Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Birželio » 26

Grikių ir pievagrybių sriuba

Grikių ir pievagrybių sriuba. paranormal.lt

Grikių ir pievagrybių sriubos receptas

Ingredientai:

Jautienos arba vištienos sultinys - 2 litrai;
Bulvės - 2 vnt.;
Morka - 1vnt.;
Grikiai - 0,5 stiklinės;
Pievagrybiai - 150-200 g;
Druska, pipirai, smulkinti žalumynai (petražolės, krapai);
Augalinis aliejus ir gabalėlis sviesto.

Gaminame. Grikių ir pievagrybių sriuba

Bulves pjaustome kubeliais. Morką sutarkuojame burokine tarka. Pievagrybius nuvalome ir supjaustome griežinėliais. Svogūną susmulkiname.

Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus, dedame smulkintą svogūną ir morką, apkepiname. Dedame pievagrybius ir kepiname kol suminkštės.

Puode užviriname sultinį, dedame bulves, beriame nuplautus grikius ir verdame apie 10 minučiu. Į puodą sukrečiame keptuvės turinį ir dar verdame 7-8 minutes. Prieš baigiant virti sriubą paskaniname druska, pipirais ir suberiame smulkintus žalumynus.

Skanaus! 

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar