- 24.01.2023
- 0.0 Reitingas
- 854 Peržiūros
- Aptarti
Šie sumuštiniai su tunu tokie skanūs, kad juos gaminu visą savaitę ir visai nenuobodžiauja! Tai greita, paprasta ir nesudėtinga. Juos tiekiu pusryčiams arba tiesiog užkandžiams. Dalijimasis šiuo receptu.
Skanėstas!
Gaminimas:
Išvirkite kiaušinius. Supjaustykite duoną riekelėmis ir sudėkite ant kepimo skardos su pergamentu. Kepkite 7-10 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Į dubenį sudėkite žuvies kepenėles ir konservuotą tuną (išpilkite visą skystį).
Įmaišykite smulkintą žaliąjį svogūną. Įdėkite smulkiai supjaustytą raudonąjį svogūną.
Virtus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į lėkštę su kitais ingredientais.
Sudėkite majonezą ir garstyčias ir gerai išmaišykite.
Įdarą tepkite ant paruoštų duonos riekelių. Viršų papuoškite avokadu.
Gero apetito!
Receptas:
- Kiaušiniai - 5 kiaušiniai
- Duona
- Žuvų kepenys - 250 gramų
- Tunų konservai - 200 gramų
- Žaliasis svogūnas - nedidelė puokštė
- Majonezas - 3 šaukštai
- Raudonasis svogūnas - 1/2 vieneto
- Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis
- Avokadas - 1 vnt.
Ar gaminate tokius sumuštinius? Pasidalykite komentaruose. Spauskite nykščius aukštyn ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau