- 10.09.2020
- 0.0 Reitingas
- 1092 Peržiūros
- Aptarti
Sumuštiniai mano virtuvėje paskutiniu metu yra ganėtinai retas svečias. Jeigu jau gaminu sumuštinius, tai stengiuosi išbandyti kažką naujo ir neragauto, kad būtų tikrai labai skanu.
Šie sumuštiniai mano namuose labai "prilipo" ir yra gaminami daug dažniau nei visi kiti, nes jie tikrai verti antro, trečio ir... ragavimo. Dėl to juos mes namuose vadiname labai paprastai - karališkais.
Iš nurodyto ingredientų kiekio gaunasi 6 sumuštiniai.
Ingredientai
- tunas saulėgrąžų aliejuje: 230 gramų
- salieras: 0,5 stiebo
- rūgštesni obuoliai: 0,5
- majonezas: 2-3 šaukštų
- porai: 1 (baltosios dalies)
- citrinos sultys: 1 šaukštelio
- druska: 0,5 šaukštelio
- baltieji pipirai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
- pailgos bandelės: 6
- salotų lapai.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sumaišykite tuną kartu su kubeliais supjaustytu obuoliu, susmulkintu poru ir saliero stiebu.
2. Tada dėkite majonezą, berkite druską ir pipirus, pilkite citrinos sultis ir gerai išmaišykite.
3. Tuomet bandeles perpjaukite perpus ir išdėliokite salotų lapais.
4. Galiausiai sudėkite tuno įdarą ir uždėkite kita bandelės puse. Skanaukite!
Receptu pasidalino Samčio užrašai, pasidalinkite ir jūs bloge.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau