Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2023 » Vasario » 05
Bažnyčių sudeginimas
05.02.2023, 22:48
Bažnyčių sudeginimas

Kai sudega bažnyčia ar biblioteka, gaisras nevadinamas dideliu, nors visa civilizacija liepsnoja palyginti ilgą laiką. Kaip knygų žudynių Aleksandrijoje ar Paryžiaus Notre Dame katedros atveju. Notre Dame tapo garsiausia krikščionių šventove, kurią sudegino. Iki Notre Dame bažnyčios Prancūzijoje degė reguliariai jau kelis dešimtmečius, ir ne tik masinių susirinkimų per šventes metu.

Skaityk toliau
Švelnūs bulvių riestainiai (juos dažnai gamindavo mano mama)
05.02.2023, 21:48
"Daugelio pamirštas receptas, ir ne veltui - labai skanus": švelnūs bulvių riestainiai (juos dažnai gamindavo mano mama)
Minkšti, švelnūs ir labai, labai skanūs bulvių riestainiai! Mano mama dažnai juos gamindavo, o dabar ir aš juos gaminu. Lengva, greita ir ekonomiška! Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skaityk toliau
Cukraus suktinukai -mama juos gamindavo prie arbatos, dabar ir aš juos
05.02.2023, 21:17
"Aš imu stiklinę kefyro, kiaušinį ir 10 minučių": cukraus suktinukai (mama juos gamindavo prie arbatos, dabar ir aš juos gaminu)
Minkšti, kvapnūs ir labai skanūs cukraus suktinukai! Mano mama juos dažnai kepdavo arbatai, o dabar juos kepu ir savo šeimai. Juos galima greitai ir lengvai pagaminti.
Skaityk toliau
Nuomonės ir komentarai: Patys „durni“
05.02.2023, 09:28
Nuomonės ir komentarai: Patys „durni“
2021-ieji. Per visus kanalus triūbijama, kad Lietuva pradeda įgyvendinti elektros energijos rinkos liberalizavimą buitiniams vartotojams. Paskutinė iš ES šalių įgyvendina direktyvas. Nors direktyvose apie tokį liberalizavimą, kokiu jis virto mūsų šalyje, visai nekalbama. Bet dabar ne apie tai.
Skaityk toliau