Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » 2021 » Gruodžio » 28

Gaminame namuose: vištiena garų puode

Gaminame namuose: vištiena garų puode

Paprasta ir lengva paruošti! Skaniai ir sveikai valgyti! Toks vištienos patiekalas garų puode - puikus pasirinkimas sočiai ir sveikai vakarienei! Vištiena gaunasi labai minkšta, švelni ir kvapni! Su malonumu valgys ne tik suaugusieji, bet ir vaikai. Ir česnako nesijaučia, jis tiesiog suteikia patiekalui visus aromatus. Labai skanu kaip garnyrą patiekti ryžius arba bulvių košę - jos labiausiai tinka su vištiena. Ir daržovės, žinoma. Šviežios arba konservuotos - jūsų pasirinkimas! Gero apetito ir bėgame gaminti!

Ingredientai

  • vištienos šlaunelės: 6
  • česnakas: 6 skiltelių
  • druska: pagal skonį
  • pipirai: pagal skonį
  • sausi vištienos prieskoniai: pagal skonį
  • itališkos žolelės: pagal skonį
  • alyvuogių aliejus: 3 valgomųjų šaukštų.

Recepto paruošimas

1. Susiruoškite ingredientus. Aš turėjau 6 vištienos šlauneles, bet galite paimti bet kokias vištienos dalis, kurias labiausiai mėgstate.

2. Nulupkite česnaką. Aš naudoju vieną skiltelę kiekvienai šlaunelei. Išspauskite česnaką.

3. Giliame dubenyje sumaišykite - česnaką, druską, pipirus, vištienos prieskonius, itališkas žoleles.

4. Įpilkite alyvuogių aliejaus. Taip pat galite daržovių aliejaus, bet su alyvuogių man skaniau, maždaug 0,5 arbatinio šaukštelio ant vienos šlaunelės.

5. Viską gerai išmaišykite. Aromatas bus tiesiog nuostabus.

6. Nuplaukite šlauneles ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

7. Į paruoštą mišinį dedame šlauneles, gerai išmaišome, uždengiame maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą marinuotis bent 30 minučių. Bet kuo ilgiau kojos bus marinate, tuo bus skaniau.

8. Paimame dvigubo katilo indą ir išdėliojame marinuotas vištienos šlauneles. Taip pat ant vištienos dedame visus marinato likučius, nieko neišmeskite). Patiekalą kepame 50 minučių garų puode.

9. Paruoštos vištienos šlaunelės labai minkštos, kvapnios! Jas galite valgyti tiek karštas, tiek šaltas. Česnako skonio visai nesijaučia, o skonis gaunasi nuostabus.

10. Patiekalą patiekite su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis. Garnyrui itin tinka virti ryžiai arba bulvių košė. Skanaus!

11. Patarimas: Į marinatą galite pridėti mėgstamų prieskonių ir žolelių. Galite pridėti šiek tiek garstyčių arba sojų padažo pagal savo skonį.

Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
17.01.2025 laikas 20:06 Receptai Skanių cepelinų su varške receptas: tradicija ant stalo
Cepelinai – tai ne tik nacionalinis Lietuvos patiekalas, bet ir vienas iš mylimiausių komforto maisto pasirinkimų, kuris sušildo kasdienybę. Su šiuo paprastu ir skaniu receptu išmoksite, kaip pasigaminti purius cepelinus su varške...

Skaityti daugiau

17.01.2025 laikas 19:41 Receptai Paprasti blynai su kefyru – skanus ir greitas receptas
Ar ieškote greito ir skanaus recepto pusryčiams ar užkandžiams? Paprasti blynai su kefyru yra puikus pasirinkimas! Šis receptas leidžia greitai paruošti purius blynus, kurie tiks visai šeimai. Sužinokite, kaip juos pasigaminti nam...

Skaityti daugiau

16.01.2025 laikas 20:55 Receptai Skanūs kiaulienos šonkauliukai su česnaku ir daržovėmis
Ar ieškote paprasto ir skanaus recepto, kuris sužavėtų jūsų šeimą ir draugus? Kiaulienos šonkauliukai su česnaku ir daržovėmis yra puikus pasirinkimas! Šis receptas ne tik lengvai paruošiamas, bet ir suteikia nuostabų skonį, kuris...

Skaityti daugiau

17.01.2025 laikas 22:09 Draugystė ir meilė: Ar verta dirbti dėl santykių?
Draugystė ir meilė – tai dviejų skirtingų, tačiau labai artimų santykių formų junginys. Dažnai susiduriame su klausimu: ar verta pastangų, kai santykiai atrodo nebe tokie, kokie turėtų būti? Šiame straipsnyje nagrinėsime, kaip elgesys, abipusis palai...

Skaityti daugiau

17.01.2025 laikas 21:47 10 ženklų, kad vyras nori rimtų santykių su jumis
Santykiai gali būti sudėtingi ir kupini niuansų, tačiau yra tam tikri ženklai, kurie gali padėti jums suprasti, ar vyras rimtai žiūri į jus. Šiame straipsnyje aptarsime 10 požymių, kurie rodo, kad jis nori ne tik praleisti laiką kartu, bet ir plėtoti...

Skaityti daugiau

17.01.2025 laikas 08:24 Senųjų civilizacijų paslaptis: ar protingos rūšys galėjo egzistuoti anksčiau nei žmonės?
Klausimas, ar Žemėje egzistavo aukštai išsivysčiusios civilizacijos dar prieš žmonių atsiradimą, jau seniai intriguoja mokslininkus ir mokslo mėgėjus. Šiame straipsnyje analizuojame Kembridžo universiteto tyrėjų keliamą hipotezę apie „silūriečius“ — ...

Skaityti daugiau

17.01.2025 laikas 07:49 Šaltalankio uogos: natūralus vitaminų šaltinis sveikatai
Šaltalankio uogos, savo ryškia oranžine spalva ir sultingu rūgštoku skoniu, ne tik džiugina akis, bet ir yra puikus sveikatos palydovas. Šios uogos, gausios vitaminų ir antioksidantų, turi ilgą istoriją kaip natūrali gydomoji priemonė. Šiame straipsn...

Skaityti daugiau

17.01.2025 laikas 07:34 Kaip ilgiau išlaikyti gėlių šviežumą: patarimai ir triukai
Gėlės namuose ne tik suteikia džiaugsmo, bet ir puošia interjerą. Norint, kad šios grožybės ilgiau išliktų šviežios ir žavios, reikia žinoti kelis paprastus priežiūros triukus. Šiame straipsnyje dalinamės svarbiausiais patarimais, kurie padės jūsų gė...

Skaityti daugiau