- 30.12.2019
- 0.0 Reitingas
- 1705 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
2 v.š. alyvuogių aliejaus;
3 skiltelės česnako;
300 g. lapinio kopūsto;
sauja pjaustyto laiškinio svogūno;
0,5 puodelio grietinės;
druska, pipirai;
2 lakštai sluoksniuotos tešlos;
700 g. šviežios lašišos;
1 kiaušinis.
Gaminimas:
1. Keptuvėje ant įkaitintoje aliejaus pakepinkite smulkintą česnaką. Kai šis apkeps, dekite stambiai pjaustytą kopūstą, smulkiais gabaliukais pjaustytą laiškinį svogūną ir maišydami kepkite, kol kopūstas susileis.
2. Į kepamą kopūstą dėkite grietinę, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
3. Šiek tiek iškočiokite sluoksniuotos tešlos lakštus. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos dėkite vieną tešlos lakštą, ant jo dėkite lašišos gabalą, ant viršaus krėskite kopūstus. Tešlos kraštus patepkite plaktu kiaušiniu ir ant viršaus dėkite kitą tešlos lakštą.
4. Pyrago kraštus suspauskite šakute, viršų aptepkite kiaušiniu ir kepkite 20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kaip pasigaminti žiūrėkite vaizdo įraše:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau