Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » 2021 » Sausio » 24

Fast food'as - greitas maistas namuose: mėsainių bandelės su kepsneliais

Fast food'as - greitas maistas namuose: mėsainių bandelės su kepsnelia

Šį kartą noriu pasidalinti, savo vyro firminiu patiekalo, kurį jis gamina, kai abu esame labai užsiėmę. Nežinau kaip, bet jam šis patiekalas gaunasi tiesiog super. Jei rimčiau, tai labiau yra idėja, kaip greitai pamaitinti visą savo šeimą, kai visiškai nėra laiko ir kažkur labai skubate.

Ingredientai

Recepto paruošimas

1. Šio recepto eiga tikriausiai ganėtinai aiški.

2. Paimkite bandeles, užtepkite ant vienos pusės majonezo, ant kitos pomidorų padaro. Pagal skonį uždėkite garstyčių ir marinuotų jalapeno pipirų.

3. Tada uždėkite svogūnų, salotų, pomidorų ir agurkų. Visko dėkite pagal savo skonį.

4. Uždėkite mėsos kepsnelių per vidurį, jei norisi sočiau, galima sutalpinti ir du, viduryje įdedant sūrio gabaliuką. Aš dar ant mėsos užbarstau šiek tiek juodųjų pipirų.

5. Pašildykite trumpai viską, orkaitėje, kol mėsainių bandelės sušyla. Kvieskite šeimą prie stalo ir skanaukite!

Fast food'as - greitas maistas namuose: mėsainių bandelės su kepsnelia

Bandelės mėsainiams

Ingredientai

sausos mielės: 2 pakelių

vos šiltas pienas: 0,5 puodelio

vos šiltas vanduo: 0,5 puodelio

saulėgrąžų aliejus: 0,3 puodelio

cukrus: 0,25 puodelio

druska: 1 arbatinio šaukštelio

kiaušiniai: 1

miltai: 3 puodelių (1 puodelis - 236 ml)

kiaušinių baltymai: 1 (nedidelio)

vanduo: 2 valgomųjų šaukštų

sezamo sėklos.

Recepto paruošimas

1. Pastebėjimas: Gaminant tešla turi truputį lipti prie rankų, todėl neišsigąskite ir nepridėkite per daug miltų.

2. Pirmiausia mieles sumaišykite su cukrumi, vandeniu, pienu bei aliejumi. Tada kelioms minutėms palikite, kad suputotų. Įplakite kiaušinį bei druską, įmaišykite miltus. Minkykite tešlą maždaug dešimt minučių. Po to suformuokite aštuonias nedideles bandeles. Dėkite jas į su kepimo popieriumi išklotą skardą. Apdenkite maistine plėvele bei palikite kažkur 60 minučių, kad padvigubėtų.

3. Tuomet baltymą paplakite su vandeniu bei aptepkite juo pakilusias bandeles. Apibarstykite jas sezamo sėklomis. Dėkite bandeles į orkaitę, įkaitintą iki 210 laipsnių temperatūros, ir kepkite maždaug 12 minučių. Bandelės paruoštos!

Recepto Autorius Oditėlės blogas

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
20.12.2024 laikas 17:05 Receptai Kalėdų antis grilyje: skonis ir tradicija susijungia
Kalėdų šventės yra puiki proga mėgautis ypatingais patiekalais, ir antis grilyje yra vienas iš geriausių pasirinkimų. Šis receptas sujungia sultingą mėsą, aromatingą įdarą ir išskirtinius vaisių prieskonius, kurie suteikia unikalų...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 16:57 Receptai Marinuota skumbrė: skanus ir maistingas užkandis
Marinuota skumbrė yra ne tik skanūs, bet ir maistingi užkandžiai, kurie puikiai tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Ši žuvis yra kupina omega-3 riebalų rūgščių, baltymų ir vitaminų, todėl jos įtraukimas į mitybą gali te...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 16:49 Receptai Silkė su džiovintais grybais: tradicinis lietuviškas skonis
Silkė su džiovintais grybais ir svogūnų pagardu – tai ne tik skanus, bet ir simbolinis lietuviškos virtuvės patiekalas, apjungiantis tradicijas ir modernumą. Šis receptas ypač populiarus, kai norima paruošti lengvą, tačiau sočę už...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 21:26 Storosios žarnos valymas nuo toksinų: 1 paprastas receptas
Virškinimo sistemos problemos, tokios kaip dirgliosios žarnos sindromas ar lėtinis vidurių užkietėjimas, yra vis labiau paplitusios. Daug žmonių ieško natūralių būdų, kaip pagerinti savo savijautą ir išvalyti gaubtinę žarną. Šiame straipsnyje pristat...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 19:19 Stebuklingas svorio metimas tinginiams: imbiero mišinys
Naujausi Kinijos mokslininkų tyrimai atskleidžia revoliucingus atradimus apie litocholinę rūgštį, natūraliai gaminamą organizme. Šis junginys, kuris pasireiškia, kai organizmas patiria badavimo būseną, gali tapti raktu į senėjimo procesų sulėtėjimą i...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 11:40 Kaip Neužversti Artimųjų Savo Negatyvumu?

Kiekvienas iš mūsų susiduria su iššūkiais ir sunkumais gyvenime, tačiau kaip mes juos sprendžiame, gali reikšmingai paveikti mūsų santykius su artimaisiais. Pagalbos ieškojimas yra natūralus, tačiau svarbu žinoti, kada ir kaip tai daryti, kad neap...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 11:06 Atleidimas: Kelias į Emocinę Laisvę ir Ramybę
Atleidimas – tai galinga savybė, leidžianti mums išsilaisvinti nuo praeities skausmų ir nuoskaudų. Nors dažnai manome, kad atleidimas yra susijęs su kitais, iš tiesų jis labiausiai veikia mus pačius. Šiame straipsnyje nagrinėsime atleidimo procesą, j...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 18:37 Gyvenimas dviese: kinė 5 metus apsimetinėjo savo mirusia seserimi
Šeimos ryšiai kartais gali būti tokie sudėtingi, kad net tragiškos aplinkybės skatina mus ieškoti neįprastų sprendimų. Kinijos internetas šiuo metu mirga nuo Annie Niu pasakojimo apie tai, kaip ji penkerius metus slėpė savo sesers dvynės mirtį nuo se...

Skaityti daugiau