- 21.12.2022
- 0.0 Reitingas
- 1066 Peržiūrų
- Aptarti
Iš įprastų ingredientų paruošiu neįprastą užkandį! Įdarytas Naujųjų metų stalo receptas - labai skanus. Jokio kepimo, jokio triukšmo. Jei dar nebandėte - labai rekomenduoju.
Kaip skanu!
Paruošimo būdas:
Paprikoms nupjaunamos viršūnėlės. Nulupkite viršūnėles nuo sėklų, smulkiai jas supjaustykite ir sudėkite į didelį dubenį.
Žaliąsias ir juodąsias alyvuoges supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į dubenį su paprikomis.
Supjaustykite sūdytą lašišą mažais kubeliais ir sudėkite į lėkštę.
Suberkite smulkintus krapus.
Sudėkite varškę ir grietinėlės sūrį. Pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Kruopščiai išmaišykite šaukštu.
Paprikas pripildykite įdaro ir palikite šaldytuve vienai valandai.
Tada supjaustykite porcijomis ir patiekite!
Sėkmės gaminant maistą ir puikios nuotaikos!
Receptas:
- Saldžioji paprika - 2 vnt.
- Žaliosios alyvuogės - 5 vnt.
- Juodosios alyvuogės - 3 vnt.
- Lašiša - 50 gramų
- Krapai - saujelė
- Sūris - 150 gramų
- Kreminis sūris - 150 gramų
- Druska ir juodieji pipirai - pagal skonį
Ar norėtumėte pasigaminti tokį užkandį? Pasidalykite komentaruose. Spauskite nykščius aukštyn ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau