- 22.04.2020
- 0.0 Reitingas
- 1967 Peržiūrų
- Aptarti
Dažnai rytais mes visi skubame. Todėl pusryčiams paprasčiausiai nepakanka laiko. Bet štai šiandien mes siūlome paprastus ir greitu pusryčius kaip užkandį. Jį net galima pasiimti su savimi į darbą ar kelionę užkąsti.
Tokį patiekalą galima pavadinti mini itališkos picos versija, kuri greitai ir skaniai gaminasi. Užpildą jai jūs galite išsirinkti patys. Tai gali būti bet kokie produktai iš jūsų šaldytuvo. Ir toks užkandžio variantas duoda pilnavertį sotumą ilgam laikui.
Ir štai ko mums reikia, kad jį paruoštume:
- 150 g pievagrybių
- 150 g dešros
- 1 svogūnas
- 1 kiaušinis
- 2 bulvės
- 50 g bet kokio kietojo sūrio
- duona
- saulėgrąžų aliejus
- prieskoniai pagal skonį.
Recepto pauošimas
- Virtas bulves sutarkuojame. O paskui ir kietąjį sūrį. Po to imame likusius ingredientus ir viską pjaustome smulkiais kubeliais.
- Dabar viską sumaišome dideliame dubenyje. Toliau imame duoną ir pjaustome ją. Pageidautina padaryti vidutinius gabaliukus, nestorus ir neplonus.
- Paskui dedame įdarą nedidelėmis porcijomis ant duonos, ir dedame į keptuvę su įkaitintu saulėgrąžų aliejumi.
- Kepame kol apačioje susidarys traški plutelė ir štai greiti pusryčiai paruošti. Mmmmmmm... Skanumėlis!
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau