- 04.03.2020
- 5.0 Reitingas
- 2141 Peržiūr
- Aptarti
Net jei tu nesi ypatingas patiekalų iš žiedinių kopūstų fanatas, vienareikšmiškai pabandyk paruošti šias daržoves pagal naują receptą.
Apskrudusių, aromatingų, traškių išorėje ir švelnių viduje, keptų žiedinių kopūstų, paniruotų sūriu neįmanoma nepamėgti!
Kepti žiediniai kopūstai
Ingredientai:
- 1 žiedinio kopūsto gūžė
- 3 kiaušiniai
- 6 valgomieji šaukštai miltų
- aliejus kepimui
- 1 stiklinė džiūvėsėlių paniravimui
- 50 g tarkuoto kietojo sūrio
- ½ arbatinio šaukštelio kario prieskonių ( galima pakeisti bet kokiais mėgstamais prieskoniais)
- druska
Paruošimas
- Kopūsto gūžę išdalink žiedynais, dėk į puodą, užpilk vandeniu, truputį pasūdyk ir dėk ant ugnies. Po užvirimo virk kopūstus 5 min, o paskui dėk į kiaurasamtį.
- Giliame dubenyje suplak kiaušinius su kariu, įberk nedidelį žiupsnelį druskos ir miltus.
Maišyk iki vienalytės masės.
- Atskirame inde sumaišyk paniravimo džiūvėsėlius su tarkuotu sūriu.
- Kiekvieną kopūsto žiedyną apvoliok tešloje, pakui apvoliok paruoštoje paniruotėje. Kepk gerai įkaitintoje keptuvėje saikingame aliejaus kiekyje kol apskrus, paskui apversk į kitą pusę.
Dievinu šią sūrio plutelę, skanu – ne tas žodis! Puikus garnyras prie mėsos, prie žuvies, o galima ir šiaip patriauškinti.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau