a. šaukštelis medaus

Viską gerai sumaišyti, tepti ant veido 15 min.

O taip pat:

Galite mirkyti nagus (kad būtų švarūs ir balti) ar maudantis kelis šaukštelius įsipilti į vonią.

Naudokite vandenilio peroksidą vietoj burnos skalavimo skysčio (skieskite perpus su vandeniu). Šis tirpalas atgaivins burnos kvapą, sunaikins bakterijas ir mikrobus. Vienam kartui gali padėti ir burnos skalavimo skysčiai, tačiau supraskite, kad beveik visi burnos skalavimo skysčiai yra labai stiprūs ir turi rūgštinį ph. Tai padeda vienam kartui, tačiau burnoje lieka rūgštinė terpė, o blogosios bakterijos ir virusai rūgštinėje (anaerobinėje) terpėje tiesiog klesti, taip jūs įsisukate į nesibaigiantį skalavimo skysčio naudojimo ratą. Lygiai ta pati situacija yra ir su kariesu bei dantenų problemomis.

Pamerkite dantų šepetukus į vandenilio peroksidą, kad jie būtų išdezinfekuoti. Tai labai svarbu, jei kuris iš šeimos serga gripu ar kitom ligom.

Pašviesinkite plaukus, susikurkite šviesių sruogelių žaismą plaukuose. Atskieskite peroksidą perpus su vandeniu, apipurkškite plaukus ir pasėdėkite saulėje, kol išdžius.

Mano pastebėjimai. + Puiki balinanti ir dezinfekuojanti priemonė. Ypač tinka moterims, turinčioms odą su išsiplėtusiais kapiliarais, pigmentinėmis dėmėmis. Veido oda tampa baltesnė ir lygesnė jau po pirmos procedūros.    Didelė kaina. Nežiūrint to, nepagailėkite pinigėlių ir nusipirkite maistinį vandenilio peroksidą grožio ir sveikatos procedūroms. Kadangi jis pakankamai brangus ir parduodamas dideliais kiekiais (1l – ~ 100,- Lt) ir jei jo nenaudosite gydymuisi, pirkite kooperuodamosi su draugėmis. Paprastąjį ir pigų vandenilio peroksidą naudokite buityje valymui, balinimui bei dezinfekavimui.

Turbūt daugelis iš jūsų pagalvojo, koks čia per stebuklingas vaistas…? …ir aš su dideliu noru atskleisiu jums, tai - 3 proc. vandenilio peroksido tirpalas. Galbūt kai ką nustebinau, o gal kažkas nepatikės, bet tai yra rimtas straipsnis paremtas garsių pasaulio mokslininkų bandymais.

Dėl oro, vandens, maisto taršos ir stresų mūsų organizmas nebegamina reikiamo kiekio vandenilio peroksido, o dėl šios priežasties atsiranda ir visos mūsų sveikatos problemos. Todėl vandenilio peroksido būtina pasiimti iš išorės. Gamtoje didelė atominio deguonies koncentracija yra pušynuose. Taip pat organizmą pamaitinti galima deguonies voniomis su ultravioletiniu švitinimu. Pakepintos kavos pupelės taip pat išskiria vandenilio peroksidą. Jo viename puodelyje gali būti iki 750 mg. Todėl kava gerti yra sveika.

Vandenilio peroksidas gydo visas ligas, jis dalyvauja bioorganiniuose procesuose, nukenksmina nuodus, susikaupusius mūsų organizme, neleidžia vystytis aterosklerozei ir panaikina jau susidariusius jos padarinius 10-15 ml vandenilio peroksido viename litre vandens mikrobų skaičių sumažina iki 100 kartų. Žūva net choleros, vidurių šiltinės, juodosios šiltinės ir kiti ligų sukelėjai. Vandenilio peroksidas padeda mūsų organizmui  kovoti  su bakterijomis, grybelinėmis, parazitinėmis ir virusinėmis infekcijomis, nugalėti ir išgydyti aterosklerozę, neleidžia vystytis augliams- juos sunaikina, išgydo peršalimo ligas, tarp jų gripą ir depresiją.

VARTOJIMAS :
 
 * 3 proc. vandenilio peroksido tirpalą gerti valandą  prieš arba 2 val. po valgio. Bendra dienos dozė turi neviršyti 30 lašų. Prie šios dozės reikia eit pamažu, didinat dozę nuo vieno lašo vienam šaukštui vandens. Antrą dieną lašinkinte po 2 lašus, trečią 3 ir t.t. pamažu pereinant iki 10 lašų šaukštui vandens. Pasiekus 10 lašų dozę ( iš viso 30 lašų per dieną) daroma 3-5 dienų pertrauka. Po 3-5 dienų pradedame naują ciklą, tik jau iš kart lašiname 10 lašų šaukštui vandens. Geriame tris kartus per dieną, kol pasveiksime.

