Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2021 » Gruodžio » 28

Gaminame namuose: vištiena garų puode

Gaminame namuose: vištiena garų puode

Paprasta ir lengva paruošti! Skaniai ir sveikai valgyti! Toks vištienos patiekalas garų puode - puikus pasirinkimas sočiai ir sveikai vakarienei! Vištiena gaunasi labai minkšta, švelni ir kvapni! Su malonumu valgys ne tik suaugusieji, bet ir vaikai. Ir česnako nesijaučia, jis tiesiog suteikia patiekalui visus aromatus. Labai skanu kaip garnyrą patiekti ryžius arba bulvių košę - jos labiausiai tinka su vištiena. Ir daržovės, žinoma. Šviežios arba konservuotos - jūsų pasirinkimas! Gero apetito ir bėgame gaminti!

Ingredientai

  • vištienos šlaunelės: 6
  • česnakas: 6 skiltelių
  • druska: pagal skonį
  • pipirai: pagal skonį
  • sausi vištienos prieskoniai: pagal skonį
  • itališkos žolelės: pagal skonį
  • alyvuogių aliejus: 3 valgomųjų šaukštų.

Recepto paruošimas

1. Susiruoškite ingredientus. Aš turėjau 6 vištienos šlauneles, bet galite paimti bet kokias vištienos dalis, kurias labiausiai mėgstate.

2. Nulupkite česnaką. Aš naudoju vieną skiltelę kiekvienai šlaunelei. Išspauskite česnaką.

3. Giliame dubenyje sumaišykite - česnaką, druską, pipirus, vištienos prieskonius, itališkas žoleles.

4. Įpilkite alyvuogių aliejaus. Taip pat galite daržovių aliejaus, bet su alyvuogių man skaniau, maždaug 0,5 arbatinio šaukštelio ant vienos šlaunelės.

5. Viską gerai išmaišykite. Aromatas bus tiesiog nuostabus.

6. Nuplaukite šlauneles ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

7. Į paruoštą mišinį dedame šlauneles, gerai išmaišome, uždengiame maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą marinuotis bent 30 minučių. Bet kuo ilgiau kojos bus marinate, tuo bus skaniau.

8. Paimame dvigubo katilo indą ir išdėliojame marinuotas vištienos šlauneles. Taip pat ant vištienos dedame visus marinato likučius, nieko neišmeskite). Patiekalą kepame 50 minučių garų puode.

9. Paruoštos vištienos šlaunelės labai minkštos, kvapnios! Jas galite valgyti tiek karštas, tiek šaltas. Česnako skonio visai nesijaučia, o skonis gaunasi nuostabus.

10. Patiekalą patiekite su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis. Garnyrui itin tinka virti ryžiai arba bulvių košė. Skanaus!

11. Patarimas: Į marinatą galite pridėti mėgstamų prieskonių ir žolelių. Galite pridėti šiek tiek garstyčių arba sojų padažo pagal savo skonį.

Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-08-15 laikas 08:37 Receptai Kotletai su porais ir grietinėlės padažu: nauda, kalorijos ir sveikas receptas
Šiame straipsnyje atskleisime kotletų su porais naudą, kalorijas, kaip organizmas pasisavina maistines medžiagas, ką pašalinti, kad patiekalas būtų pilnavidur, ir kaip išvengti sveikatos problemų. Pasinerkite į kulinarinę kelionę ...

Skaityti daugiau

2025-08-15 laikas 08:28 Receptai Žemaičių blynai su moliūgu: nauda, kalorijos ir sveikas receptas
Šiame straipsnyje atskleisime žemaičių blynų naudą, kalorijas, kaip organizmas pasisavina maistines medžiagas, ką pašalinti, kad patiekalas būtų pilnavidur, ir kaip išvengti sveikatos problemų. Prisijunkite prie kulinarinės kelion...

Skaityti daugiau

2025-08-15 laikas 08:06 Receptai Kepto tinginio nauda, kalorijos ir sveikas receptas
Šiame straipsnyje atskleisime kepto tinginio naudą, kalorijas, kaip organizmas pasisavina maistines medžiagas, ką pašalinti, kad patiekalas būtų pilnavidur, ir kaip išvengti sveikatos problemų. Pasinerkite į saldžią kelionę ir atr...

Skaityti daugiau

2025-08-20 laikas 07:38 CDC paduota į teismą už ‘agresyviausią vakcinacijos programą pasaulyje’
Trumpo administracijos Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) yra paduotas į teismą už tai, kad įgyvendino tai, ką ieškovai vadina „agresyviausia vakcinacijos programa pasaulyje“, o agentūros vaikų imunizacijos grafikas kaltinamas pavojaus visuo...

Skaityti daugiau

2025-08-19 laikas 21:12 Vėjuotas Baltijos Jūros Papludimys: Meditacijai, Jogai, Sveikatai

🎧 Pasidžiaukime naujų vaizdo įrašu. Baltijos jūra, saulėlydis ir papludimys. Apsimiaukęs dangus, atrodo tuoj pradės lyti. Tolumoje tamsi debesys. Stiprus vėjas... kuris nešioje smėlį... Bet vėjas atneša šiltą tropinį orą... :) Maniau, šį vakarą sa...

Skaityti daugiau

2025-08-19 laikas 18:30 Karšta arbata ir kava siejamos su stemplės vėžiu, tačiau paprastas triukas sumažina pavojų

Jūsų rytinė kava ar arbata gali būti tyli grėsmė, jei vartojama per karšta. Geriant aštuonias ar daugiau puodelių karštų gėrimų per dieną, stemplės vėžio rizika padidėja beveik šešis kartus. Temperatūra virš 65 °C (149 °F) yra klasifikuoja...

Skaityti daugiau

2025-08-19 laikas 09:31 Kas Yra Tikrasis Grožis? Atraskite Grožį Be Filtrų
Šis straipsnis kviečia jus pažvelgti į grožį kitaip – kaip į vidinį švytėjimą, kuris atsiskleidžia, kai jaučiatės gyvi, laisvi ir autentiški. Remdamiesi naujausiais užsienio psichologų tyrimais ir realiais pavyzdžiais, atskleisime, kaip atrasti tikrą...

Skaityti daugiau

2025-08-19 laikas 09:10 Kaip Nustoti Save Apgaudinėti ir Pakeisti Gyvenimą
Dažnai mes patys esame didžiausi savo kliūčių kūrėjai, nes apgaudinėjame save istorijomis, kurios skamba kaip tiesa, bet iš tikrųjų mus stabdo. Šis straipsnis atskleis, kaip atpažinti penkis dažniausius melus, kuriais save apgaudinėjame, ir pateiks p...

Skaityti daugiau