Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » 2020 » Rugsėjo » 10

Sumuštiniai su tunu, salieru, obuoliu ir poru

Sumuštiniai su tunu, salieru, obuoliu ir poru

Sumuštiniai mano virtuvėje paskutiniu metu yra ganėtinai retas svečias. Jeigu jau gaminu sumuštinius, tai stengiuosi išbandyti kažką naujo ir neragauto, kad būtų tikrai labai skanu.

Šie sumuštiniai mano namuose labai "prilipo" ir yra gaminami daug dažniau nei visi kiti, nes jie tikrai verti antro, trečio ir... ragavimo. Dėl to juos mes namuose vadiname labai paprastai - karališkais.

Iš nurodyto ingredientų kiekio gaunasi 6 sumuštiniai.

Ingredientai

  • tunas saulėgrąžų aliejuje: 230 gramų
  • salieras: 0,5 stiebo
  • rūgštesni obuoliai: 0,5
  • majonezas: 2-3 šaukštų
  • porai: 1 (baltosios dalies)
  • citrinos sultys: 1 šaukštelio
  • druska: 0,5 šaukštelio
  • baltieji pipirai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
  • pailgos bandelės: 6
  • salotų lapai.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia sumaišykite tuną kartu su kubeliais supjaustytu obuoliu, susmulkintu poru ir saliero stiebu.

2. Tada dėkite majonezą, berkite druską ir pipirus, pilkite citrinos sultis ir gerai išmaišykite.

3. Tuomet bandeles perpjaukite perpus ir išdėliokite salotų lapais.

4. Galiausiai sudėkite tuno įdarą ir uždėkite kita bandelės puse. Skanaukite!

Receptu pasidalino Samčio užrašai, pasidalinkite ir jūs bloge.

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
21.04.2024 laikas 11:58 Receptai – Patiekalai Švelnus, purus rabarbarų ir obuolių pyragas
Šis variantas toks paprastas, kad jį tikrai pagaminti net ir virtuvės naujokas. O galutinis rezultatas tikrai geras. Kiekvienas gabaliukas prie kavos susivalgo su didžiule šypsena. Pamėginkite!

Skaityti daugiau

21.04.2024 laikas 11:09 Receptai – Patiekalai Žirnienė su mėsos kukuliais, kurią visi girią!

Šiandien parodysiu Jums labai paprastą, bet itin skanią žirnių sriubą (kaip mano močiutė vadindavo - žirnienę) su mėsos kukuliais, bulvėmis ir morkomis. Ilgiausia proceso dalis, tai išmirkyti žirnius per naktį, kad jie greitai ...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Pilno grūdo avižinių dribsnių ir razinų sausainiai
Labai paprastai pagaminami, bet be galo gardūs sausainiai. Jeigu Jūs esate iš tų, kuriems razinos galėtų išvis neegzistuoti, tada naudokite džiovintas spanguoles arba kitas džiovintas mėgstamas uogas. Avižinių dribsnių bei razinų ...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau