- 06.01.2023
- 0.0 Reitingas
- 1127 Peržiūrų
- Aptarti
Pasigaminu lengvą šokoladinį pyragą nekepdamas ir vos per 10 minučių darbo. Skonis subtilus, išvaizda graži, o pasigaminti visai nesudėtinga! Biudžetiniai ingredientai, kurių visada galite rasti namuose.
Skanėstas!
Kaip pagaminti:
Sausainius sutrinkite į trupinius trintuvu.
Supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išmaišykite.
Supilkite į formą ir prispauskite stikline.
Supilkite želatiną į indą ir užpilkite vandeniu. Išmaišykite ir palikite 10 minučių.
Suberkite cukrų ir kakavą ir gerai išmaišykite.
Sudėkite želatiną ir išmaišykite.
Į švarų indą supilkite raugintą grietinėlę ir supilkite šokolado masę. Gerai išmaišykite.
Į skardos dugną sudėkite griežinėliais supjaustytus bananus.
Supilkite grietinėlę ir 3-4 valandas atšaldykite šaldytuve.
Paruoštą pyragą papuoškite tarkuotu šokoladu.
Sudedamosios dalys:
- Sausainiai - 150 gramų
- Sviestas - 60 gramų
- Želatina - 20 gramų
- Vanduo - 100 mililitrų
- Pienas - 100 mililitrų
- Cukrus - 100 gramų
- Kakava - 30 gramų
- Grietinė - 400 gramų
- Bananai - 2 vnt.
- Šokoladas - papuošimui.
Ar jums patinka šis receptas? Rašykite komentaruose. Spausdinkite patinka ir prenumeruoti mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau