Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2023 » Sausio » 19
Skanu ir užtrunka 10 minučių: lengva kopūstų vakarienė visai šeimai
19.01.2023, 20:16
"Daugelis žmonių taip nebegamina, o turėtų - tai skanu ir užtrunka 10 minučių": lengva kopūstų vakarienė visai šeimai
Šiandien vakarienei gaminu lengvą ir labai skanų kopūstų patiekalą! Jį lengva ir greita pagaminti (tiesiog 10 minučių darbo). Neįtikėtinas skonis ir aromatas, dėl kurio norisi gaminti dar ir dar kartą. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skaityk toliau
Paprastų produktų tortas: greitas, paprastas ir skanus
19.01.2023, 19:52
"Net neįsivaizdavau, kad iš tokių paprastų produktų galima pagaminti nuostabų tortą": greitas, paprastas ir skanus (dalinuosi šiuo receptu)
Iš paprasčiausių produktų pagaminkite nuostabų tortą prie arbatos! Puikus ingredientų derinys. Greitai, lengvai pagaminamas ir nesudėtingas. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skaityk toliau
Skaitmeninė diktatūra: kova su grynaisiais pinigais vyksta jau daugelį
19.01.2023, 09:54
Skaitmeninė diktatūra: kova su grynaisiais pinigais vyksta jau daugelį metų
Kova su grynaisiais pinigais vyksta jau daugelį metų. Žinoma, kartu teigiama, kad ji naudojama siekiant aukštesnių ir kilnesnių tikslų, pavyzdžiui, pinigų plovimo užkardymo, nusikaltimų ir mokesčių vengimo. Iš tikrųjų mums gresia orveliškas sekimas.
Skaityk toliau
A.Armonaitės priesakas: dirbkite iki mirties
19.01.2023, 09:48
A.Armonaitės priesakas: dirbkite iki mirties
Vykstant diskusijoms dėl pensinio amžiaus didinimo, Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė sako, kad nėra čia apie ką diskutuoti. Pensinio amžiaus riba, anot jos - tik detalė, nes ir senjorai turi išlikti aktyviais ekonominio gyvenimo dalyviais. Kitaip sakant, dirbti, kol dar ant kojų pastovi.
Skaityk toliau