- 29.11.2020
- 0.0 Reitingas
- 657 Peržiūrų
- Aptarti
Turiu užsislėpusi tokį kalafiorų salotų receptą su sojos padažu, kuriam mažiausiai 20 metų... Mes buvome dar studentai ir per vieną susitikimą labai gera draugė parodė tokį tuo metu ganėtinai egzotinį salotų receptą. Tas patiekalas mane labai sužavėjo ir įstrigo amžiams. Pagaliau atėjo laikas atskleisti jo paslaptį ir savo visiems skaitytojams. Gaminkite, lepinkitės ir džiaukitės.
Ingredientai
- kalafioras
- pomidorai
- morkos (nėra būtina)
- kepti grūsti ryžiai* (nėra būtina)
- petražolės
- sojos padažas
- majonezas
- grūsti pipirai
- druska.
Recepto paruošimas
1. Kepti grūsti ryžiai*: Ryžius pakepinkite sausoje keptuvėje vidutinėje kaitroje maždaug 12-14 minučių, kol apskrus bei paruduos. Tuomet supilkite į grūstuvę ir sugrūskite iki cukraus grūdelių smulkumo. Jeigu nenaudosite ryžių, tai šį etapą galite tiesiog praleisti. :)
2. Tuomet kalafiorą keletą minučių apvirkite, kad vos vos suminkštėtų ir atvėsinkite.
3. Tada pomidorą supjaustykite, o morką sutarkuokite.
4. Sumaišykite majonezo ir sojos padažą, berkite prieskonius, grūstus ryžius bei žoleles. Viską sumaišykite tarpusavyje, patiekite ir skanaukite!
Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.
Receptu pasidalino Gamina Vanagai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau