Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Spalio » 14

Vienas puodelis per dieną ir 1 cm pilvo riebalų «ištirps»!

Norite atsikratyti riebalų pertekliaus ties juosmeniu? Tuomet šis receptas yra tai ko jums reikia!

Būsite maloniai nustebinti šio gėrimo poveikio!

Šis gėrimas ne tik sumažins juosmens apimtis, bet taip pat padės pagerinti regėjimą ir klausą kartu su smegenų funkcionavimu.

Norėdami gauti didžiausią naudą , jūs galite naudoti jį kartu su kardio pratimais, taip pat reguliariai mankštinantis.

Vienas puodelis per dieną ir 1 cm pilvo riebalų «ištirps»!

Sudedamos dalys:

  • Krienai - 125 g
  • Citrinų - 4 vnt
  • Imbiero šaknies - 2 cm
  • Medus - 3 šaukštai
  • Cinamono - 2 šaukštai.

Paruošimas:

  1. Sumaišykite maišytuvu krienas ir imbierą.
  2. Tada įdėkite citrinos sulčių.
  3. Dabar, pridėkite 3 šaukštus medaus ir 2 šaukštus cinamono.
  4. Gerai išmaišykite.
  5. Vartokite du kartus per dieną prieš valgį 1 arbatinį šaukštelį šio gėrimo.
  6. Naudokite šį vaistą reguliariai 3 savaites, turėtumėte jausti stulbinantį poveikį.

Kokią nauda duoda šie ingredientai.

Imbiero nauda.

Imbieras, turtingas biologiškai aktyviais junginiais ir maistinėmis medžiagomis, kurios yra labai naudingos mūsų sveikatai ir smegenų funkcionavimui.
Dėka savo aktyvaus junginio gingerolio, jis įgijo antioksidacines ir anti-uždegimines savybes, kurios labai veiksmingos gydant daugelį sveikatos problemų.

Krieno nauda.

Krienai sėkmingai pašalina bakterijas, kurios sukelia: salmonelę, dizenterija, tuberkulioze, taip pat žudo parazitus organizme.

Jis stimuliuoja žarnyno sulčių sekreciją, skrandžio sulčių sekreciją kartu su kasos fermentavimu, kuris pageriną virškinimą. Be to, krienai, gali pagerinti kraujotaką ir širdies, kepenų darbą.

Šis puikus ingredientas, taip pat padeda atsikratyti kvėpavimo takų ligų, gripo, šlapimo takų infekcijų ir gerklės skausmo. Jis išvalo organizmą, gerina organizmo medžiagų apykaitą.

Jame yra gausu: kalio, natrio, vario, geležies, mangano, cinko ir magnio. Jis turi raminančių ir priešuždegiminių savybių.

Krienai stiprina imuninę sistemą, jame gausu vitaminu C, kuris kovoja su virusinėmis infekcijomis ir laisvaisiais radikalais.

 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
4
Cia visiskai beviltiski zmones gali sitom nesamonem tiket biggrin kaip medus (3 sauksteliai ) gali prisidet prie riebalo tirpinimo? biggrin ten gi cukrus, kuris jeigu nebus paverciamas energija nuses ant pilvo ir taps rienalais, cia tas pats galioja su visais saldumynais tas pats biggrin klaunai, eikt i sporto sale ar seip kardio normalu padarykit bent pora kart i savaite tai tikrai kazka istipdysite
avatar
0
3
"Vartoti du kart per diena po 1a.š šio GĖRIMO " - vadinas šį šaukštelį įsidėti į i stiklinę vandens ir išgert smile
avatar
0
2
Pavadinimas skelbia 1puodelis,o jau eigoje straipsnio rekomenduojama po 1arb.šaukšteli 2kartus per diena šio gerimo. Ir visdelto po kiek vartoti butu teisinga?
avatar
1
sakydami vitrina, omeny turejote citrina? visus 4 vienetus deti i gerima?
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 20:35 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai

Gaminame. Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai Batono riekutes užpilame pienu ir paliekame išmirkti. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkesne tarka. Taip pat sutarkuojame svogūną. Česnako skilteles išspaudžiame. Į ...

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 20:09 Receptai – Patiekalai Purūs ir skaniausi kepti pyragėliai. Tešla neprilygstama!

O pasigaminti paprasčiau nei paprasta! Nuostabūs pyragaičiai, kuriuos galima pagaminti su, bet kokiu įdaru: kopūstais, kiaušiniai ir svogūnais, su mėsa ir pan.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau