Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2020 » Birželio » 24

Jautienos šašlykas su aštriomis salotomis ir česnakinėmis bulvytėmis

Jautienos šašlykas su aštriomis salotomis ir česnakinėmis bulvytėmis

Noriu pasidalinti nuostabia nuostabia naujiena - sausai brandintos jautienos išpjovos šašlyku, kurio pakuotėje rasite jau suvertus mėsos gabalėlius ant medinio iešmelio. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai tik įkaitinti žarijas, išsikepti ir mėgautis restorano vertu patiekalu namuose.

Brandintai mėsai sausuoju būdu nereikia papildomų prieskonių ar marinavimų, todėl paruošimo būdas kur kas labiau supaprastėja ir gaunate nuostabų skonį.

Ingredientai:

  • "Kitchen me" sausai brandintos jautienos išpjovos šašlykas: 2 pakelių (po 200 gramų)
  • šviežios bulvytės: 10 nedidelių
  • alyvuogių aliejus: šlakelio
  • džiovintos česnako granulės: žiupsnelio 
  • šviežiai pjaustyti krapai: žiupsnelio 
  • druska
  • malti juodieji pipirai.

Salotoms:

  • raudonieji ir geltonieji vyšniniai pomidorai: 10 vienetų
  • agurkas: gabalėlio
  • ridikėliai: 4 vienetų
  • marinuotos jelapeno paprikos: pagal skonį
  • mėgstamas salotų mišinys: poros saujų
  • citrinos sultys: šlakelio 
  • alyvuogių aliejus: šlakelio 
  • druska
  • malti juodieji pipirai.

Recepto paruošimas:

  1. Iš pradžių šviežias bulvytes išverdame lengvai pasūdytame vandenyje, nugariname ir atidedame į šalį.
  2. Prieš kepant jautienos šašlyką, išimame iš pakuotės, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir paliekame pastovėti kambario temperatūroje.
  3. Salotas paruošiame iš išvardintų ingredientų. Kad nesumirktų salotų lapai, dedame juos tik prieš patiekiant.
  4. Pasirinkime kur kepsime - grilinėje ant žarijų ar elektrinėje, keptuvėje, orkaitėje ar pan. Šį kartą rinkausi elektrinę grilinę.
  5. Pirmiausiai kepame jautienos šašlykus keletą minučių iki norimo iškepimo lygio.
  6. Perdedame į lėkštę, uždengiame folija ir paliekame šiltai pastovėti.
  7. Į dubenį sudedame išilgai perpjautas bulvytes, apšlakstome aliejumi, pagardiname česnako granulėmis, druska ir viską lengvai permaišome. Bulvių puseles iškepame grilinėje.
  8. Serviruojame lėkštes: dedame salotas, bulvių puseles, kurias apibarstome krapais, jautienos šašlyką, kurį pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais. Skanaus.

Receptu pasidalino: Oditėlės blogas

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-06-19 laikas 08:39 Receptai Vasariškas braškių ir gervuogių pyragas: paprastas receptas su trapiąja tešla
Šis paprastas, bet elegantiškas desertas su sviestine trapiąja tešla yra puikus pasirinkimas šeimos susibūrimams ar draugų vaišėms. Atraskite, kaip lengvai pagaminti šį skanėstą, sužinokite apie uogų naudą sveikatai ir perskaityki...

Skaityti daugiau

2025-06-18 laikas 09:54 Receptai Rauginti Kopūstai: Tradicinis Lietuviškas Receptas ir Jo Nauda Sveikatai
Rauginti kopūstai – ne tik skanus lietuviškos virtuvės perlas, bet ir maistas, turintis gilias tradicijas bei moksliniais tyrimais įrodytą naudą sveikatai. Šiame straipsnyje rasite išsamų raugintų kopūstų gaminimo receptą, jų isto...

Skaityti daugiau

2025-06-16 laikas 07:22 Receptai Tradiciniai Bulviniai Blynai: Receptas, Patarimai ir Įdomūs Faktai
Šiame straipsnyje ne tik dalinamės atnaujintu bulvinių blynų receptu, bet ir pateikiame įdomių faktų apie bulves, liaudies medicinos patarimų, naujausius mokslinius tyrimus ir net intriguojančią istoriją, susijusią su Lietuva. Pas...

Skaityti daugiau

2025-06-21 laikas 15:47 Mikroorganizmai Antarktidoje: Gyvybės Paslaptys Ledo Karalystėje
Naujas mokslinis atradimas Antarktidoje atskleidžia, kaip mikroorganizmai išgyveno prieš 700 mln. metų. Sužinokite apie fosilijas, kosmoso tyrimus ir psichinės sveikatos svarbą! Šis tyrimas ne tik keičia mūsų supratimą apie gyvybės evoliuciją, bet ir...

Skaityti daugiau

2025-06-20 laikas 19:50 Kraujo Užkrėtimas: Priežastys, Biologiniai Procesai ir Liaudies Medicina
Kraujo užkrėtimo priežastys, procesai ir liaudies medicinos receptai kraujo valymui. Šiame straipsnyje aptarsime kraujo užkrėtimo priežastis, biologinius ir cheminius procesus, organų sąveiką, kraujo valymo metodus, biologiškai aktyvių preparatų inje...

Skaityti daugiau

2025-06-20 laikas 19:26 Vabzdžių įkandimai Lietuvoje: Poveikis, Toksiškumas ir Liaudies Medicina
Išsamus gidas apie vabzdžių įkandimus Lietuvoje: poveikis, toksiškumas, liaudies medicina ir moksliniai tyrimai. Šiame straipsnyje aptarsime labiausiai paplitusius vabzdžių įkandimus, jų biologinį poveikį, toksiškumą ir moksliškai pagrįstus liaudies ...

Skaityti daugiau

2025-06-20 laikas 09:08 Katarakta: Priežastys, Biologinis Paaiškinimas ir 10 Liaudies Receptų

Šiame straipsnyje aptarsime biologines kataraktos priežastis, organų įtaką, pratimus akims, 10 liaudies medicinos receptų kataraktos prevencijai ir gydymui, jų naudą, galimus pavojus ir mokslinius tyrimus. Taip pat pateiksime istorinį nutikimą, su...

Skaityti daugiau

2025-06-20 laikas 08:04 Odos Senėjimas: Biologinės Priežastys ir 10 Liaudies Receptų Odos Jaunystei
Šiame straipsnyje aptarsime biologines odos senėjimo priežastis, organų įtaką šiam procesui, pateiksime 10 liaudies medicinos receptų, skatinančių odos ilgaamžiškumą, jų naudą, galimus pavojus ir mokslinius tyrimus. Taip pat pasidalinsime istoriniu n...

Skaityti daugiau