Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2020 » Birželio » 24

Jautienos šašlykas su aštriomis salotomis ir česnakinėmis bulvytėmis

Jautienos šašlykas su aštriomis salotomis ir česnakinėmis bulvytėmis

Noriu pasidalinti nuostabia nuostabia naujiena - sausai brandintos jautienos išpjovos šašlyku, kurio pakuotėje rasite jau suvertus mėsos gabalėlius ant medinio iešmelio. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai tik įkaitinti žarijas, išsikepti ir mėgautis restorano vertu patiekalu namuose.

Brandintai mėsai sausuoju būdu nereikia papildomų prieskonių ar marinavimų, todėl paruošimo būdas kur kas labiau supaprastėja ir gaunate nuostabų skonį.

Ingredientai:

  • "Kitchen me" sausai brandintos jautienos išpjovos šašlykas: 2 pakelių (po 200 gramų)
  • šviežios bulvytės: 10 nedidelių
  • alyvuogių aliejus: šlakelio
  • džiovintos česnako granulės: žiupsnelio 
  • šviežiai pjaustyti krapai: žiupsnelio 
  • druska
  • malti juodieji pipirai.

Salotoms:

  • raudonieji ir geltonieji vyšniniai pomidorai: 10 vienetų
  • agurkas: gabalėlio
  • ridikėliai: 4 vienetų
  • marinuotos jelapeno paprikos: pagal skonį
  • mėgstamas salotų mišinys: poros saujų
  • citrinos sultys: šlakelio 
  • alyvuogių aliejus: šlakelio 
  • druska
  • malti juodieji pipirai.

Recepto paruošimas:

  1. Iš pradžių šviežias bulvytes išverdame lengvai pasūdytame vandenyje, nugariname ir atidedame į šalį.
  2. Prieš kepant jautienos šašlyką, išimame iš pakuotės, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir paliekame pastovėti kambario temperatūroje.
  3. Salotas paruošiame iš išvardintų ingredientų. Kad nesumirktų salotų lapai, dedame juos tik prieš patiekiant.
  4. Pasirinkime kur kepsime - grilinėje ant žarijų ar elektrinėje, keptuvėje, orkaitėje ar pan. Šį kartą rinkausi elektrinę grilinę.
  5. Pirmiausiai kepame jautienos šašlykus keletą minučių iki norimo iškepimo lygio.
  6. Perdedame į lėkštę, uždengiame folija ir paliekame šiltai pastovėti.
  7. Į dubenį sudedame išilgai perpjautas bulvytes, apšlakstome aliejumi, pagardiname česnako granulėmis, druska ir viską lengvai permaišome. Bulvių puseles iškepame grilinėje.
  8. Serviruojame lėkštes: dedame salotas, bulvių puseles, kurias apibarstome krapais, jautienos šašlyką, kurį pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais. Skanaus.

Receptu pasidalino: Oditėlės blogas

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-12-16 laikas 10:10 Receptai Balta Mišrainė su Rūkyta Vištiena: Nauda, Kalorijos ir Receptai
Balta mišrainė – neatsiejama lietuviškų švenčių dalis, o variantas su rūkyta vištiena suteikia naujų skonių ir sotumo. Šis patiekalas mėgstamas už paprastumą ir galimybę eksperimentuoti.

Skaityti daugiau

2025-12-16 laikas 09:31 Receptai Kepta Antis Orkaitėje: Nauda, Kalorijos ir Sultingas Receptas
Kepta antis – klasikinis šventinis patiekalas, kvepiantis citrusais ir traškia odele. Su citrusiniu sūrymu paruošta antis išlieka sultinga, o skonis tampa sodrus ir subalansuotas. Šis receptas su sūrymu užtikrina tobulą rezultatą ...

Skaityti daugiau

2025-12-16 laikas 09:17 Receptai Kiaulienos Karbonadas su Pievagrybiais: Nauda, Kalorijos ir Receptas
Lietuviškas karbonadas su pievagrybių padažu – tai klasikinis, sotus patiekalas, primenantis namų šilumą ir šeimos pietus. Traški kiauliena su kreminiu grybų padažu ne tik skanus, bet ir turtingas maistinėmis medžiagomis: aukštos ...

Skaityti daugiau

2025-12-16 laikas 20:22 Kongresas reikalauja visiškai atskleisti informaciją apie COVID kilmę

Nacionalinės gynybos įgaliojimų įstatymas (NDAA) reikalauja, kad Nacionalinės žvalgybos direktorius (DNI) Tulsi Gabbard per 180 dienų atskleistų ne apibendrinimus, o neapdorotus žvalgybos duomenis apie: Kinijos koronaviruso tyrimus, įskaitant WIV ...

Skaityti daugiau

2025-12-16 laikas 17:50 Oficialus tyrimas patvirtina, kad per ilgas sėdėjimas didina širdies ligų riziką
Naujasis oficialus tyrimas patvirtino, kad ilgas sėdėjimas žymiai padidina širdies ligų ir diabeto riziką vyresniems nei 60 metų suaugusiesiems, net ir tiems, kurie sportuoja.

Skaityti daugiau

2025-12-16 laikas 17:44 Kanada pradeda eutanaziją kaliniams, nuteistiems už ‘neapykantos nusikaltimus’
Siekdama sumažinti kalėjimų biudžetus ir palengvinti chronišką perpildymą, Kanados vyriausybė ėmėsi prieštaringo žingsnio – pradėjo siūlyti eutanaziją kaliniams, nuteistiems už neapykantos nusikaltimus, pagal išplėstą Medicininės pagalbos mirštanties...

Skaityti daugiau

2025-12-16 laikas 08:08 Dienos Horoskopas: 2025 m. Gruodžio 16 d. – Galinga Saulės ir Marso Jungtis Šaulyje Atneša Ambicijas ir Sėkmę
Šiandien, gruodžio 16 d., Saulė įžengia į Šaulį ir susijungia su Marsu, formuodama galingą energijos jungtį – tai vadinama Aditya Mangal Raj Yoga vedinėje astrologijoje. Šis tranzitas žada drąsą, ambicijas, lyderystę ir proveržius karjeroje bei finan...

Skaityti daugiau

2025-12-15 laikas 09:16 Vitaminas D trūkumas didina demencijos riziką iki 50% – natūralūs sprendimai

Vitaminas D trūkumas didina demencijos riziką 32–50%. Naujausia 2025 m. meta-analizė Frontie...

Skaityti daugiau