- 30.12.2022
- 0.0 Reitingas
- 618 Peržiūrų
- Aptarti
Šį karštą patiekalą įsimylėjau nuo pirmo kąsnio! Jis skanus, sultingas, o kartu labai lengvai ir greitai pagaminamas. Būtinai paruoškite jį savo naujametiniam stalui!
Dalinuosi šiuo receptu su jumis
Paruošimo būdas:
Į dubenį sudėkite maltą mėsą, suberkite smulkintą svogūną ir smulkintas petražoles.
Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, džiovintais česnakais ir visus ingredientus gerai išmaišykite.
Bulves sutarkuokite griežinėliais. Pabarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais ir bulvių prieskoniais. Supilkite alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite rankomis.
Į formą supilkite alyvuogių aliejų ir sudėkite pusę bulvių. Sudėkite maltą mėsą.
Tada vėl dėkite bulves į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 35 minutėms.
Pabarstykite tarkuotu sūriu ir papuoškite pomidorais (perpjautais per pusę).
Dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 10-15 minučių.
Receptas:
- Maltos mėsos - 400 gramų
- Svogūnas - 1 vienetas
- Petražolės - ryšulėlis
- Druskos, pipirų, sausų česnakų ir bulvių prieskonių - pagal skonį
- Alyvuogių aliejus
- Pomidorai - 4 vnt.
- Mozzarella sūris - 200 gr.
Ar norite paragauti šio patiekalo? Pasidalykite šiuo patiekalu komentaruose. Spauskite patinka ir prenumeruoti mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau