- 21.12.2022
- 5.0 Reitingas
- 1071 Peržiūr
- Aptarti
Toks švelnus, kad tarsi tirpsta burnoje! Neįtikėtinai skanus skanėstas - gaminu jį visoms šventėms ir ne tik. Greitai, lengvai ir be rūpesčių.
Jei dar neišbandėte, labai rekomenduoju.
Kaip pagaminti:
Šokoladinius vaflius sulaužykite ir sumalkite į trupinius. Perkelkite į gilų dubenį.
Supilkite pieną, ištirpintą sviestą ir viską išmaišykite mentele.
Masę išverskite į 26x20 cm formą ir išlyginkite.
Į švarų dubenį sudėkite maskarponę ir supilkite grietinėlę. Supilkite šokolado masę (aš naudojau "Nutella") ir išplakite mikseriu iki vientisos masės.
Supilkite kremą į formą ant šokolado masės ir išlyginkite. Padėkite į šaldytuvą keturioms valandoms.
Ant viršaus užtepkite plaktos grietinėlės, kapotų vaflių ir ištirpinto šokolado.
Mėgaukitės arbatos gėrimu!
Sudedamosios dalys:
- Šokoladiniai vafliai - 270 gramų.
- Pienas - 40 ml
- Ištirpintas sviestas - 40 gramų.
Kremui
- Maskarponė - 500 gramų
- Grietinėlė - 400 gramų
- Šokoladinė pasta (turiu "Nutella") - 200 gramų
Dekoravimui
- Kremas
- Vafliai
- Ištirpęs šokoladas
Ar jums patinka šis receptas? Užpildykite komentarus. Spauskite patinka ir prenumeruoti mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau