- 05.02.2023
- 0.0 Reitingas
- 464 Peržiūros
- Aptarti
Minkšti, kvapnūs ir labai skanūs cukraus suktinukai! Mano mama juos dažnai kepdavo arbatai, o dabar juos kepu ir savo šeimai. Juos galima greitai ir lengvai pagaminti.
Dalinuosi šiuo receptu su jumis
Kaip gaminti:
Dubenyje įmuškite kiaušinį, supilkite kefyrą, suberkite cukrų ir išmaišykite plaktuvu.
Supilkite augalinį aliejų ir vėl išmaišykite. Įdėkite tarkuotos citrinos žievelės ir išmaišykite.
Persijokite miltus, suberkite kepimo miltelius ir išmaišykite.
Iškočiokite tešlą ir padalykite ją į 16 dalių. Tada kiekvieną gabalėlį susukite į rutuliuką.
Kiekvieną rutuliuką iškočiokite į paplotėlį ir vieną pusę pabarstykite cukrumi (ir cinamonu, jei norite).
Susukite į ritinėlį.
Tada susukite į bandelę.
Dėkite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos ir mirkykite cukruje. Kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Gero apetito!
Sudedamosios dalys:
- Kefyras - 250 ml.
- Vienas vištos kiaušinis - 1 kiaušinis
- Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis
- Augalinis aliejus - 50 mililitrų
- Miltai - 270 gramų
- Citrinos žievelė
- Cukrus - 30 gramų.
Ar jums patinka šis receptas? Rašykite komentaruose. Spauskite patinka ir prenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau