- 22.08.2019
- 0.0 Reitingas
- 1632 Peržiūros
- Aptarti
Grikių košė su pievagrybiais receptas
Ingredientai:
Grikių kruopos - 1 stiklinė;
Pievagrybiai - 200-220 g;
Sultinys (nebūtinai, galima virti vandenyje) - 2 stiklinės;
Svogūnas - 1 vnt.;
Sviestas - gabalėlis;
Druska, malti juodieji pipirai.
Gaminame namuose. Grikių košė su pievagrybiais
Grikius nuplauname. Puode užviriname 2 stiklines sultinio (arba vandens) ir suberiame grikių kruopas. Puodą uždengiame dangčiu ir kaitiname ant labai mažos ugnies apie 15-20 minučių, kol grikiai išvirs. Būtina stebėti, kad visiškai neišvirtų vanduo. Jei taip nutiko, reikia truputį dapilti karšto vandens.
Pievagrybius nuplauname ir supjaustome griežinėliais. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, beriame smulkiai pjaustytą svogūną, pakepiname kelias minutes ir dedame pievagrybius. Dar kepiname, kol pievagrybiai pradės gelsti, pagardiname druska, pipirais. Keptuvės turinį dedame į puodą su grikiais, išmaišome, uždengiame dangčiu ir paliekame 5 minutėms. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau