Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2021 » Gruodžio » 28

Gaminame namuose: vištiena garų puode

Gaminame namuose: vištiena garų puode

Paprasta ir lengva paruošti! Skaniai ir sveikai valgyti! Toks vištienos patiekalas garų puode - puikus pasirinkimas sočiai ir sveikai vakarienei! Vištiena gaunasi labai minkšta, švelni ir kvapni! Su malonumu valgys ne tik suaugusieji, bet ir vaikai. Ir česnako nesijaučia, jis tiesiog suteikia patiekalui visus aromatus. Labai skanu kaip garnyrą patiekti ryžius arba bulvių košę - jos labiausiai tinka su vištiena. Ir daržovės, žinoma. Šviežios arba konservuotos - jūsų pasirinkimas! Gero apetito ir bėgame gaminti!

Ingredientai

  • vištienos šlaunelės: 6
  • česnakas: 6 skiltelių
  • druska: pagal skonį
  • pipirai: pagal skonį
  • sausi vištienos prieskoniai: pagal skonį
  • itališkos žolelės: pagal skonį
  • alyvuogių aliejus: 3 valgomųjų šaukštų.

Recepto paruošimas

1. Susiruoškite ingredientus. Aš turėjau 6 vištienos šlauneles, bet galite paimti bet kokias vištienos dalis, kurias labiausiai mėgstate.

2. Nulupkite česnaką. Aš naudoju vieną skiltelę kiekvienai šlaunelei. Išspauskite česnaką.

3. Giliame dubenyje sumaišykite - česnaką, druską, pipirus, vištienos prieskonius, itališkas žoleles.

4. Įpilkite alyvuogių aliejaus. Taip pat galite daržovių aliejaus, bet su alyvuogių man skaniau, maždaug 0,5 arbatinio šaukštelio ant vienos šlaunelės.

5. Viską gerai išmaišykite. Aromatas bus tiesiog nuostabus.

6. Nuplaukite šlauneles ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

7. Į paruoštą mišinį dedame šlauneles, gerai išmaišome, uždengiame maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą marinuotis bent 30 minučių. Bet kuo ilgiau kojos bus marinate, tuo bus skaniau.

8. Paimame dvigubo katilo indą ir išdėliojame marinuotas vištienos šlauneles. Taip pat ant vištienos dedame visus marinato likučius, nieko neišmeskite). Patiekalą kepame 50 minučių garų puode.

9. Paruoštos vištienos šlaunelės labai minkštos, kvapnios! Jas galite valgyti tiek karštas, tiek šaltas. Česnako skonio visai nesijaučia, o skonis gaunasi nuostabus.

10. Patiekalą patiekite su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis. Garnyrui itin tinka virti ryžiai arba bulvių košė. Skanaus!

11. Patarimas: Į marinatą galite pridėti mėgstamų prieskonių ir žolelių. Galite pridėti šiek tiek garstyčių arba sojų padažo pagal savo skonį.

Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-11-29 laikas 15:48 Receptai Grietininis pyragas su soda – purus, drėgnas ir labai paprastas receptas dideliam stalui

Klasikinis lietuviškas grietininis pyragas su soda iš 1 litro grietinės – purus, drėgnas, pigus ir labai paprastas. Tobulas dideliam stalui, svečiams ar kelionėms. Su tiksliomis kalorijomis, maistine verte ir sveikesnėmis...

Skaityti daugiau

2025-11-29 laikas 15:34 Receptai Varškės pyragas su karamele ir riešutais – klasikinis lietuviškas desertas, kurio norėsis dar ir dar

Varškės pyragas su karamele ir riešutais – lietuviška klasika! Trapus pagrindas, purus įdaras ir sodri karamelė. Receptas + kalorijos, maistinė vertė ir kaip padaryti sveikesnį. Tobulas desertas šventėms ir kasdienai.

...

Skaityti daugiau

2025-11-25 laikas 09:17 Receptai Kepta antis su raugintais kopūstais orkaitėje – sultinga šventinė klasika
Orkaitėje kepta antis su raugintais kopūstais ir rūkytais lašinukais – tikra lietuviška Kalėdų klasika. Sultinga mėsa, traški odelė, aromatingas įdaras. Išsamus receptas + maistinė analizė: kiek kalorijų, kokia nauda sveikatai, ką...

Skaityti daugiau

2025-11-30 laikas 17:56 Koks medus naudingiausias sveikatai 2026 m.? Populiariausios rūšys ir teisingas laikymas

Koks medus naudingiausias sveikatai 2025 metais? Sužinokite, kodėl akacijų medus tinka diabetikams, liepų – nuo kosulio, o Manuka turi stipriausią antibakterinį poveikį. Taip pat – kaip teisingai laikyti medų, kad jis išlaikytų visas n...

Skaityti daugiau

2025-11-29 laikas 10:35 Išvaryta šeima iš namų: kai motina pagaliau pasakė „GANA“

Skaudi, bet išlaisvinanti tikra istorija, kaip motina po ilgų mėnesių tylos pagaliau išvarė suaugusį sūnų su šeima iš savo namų. Kada pagalba tampa išnaudojimu ir kaip išdrįsti pasirinkti save, ...

Skaityti daugiau

2025-11-29 laikas 10:18 Mirusi anyta paliko MAN visą turtą, bet su vienu draudimu, kurio niekas nesupranta

Anyta visą gyvenimą mane žemino ir niekino. Po mirties paliko man VISĄ turtą – butą, namą, automobilį ir pinigus – bet su viena sąlyga: nieko negaliu parduoti. Ar tai kerštas, ar keistas bandymas atsiprašyti? Tikra istorija, kuri sukrė...

Skaityti daugiau

2025-11-27 laikas 18:31 ✨ Nuostabi Vasaros Akimirka: 3 Valandos Tikro Tekančio Upelio ir Paukščių Čiulbėjimo
Švelnus vandens čiurlenimas ir vasariški paukščių giesmės akimirksniu nuramina, padeda geriau susikaupti ir greičiau užmigti. Tiesiog paspauskite „Play“ ir pasinerkite į visišką ramybę 🌿✨

Skaityti daugiau

2025-11-27 laikas 09:00 Olandai renkasi mėsą: per dvejus metus veganiškos dietos populiarumas sumažėjo 75 %, o vegetarizmas taip pat smarkiai sumažėjo
Nauji tyrimai rodo, kad vis mažiau olandų renkasi veganizmą ir vegetarizmą, o tai gali būti blogas ženklas tiems, kurie skatina europiečius laikytis tokios mitybos.

Skaityti daugiau