
- 05.12.2022
- 0.0 Reitingas
- 427 Peržiūrų
- Aptarti
Sveikinimai, brangūs draugai!
Minkštos, purios, erdvios ir labai skanios bandelės su razinomis! Jie gaminami paprastai, iš dažniausiai naudojamų ingredientų. Juos mėgsta visa mano šeima, todėl gaminu dažnai. Man tai yra geriausias receptas!
Štai receptas!
Kaip pagaminti:
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį ir supilkite graikišką jogurtą. Suberkite cukrų ir mieles ir gerai išmaišykite. Palikite penkioms minutėms.
Suberkite miltus, druską ir išmaišykite.
Sudėkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite mentele. Uždenkite ir palikite tešlą 20 minučių.
Tada nuimkite dangtį ir maišykite vieną minutę. Uždenkite maistine plėvele ir palikite pakilti vienai valandai.
Tešlą iškočiokite rankomis ir paskleiskite razinas (prieš tai pamirkytas vandenyje).
Tolygiai paskirstykite ant tešlos ir kelis kartus sulenkite (razinas sudėkite į vidų). Padalykite į 8 porcijas.
Kiekvieną dalį iškočiokite į rutuliukus. Sudėkite į 12x22 cm dydžio skardą. Uždenkite lentele ir palikite 40 minučių.
Patepkite kiaušiniu arba pienu ir kepkite 170 °C temperatūroje 20-25 minutes.
Karštas bandeles patepkite sviestu.
Sudedamosios dalys:
- Kiaušinis - 1 kiaušinis;
- Graikiškas jogurtas - 250 gr.;
- Cukrus - 40 gramų;
- Mielės - 3 gramai;
- Kvietiniai miltai - 300 gramų;
- Druska - 3 gramai;
- Ištirpintas sviestas - 30 gramų;
- Razinos - 50 gramų.
Ar jums patinka šis receptas? Rašykite komentaruose. Spauskite patinka ir prenumeruoti mano kanalą - ačiū iš anksto!
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau