Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2022 » Vasario » 24

Kepti koldūnai keptuvėje su sūriu ir grietinės padažu

Kepti koldūnai keptuvėje su sūriu ir grietinės padažu

Egzistuoja 2 dalykai, be kurių mano virtuvė, tikrai nebūtų mano virtuvė - tai koldūnai ir sūris. Koldūnai man yra labai skanu, tai taip pat greitai paruošiama. Ir iš jų yra daugybė galimybių paruošti kažką skanaus. Na, o sūris, žinot yra sūris. Jis visus patiekalus padaro skanesniais. Jei nemėgstate sūrio, tai su Jumis kažkas yra negerai - aš taip mėgstu pajuokauti.

Šį kartą pietums iškepiau koldūnus keptuvėje, "išmaudžiau" juos labai skaniame grietinės padaže ir užbarsčiau sūriu. Buvo be galo skanu, pamėginkite ir jūs. Iš karto galiu pasakyti, kad gamindama tokius koldūnų patiekalas, praktiškai niekada nežiūriu į tikslius kiekius ir dedu tiek, kiek man atrodo reikalinga. Tačiau šį kartą, dėl Jūsų pamatavau ganėtinai tiksliai kiek ir ko sunaudojau, tačiau Jūs viską galite pasireguliuoti pagal savo skonius ir norus. 

Ingredientai

  • koldūnai: 450 gramų
  • sūris: 100 gramų
  • aliejus
  • grietinė (galima pakeisti grietinėle)
  • sultinys: 300 mililitrų
  • miltai: 2 valgomųjų šaukštų
  • druska
  • pipirai
  • mėgstami prieskoniai.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia keptuvėje įkaitinkite aliejų.

2. Ant mažos arba vidutinės kaitros kepkite koldūnus maždaug 10-15 minučių, kol jie apskrus ir pasidarys gražios spalvos.

3. Tada į keptuvę supilkite maždaug 200 mililitrų sultinio (didžiąją dalį) ir uždėkite dangtį, kad koldūnai virtų. Sultinyje virti koldūnai turi maždaug 10-15 minučių, kol beveik visas sultinys nugaruos.

4. Per tą laiką, kol koldūnai verda, pasidarykite padažą: grietinę sumaišykite su prieskoniais, įdėkite šiek tiek miltų ir supilkite likusį sultinį.

5. Koldūnams išvirus, pilkite ant jų pasiruoštą padažą ir apibarstykite tarkuotu sūriu.

6. Patarimas: Šioje vietoje galite pasitelkti savo fantaziją ir iškilusius norus bei praturinti patiekalą svogūnais, daržovėmis, mėsa arba kitokiais produktais, kurie jums tinka patinka.

7. Pakepkite viską dar maždaug 10 minučių, kol sūris išsilydys, viskas gražiai susimaišys tarpusavyje ir apskrus.

8. Patiekite ir skanaukite!

Rekomendacija: Daugiau keptų koldūnų receptų rasite: Keptų koldūnų receptai.

Kepti koldūnai keptuvėje su sūriu ir grietinės padažu

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-12-07 laikas 23:05 Receptai Citrininis varškės keksas su manais: receptas, kalorijos ir maistinė nauda

Citrininis varškės keksas su manais – drėgnas ir purūs desertas vos per 180 kcal porcijoje. Sužinokite maistinę vertę, kaip sumažinti cukrų ir kalorijas bei iškepti idealiai!

Skaityti daugiau

2025-11-29 laikas 15:48 Receptai Grietininis pyragas su soda – purus, drėgnas ir labai paprastas receptas dideliam stalui

Klasikinis lietuviškas grietininis pyragas su soda iš 1 litro grietinės – purus, drėgnas, pigus ir labai paprastas. Tobulas dideliam stalui, svečiams ar kelionėms. Su tiksliomis kalorijomis, maistine verte ir sveikesnėmis...

Skaityti daugiau

2025-11-29 laikas 15:34 Receptai Varškės pyragas su karamele ir riešutais – klasikinis lietuviškas desertas, kurio norėsis dar ir dar

Varškės pyragas su karamele ir riešutais – lietuviška klasika! Trapus pagrindas, purus įdaras ir sodri karamelė. Receptas + kalorijos, maistinė vertė ir kaip padaryti sveikesnį. Tobulas desertas šventėms ir kasdienai.

...

Skaityti daugiau

2025-12-08 laikas 17:52 PSO teigia, kad transseksualių moterų pienas kūdikiams yra „toks pat geras“ kaip motinos pienas
Pasaulio sveikatos organizacija oficialiai atsisakė biologijos: dabar ji tvirtina, kad vaistinis mišinys, išspaustas iš vyrų krūtų, vartojančių priešingos lyties hormonus, kūdikiams yra toks pat maistingas kaip tikrasis motinos pienas....

Skaityti daugiau

2025-12-08 laikas 09:24 Gerklės skausmas: 6 veiksmingi skalavimo būdai namuose, kurie tikrai veikia (2025)
Gerklės skausmas dažnai kamuoja peršalus. Vienas efektyviausių namų būdų – reguliariai skalauti gerklę. Straipsnyje rasite 6 patikrintus receptus su druska, soda, jodu, ramunėlėmis, pipirmėtėmis ir obuolių sidro actu. Kiekvienas metodas papildytas mo...

Skaityti daugiau

2025-12-08 laikas 09:11 Seksas kartą per savaitę mažina moterų mirtingumo riziką net 70%
Naujausias tyrimas atskleidė: moterys, kurios užsiima seksu rečiau nei kartą per savaitę, turi net 70 % didesnę ankstyvos mirties riziką. Sužinokite, kaip seksualinis aktyvumas veikia širdies sveikatą, mažina depresiją ir didina ilgaamžiškumą tiek mo...

Skaityti daugiau

2025-12-08 laikas 09:03 Išankstinis suvokimas: Ar prekognicija yra realybė? Moksliniai tyrimai

Išankstinis suvokimas: prekognicija kaip nuojautos mokslas. Dean Radin ir Julia Mossbridge eksperimentai su EEG rodo smegenų reakcijas prieš įvykius. Sužinokite apie CŽA tyrimus ir kvantinį laiką. Ar jūsų intuicija numato ateitį?

...

Skaityti daugiau

2025-12-08 laikas 08:55 3I/ATLAS: Nauja ryški Hubble nuotrauka antrosios tarpžvaigždinės kometos

Naujausia NASA „Hubble“ teleskopo nuotrauka atskleidžia trečiąją tarpžvaigždinę kometą 3I/ATLAS. 2025 m. gruodžio 19 d. ji priartės arčiausiai Žemės (270 mln. km). Sužinokite naujausius mokslinius duomenis, dydį, trajektoriją ir kodėl ...

Skaityti daugiau