NEIGIAMAS POVEIKIS:

 * Dėl netinkam mūsu maisto, kurį mes valgome kiekvieną dieną ir kuris yra apnuodytas cheminėmis medžiagomis, tačiau šiame maiste visai nėra deguonies, Jam perdirbti reikia didelio kiekio deguonies . Audiniai lieka lieka be deguonies ir kovoja dėl kiekvieno jo gurkšnelio. Todėl kai kuriems žmonėms išgėrus 3-4 lašus pasidaro bloga, jie net nualpsta. Taip atsitinka ir užteršto miesto gyventojui atsidūrus pušyne. Todėl būtina pradėti nuo mažos dozės - 1 lašo.

Žmogaus organizmas- sudėtinga sistema, kurią reikia kaip automobilį nuolat profilaktiškai prižiūrėti. Kai organizmas paverstas šiukšlynu, joks preparatas nepadės. 

Vandenilio peroksidas turėtų būti ne šiaip koks o maistinės klasės (food grade), kad nebūtų papildomų priedų ir stabilizatorių

Specialistai draudžia vartoti „maistinį“ vandenilio peroksidą, kuris neva gydo.

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba perspėja vartotojus, kad Lietuvos rinkoje platinamas naujas produktas – „maistinis“ vandenilio peroksidas. Šį medikamentą pardavinėjusioms UAB „Ervyda“ Telšių ir Plungės ekologiškų produktų parduotuvėms „Ekonata“ uždrausta šiuo produktu prekiauti, įvardijant jį kaip „maistinį“.

Vartotojams buvo siūlomi dviejų rūšių produktai – 3 % ir 35 % vandenilio peroksido tirpalai, kurių ženklinimo etiketėse buvo nurodyta, kad tam tikrą laiką geriant tirpalą, galimas žymus sveikatos pagerėjimas. Be to, paminėtas vandenilio peroksido gydomasis poveikis tokioms ligoms, kaip gripas, angina, vėžiniai, grybeliniai ir kiti susirgimai.

Šis medikamentas gali būti naudojamas tik išoriškai. Geriant vandenilio peroksidą, ši medžiaga gali sukelti rimtų sveikatos sutrikimų.

Tyrimą atliekantys VMVT specialistai taip pat nustatė, kad „maistiniu“ vadinamo vandenilio peroksido vartotojams siūloma įsigyti ir internetinėje parduotuvėje vandenilioperoksidas,lt. Vykdomas tyrimas, siekiant nustatyti šios informacijos skleidėjus bei nedelsiant pašalinti vartotojus klaidinančią ir Reklamos įstatymų nuostatų neatitinkančią informaciją.

Pažymėtina, kad medicinoje vandenilio peroksido tirpalas (6%), kaip stiprus oksidatorius, naudojamas žaizdoms, instrumentams bei prietaisams dezinfekuoti ar nedideliam kraujavimui stabdyti. Šis medikamentas gali būti naudojamas tik išoriškai. Geriant vandenilio peroksidą, ši medžiaga gali sukelti rimtų sveikatos sutrikimų.

Informacija apie atvejį perduota Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai.

Vartotojai, įsigiję šių produktų, raginami negerti šios medžiagos tirpalų. Medžiagas jie gali grąžinti platintojams ir atgauti sumokėtus pinigus.
 

Dalis straipsnio parengta pagal  vandenilioperoksidas.lt, grazipati.lt ir 15min.lt informacijas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.08.2019 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Mielinės tešlos receptas keptiems pyragėliams
Jei jūs seniai susiruošėte pagaminti pyragėlius – šis straipsnis specialiai tau! Pyragėliai pagal šį receptą pavyksta visada ir visiems! Net jei jūs tik vakar pradėjote gaminti!

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 17:27 Receptai – Patiekalai Česnakas – baisiausias vėžio priešas
Kinijoje vėžio beveik nėra, kai kada pasitaiko lūpų vėžio atvejų. Kiniečiai kaip profilaktikos priemonę dažnai naudoja česnaką. Česnakas – stiprus antibiotikas. Jame yra jodo druskų, visi vitaminai, eteriniai aliejai....

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 07:43 Receptai – Patiekalai Keptų daržovių garnyras

Daržoves nuplauname, nusausiname, svogūnus nulupame. Cukiniją ir svogūnus pjaustome maždaug 1 centimetro storio griežinėliais.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau