- 30.11.2020
- 0.0 Reitingas
- 1097 Peržiūrų
- Aptarti
Turiu jums visiems prisipažinti, kad jūros ešerys yra viena iš pačių mano mėgstamiausių žuvų, o gal net ir pati skaniausia. Nors ne, silkė vis tiek lieka TOP, be jos negaliu gyventi.
Šį kartą gaminau žuvį sau ganėtinai neįprastu būdu - pavoliodama į miltus... labai retai taip darau, bet šį kartą šis būdas labai pasiteisino. Pamėgink ir tu!
Ingredientai
- jūros ešerio filė
- miltai: 2 šaukštų
- aliejus
- druska.
Garnyrui:
- bulvės: 3
- morkos: 3
- saliero gumbas: gabalo
- česnakas: 2 skiltelių
- špinatų lapai
- parmigianas
- aliejus
- sviestas
- pipirai
- druska
- kalendra
- petražolės.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia daržoves supjaustykite nedideliais vienodais kubeliais ir dėkite į puodą.
2. Tada sudėkite aliejų, sviestą, vandenį, druską ir pipirus. Viską patroškinkite.
3. Prieš pat pabaigą sudėkite špinatus, parmigianą bei žalumynus.
4. Ešerį pavoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitusioje keptuvėje gausiame aliejaus kiekyje po maždaug 3-4 minutes puses iš abiejų pusių.
5. Galiausiai dėkite į lėkštes. Aš dar viršuje uždėjau vieną saują baltojo ridiko šiaudelių, bet tai nėra būtina. Skanaus!
Rekomendacija: Daugiau žuvies patiekalų receptų rasite: Žuvies patiekalai.
Receptu pasidalino Gamina Vanagai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau