Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2021 » Sausio » 24

Fast food'as - greitas maistas namuose: mėsainių bandelės su kepsneliais

Fast food'as - greitas maistas namuose: mėsainių bandelės su kepsnelia

Šį kartą noriu pasidalinti, savo vyro firminiu patiekalo, kurį jis gamina, kai abu esame labai užsiėmę. Nežinau kaip, bet jam šis patiekalas gaunasi tiesiog super. Jei rimčiau, tai labiau yra idėja, kaip greitai pamaitinti visą savo šeimą, kai visiškai nėra laiko ir kažkur labai skubate.

Ingredientai

Recepto paruošimas

1. Šio recepto eiga tikriausiai ganėtinai aiški.

2. Paimkite bandeles, užtepkite ant vienos pusės majonezo, ant kitos pomidorų padaro. Pagal skonį uždėkite garstyčių ir marinuotų jalapeno pipirų.

3. Tada uždėkite svogūnų, salotų, pomidorų ir agurkų. Visko dėkite pagal savo skonį.

4. Uždėkite mėsos kepsnelių per vidurį, jei norisi sočiau, galima sutalpinti ir du, viduryje įdedant sūrio gabaliuką. Aš dar ant mėsos užbarstau šiek tiek juodųjų pipirų.

5. Pašildykite trumpai viską, orkaitėje, kol mėsainių bandelės sušyla. Kvieskite šeimą prie stalo ir skanaukite!

Fast food'as - greitas maistas namuose: mėsainių bandelės su kepsnelia

Bandelės mėsainiams

Ingredientai

sausos mielės: 2 pakelių

vos šiltas pienas: 0,5 puodelio

vos šiltas vanduo: 0,5 puodelio

saulėgrąžų aliejus: 0,3 puodelio

cukrus: 0,25 puodelio

druska: 1 arbatinio šaukštelio

kiaušiniai: 1

miltai: 3 puodelių (1 puodelis - 236 ml)

kiaušinių baltymai: 1 (nedidelio)

vanduo: 2 valgomųjų šaukštų

sezamo sėklos.

Recepto paruošimas

1. Pastebėjimas: Gaminant tešla turi truputį lipti prie rankų, todėl neišsigąskite ir nepridėkite per daug miltų.

2. Pirmiausia mieles sumaišykite su cukrumi, vandeniu, pienu bei aliejumi. Tada kelioms minutėms palikite, kad suputotų. Įplakite kiaušinį bei druską, įmaišykite miltus. Minkykite tešlą maždaug dešimt minučių. Po to suformuokite aštuonias nedideles bandeles. Dėkite jas į su kepimo popieriumi išklotą skardą. Apdenkite maistine plėvele bei palikite kažkur 60 minučių, kad padvigubėtų.

3. Tuomet baltymą paplakite su vandeniu bei aptepkite juo pakilusias bandeles. Apibarstykite jas sezamo sėklomis. Dėkite bandeles į orkaitę, įkaitintą iki 210 laipsnių temperatūros, ir kepkite maždaug 12 minučių. Bandelės paruoštos!

Recepto Autorius Oditėlės blogas

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-11-29 laikas 15:48 Receptai Grietininis pyragas su soda – purus, drėgnas ir labai paprastas receptas dideliam stalui

Klasikinis lietuviškas grietininis pyragas su soda iš 1 litro grietinės – purus, drėgnas, pigus ir labai paprastas. Tobulas dideliam stalui, svečiams ar kelionėms. Su tiksliomis kalorijomis, maistine verte ir sveikesnėmis...

Skaityti daugiau

2025-11-29 laikas 15:34 Receptai Varškės pyragas su karamele ir riešutais – klasikinis lietuviškas desertas, kurio norėsis dar ir dar

Varškės pyragas su karamele ir riešutais – lietuviška klasika! Trapus pagrindas, purus įdaras ir sodri karamelė. Receptas + kalorijos, maistinė vertė ir kaip padaryti sveikesnį. Tobulas desertas šventėms ir kasdienai.

...

Skaityti daugiau

2025-11-25 laikas 09:17 Receptai Kepta antis su raugintais kopūstais orkaitėje – sultinga šventinė klasika
Orkaitėje kepta antis su raugintais kopūstais ir rūkytais lašinukais – tikra lietuviška Kalėdų klasika. Sultinga mėsa, traški odelė, aromatingas įdaras. Išsamus receptas + maistinė analizė: kiek kalorijų, kokia nauda sveikatai, ką...

Skaityti daugiau

2025-11-30 laikas 17:56 Koks medus naudingiausias sveikatai 2026 m.? Populiariausios rūšys ir teisingas laikymas

Koks medus naudingiausias sveikatai 2025 metais? Sužinokite, kodėl akacijų medus tinka diabetikams, liepų – nuo kosulio, o Manuka turi stipriausią antibakterinį poveikį. Taip pat – kaip teisingai laikyti medų, kad jis išlaikytų visas n...

Skaityti daugiau

2025-11-29 laikas 10:35 Išvaryta šeima iš namų: kai motina pagaliau pasakė „GANA“

Skaudi, bet išlaisvinanti tikra istorija, kaip motina po ilgų mėnesių tylos pagaliau išvarė suaugusį sūnų su šeima iš savo namų. Kada pagalba tampa išnaudojimu ir kaip išdrįsti pasirinkti save, ...

Skaityti daugiau

2025-11-29 laikas 10:18 Mirusi anyta paliko MAN visą turtą, bet su vienu draudimu, kurio niekas nesupranta

Anyta visą gyvenimą mane žemino ir niekino. Po mirties paliko man VISĄ turtą – butą, namą, automobilį ir pinigus – bet su viena sąlyga: nieko negaliu parduoti. Ar tai kerštas, ar keistas bandymas atsiprašyti? Tikra istorija, kuri sukrė...

Skaityti daugiau

2025-11-27 laikas 18:31 ✨ Nuostabi Vasaros Akimirka: 3 Valandos Tikro Tekančio Upelio ir Paukščių Čiulbėjimo
Švelnus vandens čiurlenimas ir vasariški paukščių giesmės akimirksniu nuramina, padeda geriau susikaupti ir greičiau užmigti. Tiesiog paspauskite „Play“ ir pasinerkite į visišką ramybę 🌿✨

Skaityti daugiau

2025-11-27 laikas 09:00 Olandai renkasi mėsą: per dvejus metus veganiškos dietos populiarumas sumažėjo 75 %, o vegetarizmas taip pat smarkiai sumažėjo
Nauji tyrimai rodo, kad vis mažiau olandų renkasi veganizmą ir vegetarizmą, o tai gali būti blogas ženklas tiems, kurie skatina europiečius laikytis tokios mitybos.

Skaityti daugiau